anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 23 reacties

 
 Zooo dames, het fitness topic is weer stil gevallen...
hoe staat het met de goede voornemens? Die van mij, eerlijk gezegd, zijn stilgevallen... met de hele ziekenhuisopname van Remco enz enz, had ik helemaal geen tijd meer of energie!
Maaaaarrrrr vandaag begin ik weer vol goede moed! Touwtje springen, en lekker weekends wandelen (is moeilijk hier, geen trottoirs, haast geen schaduw, heeeettte zon, enz...lekker veel excuses he? haah)
we zijn zaterdag wel wezen wandelen na 5 uur, dan is de zon wat minder fel... en ik ben aan het kijken hoe ik het kan invoeren dat ik elke avond wat wandel met Remco, maar mijn man wil hem niet "te laat" in de buitenlucht hebben... en ik ben pas na 5 uur klaar dus tegen de tijd dat ik thuis kom is het alweer kwart voor 6...
iemand tips? haha

Nah ik voel me echt vet en lelijk, moet echt wat aan mijn lijf gaan doen hoor, heb genoeg van dit lompe lichaam!
Wil me weer mijzelf voelen, ben al begonnen met gezonder eten, minder eten, water drinken en zo maar nu nog bewegen, heb mijn energiepeil nodig!

hoe staat het met jullie?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik baal als een stekker van mijn lijf maar weet ook wel dat het tijd kost. Bij mij is het ook ´pas'  6 weken geleden. Ik heb echt s´avonds geen puf hoor om ook nog es te gaan sporten. Maar ik zou wel wat moeten gaan doen, het gaat natuurlijk ook niet vanzelf. De zin en energie ontbreekt, binnenkort geef ik mezelf wel weer een schop onder mijn kont!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ga deze week beginnen met sporten!!!! ik kan mijn oude broeken al weer aan maar heb nog wel een blubberbuikje haha dus die gaan we maar is proberen weg te werken!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hier ligt het ook stil...was toen twee weken niet lekker... uiteindelijk bleek mijn galblaas ontstoken te zijn en is de opperstief verwijderde... dik twee weken aan het herstellen geweest... eer dat de borstvoeding ook weer helemaal normaal was en dus dat falko snachts weer minder vaak kwam... voel nu nog bij sommig bewegingen de wonden.... ben een keer wezen dansen de keer er na vertrokken daar om gekleed en toen ging de telefoon falko was alfer een half uur helemaar oversteur toen ik thuis kwam... sinds dien is het elke avonde rodn 8 uur raak... tot gisteren toe was het niet zo exstreem... en eergistern was het voor de eerst papa bijna gelukt om hem rustig te krijgen.. hij wil normaal gesproken echt allen maar Mamamamamamama... zelf mijn moeder gaaf toe dat het echt mama was die hij wilde... na 10 min alles geprobeerd te hebben... we gaan proberen als papa het ook kan... zo dat ik weer kan gaan dansen en zo... nu ben ik savonden echt vast gebonden aan de klein man... (papa wil al heel de tijd wel... maar de klein man weigerde...) een fles melk staat nu in de koelkast klaar zo dat die van avond kan gaan proberen... dus hopelijk gaat het lukken moet ook wel zegen nu ik 3 dagen in de week weer met school bezig ben... dat ik de ander dagen echt geen zin meer heb... maar zou het dus wel moeten gaan doen... we gaan ik elke week baby zwammen... is echt super leuk... en in de weekeind doen we meestal wel wat wandelen... om de ander drukte heen... ga even verzinnen hoe ik het wil gaan doen.... gewoon droog oefening doen... klink nu echt als een hel... dus moet even wat leuks bedenken... we hebben de wii sprot dus misschien moet ik daar toch maar weer aan begingen... jennefer??? waarom niet avonden wandelen... hier is het een stuk kouwder en wij gaan ook soms... al moet ik zegen met de regen van van dag zou ik ook niet willen.... ?????

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik kan echt niet wachten om weer te gaan sporten. voor de zwangerschap deed ik aan Xco en bodypump, dat vond ik echt zo leuk! gewoon fitnes is echt nix voor mij, daar heb ik ook geen discipline voor. maar Xco en bodypump doe je in een groep, en dat is veeeel leuker. zodra ik mag en ik me weer helemaal goed voel ga ik weer beginnen met Xco 1x per week. Ik heb gelukkig wel al bijna mijn oude lichaam terug dat is echt fijn. Alleen mijn billen en dijen zijn nog dik en heb nog een klein flubberbuikje, maar denk niet dat ik mag klagen. Benthe is nu 3 weken en 2 dagen oud, en ik ben al 10 kilo kwijt gewoon met nix doen, komt denk ik door de borstvoeding. Meiden als je weer lekker aan het sporten bent en de smaak weer tepakken hebt en je ziet dat het je lichaam helpt weer "normaal" te worden om zo maar te zeggen dan raak je vast vanzelf weer gemotiveerd. En misschien zijn groepslessen voor jullie ook wel aan te raden??

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Eileen... jij boft... voor veeel vrouwen werk borstvoeding om weer een beetje op gewicht te komen... maar bij mijn in de familie niet... aaaaaa bij mij ook niet... dans is voor mijn inderdaad in groeps verband... werk altijd wel... allen zal dat neit genoeg zijn... maar goed eerst zorgen dat de klein man mee werkt

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Oh revitally ik had al het idee dat ik de enige was!! Ook bij mij val ik niet sneller af van de borstvoeding, zo vervelend want ik ben echt gigantisch gegroeid maar het gaat er bijna niet af! Zo frustrerend dit!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

lincy... dat dacht ik dus ook tot ik het thuis na vroeg... ik heb dan wel de geluk gehad dat tijdens mijn zwangerschap ik op gegeten ben.... woog er voor 107 kg en er na 93 kg... maar er mag er echt wel meer af

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Weet je wat ik nou zat te bedenken vanmiddag: "waarom zou ik nu hele acties gaan opzetten om weer in model te komen, al we nog graag een tweede willen?" Ja misschien een luie redenatie, maar ergens dacht ik wel zo.... Vanaf november ga ik 2 keer zwemmen in de week, dat deed ik voor de zwangerschap ook, tijdens de zwangerschap ging ik wel zwemmen maar niet echt fanatiek.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben door de borstvoeding ook ongeveer 15 kilo kwijtgeraakt. Nu zou er eigenlijk nog 4 kg af moeten om weer terug op mijn oude gewicht te komen. Daar ben ik eigenlijk helemaal niet mee bezig. Van mij hoef ik ook niet zo nodig terug op het oude gewicht. Ik let ook nergens op met eten en zal ook zeker niet lijnen . Ik geef 4 doelgroepslessen, waaronder 2x pump in de week. Ik merk wel dat mijn lichaam strakker wordt door het lesgeven, ik verlies geen kilo's, maar ik verbrand het vet rondom de spieren.  Ook prima. Ik neem daar genoegen mee.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Whahahaha MommyD hier preci dezelfde luie gedachten hoor!! Ik heb bedacht dat ik pas echt weer fanatiek ga sporten dieeten enz op het moment dat mijn gezin 'compleet' is ;) Hahaha is natuurlijk niet helemaal waar maar ik kan het allemaal wel steeds beter naast me neerleggen. Ik woog voor mijn zwagerschap 63 kilo met een lengte van 1.72.... Het is juist misschien wel normaler om 72 te wegen bij die lengte hahaha en dat buikje.. tja daar heeft nou eenmaal de mooiste baby van de wereld ingezeten!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden