anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 23 reacties

 
 Zooo dames, het fitness topic is weer stil gevallen...
hoe staat het met de goede voornemens? Die van mij, eerlijk gezegd, zijn stilgevallen... met de hele ziekenhuisopname van Remco enz enz, had ik helemaal geen tijd meer of energie!
Maaaaarrrrr vandaag begin ik weer vol goede moed! Touwtje springen, en lekker weekends wandelen (is moeilijk hier, geen trottoirs, haast geen schaduw, heeeettte zon, enz...lekker veel excuses he? haah)
we zijn zaterdag wel wezen wandelen na 5 uur, dan is de zon wat minder fel... en ik ben aan het kijken hoe ik het kan invoeren dat ik elke avond wat wandel met Remco, maar mijn man wil hem niet "te laat" in de buitenlucht hebben... en ik ben pas na 5 uur klaar dus tegen de tijd dat ik thuis kom is het alweer kwart voor 6...
iemand tips? haha

Nah ik voel me echt vet en lelijk, moet echt wat aan mijn lijf gaan doen hoor, heb genoeg van dit lompe lichaam!
Wil me weer mijzelf voelen, ben al begonnen met gezonder eten, minder eten, water drinken en zo maar nu nog bewegen, heb mijn energiepeil nodig!

hoe staat het met jullie?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wow gefeliciteerd steffie! Ik moet maar eens hard aan de slag dan, want ik baal dat ik sommige broeken nog niet pas!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

oooow Steffie nou ik ben jaloers hoor!! Alhoewel ik wel weer in de meeste oude kleren pas, is mijn oude gewicht nog ver te zoeken! En die buik pfff die is echt verschrikkelijk!! Volgens mij zijn mijn buikspieren gewoon weggerend....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

o steffi ik voel een lichtige groene jarloezie op komen haha nee hoor maar vind wel heel fijn voor je ik hoop dat de laatst 3 a 4 kilo er ook nog af gaan ik blijf voorlopig vertrouwen haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik loop nog altijd therapie dus mag bog niet veel anders doen.. Maar zit net boven het ideale gewicht dus van mij mag het er.af.. Maar de 65kilo ga ik nooit meer worden maarja ik was dan ook altijd te ligt. Maar komt vanzelf nu ik kan fietsen zal het vast snel gaan

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben nu op mijn oude gewicht! en ben dus heel lui gelijk gestopt met sporten! Ik ben niet meer aan het jojo-en! en ik eet nu weer alles, heel fijn! Mn billen en benen zijn beetje slapjes, en als ik zit hangt me buik over mijn broek want mijn spieren zijn ver te zoeken! maar nu even geen puf en tijd. ik ben al lang blij dat ik weer slank ben EN al mijn kleren weer pas. zomer is voorbij en in een broek kan je het leuk verstoppen. niemand ziet dat ik dan slappe pudding billen heb! hihi, dus voorlopig even goed. ik heb mijn doel bereikt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

woot woooot :D ik ben 2 en een halve kilo kwijt deze week!! Joepie haha broek zit weer losser en mijn buik is weer aan het platten...heerlijkkkk, nu volhouden hahaha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb spierpijn vandaag haha touwtje springen heeft gewerkt hihi  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hahahaha goed zo meid... zet hem op... ik ben tussen de regen/hagel door naar de winkel gelopen... :D hahahaha teld dat ook???

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hahah ja hoor, ik parkeer mijn auto nu ook extra ver van mijn kantoor af, dus elke ochtend loop ik nu in elk geval meer dan normaal, en dan het touwtje springen erbij, merk echt aan mijn spieren dat ik wat aan het doen ben... zelfs mijn buikspieren doen zeer (joepie hahahaa)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Revitally en Sanne, voor de vergelijking, ik ben ook even lang (173) en ik woog voor de zwangerschap 79, aan het eind 89 en nu nog steeds 84. Ik baal ook als een gek van die buik, maar heb soms ook wel dezelfde luie gedachten. Waarom nu hard mijn best doen om over een jaar (of 2) aan de volgende baby te beginnen. Maar ik ben toch maar weer lid geworden van de sportschool. Ik ga meestal wel 1x per week (soms 2x en soms sla ik een weekje over). De ene keer doe ik een groepsles (zumba of steps) en de andere keer gewoon fitness. Afvallen doe ik er nog niet echt van, maar dan kan ik in ieder geval zeggen dat ik mijn best doe haha.  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden