anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 15 reacties

 
hoi allemaal.
ik zit ff met een dillema volgens mijn berekening ben ik nu 7 weken en 4 dagen zwanger! maar ik krijg de laatste week best veel opmerkingen van vrienden of klanten (uit de kapsalon) goh ben je zwanger of heeeeey wat gaaf wanneer ben je uitgerekend?! ....eeeeeehhhh ik ga maar ff de was doen...dit omdat we het nog even stil willen houden. nou kreeg ik vandaag weer zo'n opmerking en toen manlief net thuiskwam en ik hem melde dat ik er een beetje gek van word dat ik steeds een antwoord moet zoeken deelde hij me mee dat hij vind dat ik ook al een behoorlijke buik heb. nou weet ik dat het bij nummer 3 wel sneller gaat maar na 7 weken lijkt mij stug. toen gingen we ff denken. ik ben altijd 1 dag een beetje ongi dan 1 dag heel veel dan weer 1 dag een beetje en de laatste x was die wel anders toen was het maar 1 dag en 1 nacht een beetje en die keer daarvoor weet ik eigelijk niet meer.
en ik moet volgende week maandag voor het eerst naar de vk.
nou klopt het ook wel dat ik een redelijk buikje heb (jammer dat ik me camera hier niet heb anders had ik een foto erbij gezet) en na even de weegschaal gecheckt te hebben (altijd een pijnlijk moment)  ben ik 4 kilo aagekomen zonder meer te eten!!!!
wat denken jullie? zal ik de vk bellen om te vragen of ik eerder terecht kan?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha nou vind hem toch wel behoorlijk als je bedenk dat ik normaal maatje 36 heb! maar goed ff afwachten heb der gebeld en als ik daar maandag ben plannen we gelijk ff een echo. ik denk dat we het wel eerder moeten gaan vertellen aan iedereen anders krijgen ze een vermoeden en dat vind ik niet leuk. vanwege me schoonzusje en me zwager willen we het nog 3 weekjes stil proberen te houden!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nou ik vind het een aardige buik voor 7 weken vooral als je verteld dat je bij je vorige twee kindjes het niet had. mischien krijg je er nu wel twee? ik dacht toen ik dit nog niet gelezen had dat je verder was.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

pppffff 2 haha daar had ik nog niet over nagedacht!! maar idd bij mijn andere 2 zwangerschappen zag je helemaal niet zo snel al mijn buik!!!hopen dat het snel maandag is dan weten we weer iets meer!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Je kunt haar allicht bellen en het haar zo vertellen en dan kijken hoe zij erop reageert. Kun je eerder en maken ze een echo, dan weet je waar je aan toe bent inderdaad..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi hoi nou ik had met 7 weken ook al een behoorlijk buikje, kon het ook niet meer geheim houden, en dit was pas mijn eerste! dus het kan best hoor... maar als je twijfelt, gewoon je vk bellen om te kijken hoe of wat! Kan geen kwaad, toch? :) success!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nee das waar het kan idd geen kwaad bij mijn eerste zag je het pas bij 26 weken en bij de 2e ging het pas bij 18 weken opvallen! pppffff dan gaat nummer 3 idd erg snel haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha zou wat zijn als je erachter komt dat je al 20+ weken bent! is het wachten niet meer zo lang haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja toen wij gingen voor de echo, zaten we ook terug te denken zo van nou dan zal ik wel richting de 15-17 weken zijn, had echt al lang de kwaaltjes zeg maar.... Uit de echo kwam toen 7 weken, was toch wel een teleurstelling hahaha!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik had met 7weken ook al een redelijk buikje... we moesten het ook echt al vertellen anders zouden anderen het zien en ik vond het toch leuker om het zelf te vertellen..... ik ben benieuwd hoever je bent! hou ons op de hoogte :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

 ow ja dat is dan de andere kant op haha ja het wachten is dan minder lang maarja moet dan wel aan iedereen vertellen dat ik al op de helft ben haha ik ga er gewoon vanuit dat ik 7 weken ben ik kan tussen 7 en 9 bellen dus kijken wat ze zegt! ik heb de foto nu op de computer staan maar hoe krijg ik hem op de site? weet iemand dat?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden