anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 19 reacties

 
Hey dames! Ik heb er eventjes op moeten wachten aangezien de fotograaf op vakantie was, maar heb vandaag de cd rom opgehaald en het zijn echt prachtige foto's geworden! Hieronder een paar voorbeelden:

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 19 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

1 woord WOW

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gaaf!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey allemaal! Gaaf he? Ben er ook supertrots op, en het was niet eens duur! Zo'n shoot kostte 50 euro en dan krijg je een cd mee zonder watermerk (dus zonder logo's) Daar staan alle genomen foto's op en een stuk of 40 bewerkte foto's. Dus ik heb gister al een hele boel foto's naar de ontwikkelaar gestuurd. Nu wil ik nog een canvas doek regelen, maar kan nog niet echt een handige site vinden. Heb wel gezien dat online bestellen veeeeel voordeliger is dan een Hema/Kruidvat o.i.d.! Liefs en bedankt voor de leuke reacties!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wow wat een gave foto's!! En is inderdaad niet eens duur, waar heb je dat laten doen als ik vragen mag?? Ik heb een trouwfoto van ons bij 'herinneringen op linnen' besteld. Helemaal super!! En ze hebben vaak leuke aanbiedingen, dus misschien een idee om daar eens te kijken voor een canvasdoek??

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Lincy.. Goed idee, ik zal eens kijken op die site... Ik heb deze shoot in Hardenberg gehad. Daar is een vrouw die een studio aan huis heeft. Ik weet niet waar jij woont, maar misschien is het te ver rijden. Maar vandaag dus ook nog niks aan de hand Lincy??? Ook nog geen gerommel??? Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik woon zelf in Friesland, maar Hardenberg is wel een keer te doen vind ik! Heb familie in Hoogeveen, en dan is dat prima te combineren lijkt mij! Heb je toevallig een website ofzo? Vandaag geen gerommel, ik heb even een update gedaan in mijn vorige topic. (39 weken en niet fit) Weet je al welke je op canvas gaat doen? Vind ze allemaal zo leuk dus lijkt me een lastige keuze!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Lincy, Ik heb gereageerd op je update! Hier het volgende...Die vrouw heeft geen echte website...ze heeft wel hyves: http://jettie68.hyves.nl En ze heeft ook een blogspot(?) http://colorinphotography.blogspot.com/ We hebben nog veeeeel meer mooie foto's, maar ik weet al wel welke we op canvas gaan doen, Sterker nog, ik heb er inmiddels 1 besteld. Zie foto hier onder!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wow die is echt mooi!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ahhhh echt onwijs mooie foto's zeg wauw!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik hoop dat het canvasdoek ook zo mooi en duidelijk wordt, dat is namelijk altijd nog maar weer afwachten... Maar ben echt supertrots op het eindresultaat... Ben benieuwd of Lincy ook de shoot gaat doen! Maar dan moet de kleine zich eerst eens even laten zien...ha ha... Nog meer mensen die zo'n shoot gaan doen of die er al 1 gehad hebben?? Ben benieuwd naar foto's van anderen! Liefs....

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden