anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 13 reacties

 
Hey ladies,

weer even een forumonderwerp van mij.

Ik word echt stapeldol van onze buren...
Het volgende:

Toen wij met de verbouwing van de badkamer bezig waren, werd er door de buurman gevraagd of we tot 20:00 uur wilden breken en niet later ivm hun dochter. Dus op zich geen punt. Is prima buurman, doen we buurman. Nu liep dat een avondje iets uit (lees tien over acht) stond hij meteen bij ons op de stoep te klagen over geluidsoverlast (terwijl je tot 22:00 mag klussen officieel). Dus wij gestopt, om gezeur te voorkomen.
Nu heeft hij de hele week nog lopen zeuren via hyves wanneer we klaar waren met het slopen van de badkamer. We moesten alles in ons eigen vrije tijd doen dus het moest wel 's avonds gebeuren. Het had ook in 1 avond af kunnen zijn, maar omdat we rekening met hun wilden houden, stopten we braaf rond acht uur maar moesten we dus ook meer dagen breken.

Nu het volgende: Deze buurman heeft zelf een elektrisch drumstel. Hij speelt dus op 'pads'. Nu hoor ik zowat iedere dag dat verschrikkelijke ritmische getik en echt, ik word er stapeldol van. Ook speelt hij in een bandje en speelt hij ook nog eens gitaar en zingt zo nu en dan mee. Dat kun je bij ons echt heel goed horen. Nu doet hij dat vaak wel overdag, dus echt daar kan ik op zich nog mee leven. Maar soms gaat het echt in het extreme. Zoals nu op dit moment, muziek knoert hard aan, kan gewoon horen wat ze zingen/spelen en het is inmiddels hier half een in de nacht.

Nu word er van mij verwacht dat ik rekening houd met hun tijdens een verbouwing (wat waarschijnlijk 1x in de zoveel jaar voorkomt) en ik moet maar dealen met hun geluidsoverlast??

Hoe zouden jullie dit aanpakken? Nu ik zwanger ben, heb ik er gewoon meer last van. Slaap slecht en als ik dan probeer in slaap te komen krijg ik met deze ellende te maken....wil het gewoon als volwassenen oplossen maar word wel vreselijk kwaad wanneer er van mij verwacht word rekening te houden met hun kind, er vervolgens geen rekening gehouden word met ons.

Help help help....wat moet ik doen? Ik ben zoooooo HELLIG!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

En? Ben je nog naar de buren geweest? IK ben wel benieuwd hoor!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nee ik ben verder niet naar de buren geweest, puur om gezeur te voorkomen. Ik heb zelf toch het idee dat ze niet in de gaten hebben hoe gehorig het is. En misschien heb ik zelf ook wel overlast veroorzaakt. Het is niet meer voorgevallen gelukkig en ze zijn zelfs bij ons op kraambezoek geweest. Het was erg gezellig, maar ging er natuurlijk wel met een dubbel gevoel in.... Naja...eens kijken hoe lang het goed gaat... Bedankt voor je beriggie!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gelukkig maar dan, dat het nu niet meer zo voorkomt! Anders kun je ze er altijd vriendelijk op attenderen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Hoi, Ik zou er heen gaan en echt er wat van zeggen. Hij kan bij jullie komen zagen over jullie verbouwing, nou wat hij doet is helemaal van der zotte. Of ik zou gaan breken op het moment dat hij in de avond weer herrie maakt. Laat hem dan maar komen. Heel veel succes er mee want je kan het er nu niet bij hebben, maar meid laat niet over je heen walszen want straks heb je een kleintje die dus echt zijn nachtrust nodig heeft. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey dames, Die stilte van 02:00 uur was maar van korte duur, want om half drie ging de muziek weer aan. Echt enorm vervelend. Ik wil er wel naartoe gaan, maar weet niet goed hoe ik het aan moet pakken want ik wil natuurlijk ook geen gezeur met hun. Het is echt een vervelende situatie. En ik begrijp het ook niet want ze hebben zelf ook 2 jonge kindertjes. Voor 5 weken terug is de buurvrouw zelf bevallen van een kleintje... Het is gewoon frustrerend en vervelend, want ik weet niet of ik (met m'n hormoonhuishouding) wel zo heel aardig kan blijven... Echt vet balen....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Girly ALs ze zelf net moeder is zou ze moeten weten hoe jij nu in je vel zit en je rust hard nodig hebt. Je kan ook gewoon aanbellen en vragen of ze tijd hebben om even te praten, wil je kiezen voor een makkelijke situatie dan stuur je gewoon je man er heen. Maar dit moet je zeker niet zo laten. 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Girly ALs ze zelf net moeder is zou ze moeten weten hoe jij nu in je vel zit en je rust hard nodig hebt. Je kan ook gewoon aanbellen en vragen of ze tijd hebben om even te praten, wil je kiezen voor een makkelijke situatie dan stuur je gewoon je man er heen. Maar dit moet je zeker niet zo laten. 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Girlygirl, Wat vervelend zeg! Hier zit je inderdaad niet op te wachten en het is ook tegenstrijdig van je buren: jij mag niet teveel overlast geven met de verbouwing, terwijl ze zelf een leven maken in de nacht. Je zal het toch uit moeten spreken wanneer je wilt dat zij er iets aan doen. Wanneer je niets zegt, zullen ze ook niets doen. Mijn man heeft bijvoorbeeld een koptelefoon voor zijn muziek, zoiets kunnen zij ook doen! Voordat je het gaat zeggen kun je het misschien voor jezelf opschrijven, zodat je een beetje nadenkt over een tactische manier van een gesprek beginnen? Verder heeft de politie vrij weinig zin om te bellen, vaak wordt je doorverwezen naar buurtbemiddeling, die pakken dit soort dingen op en willen je ook helpen met een gesprek aangaan. Misschien kun je bij hen advies inwinnen hoe je hiermee om kunt gaan op een goede, structieve manier?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik zou even goed nadenken over hoe je het gaat formuleren zeg maar, als je er zo heen gaat en je baalt zo hard dan zal je inderdaad niet al te vriendelijk blijven en dat komt het gesprek vast niet ten goede. Als je het echt niet ziet zitten om dr heen te gaan dan zou ik gewoon een brief schrijven en door de bus doen. Voordeel van een brief schrijven is dat je het van je af kan schrijven, de brief even weg kan leggen en als je gekalmeerd bent hem nog een keer kunt doorlezen en eventueel het een en ander aan kunt passen. Dat is toch wat lastiger te doen als je in je boosheid misschien het een en ander dr uit flapt. Misschien is dat wel een idee?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Zij vroegen jullie te stoppen met klussen na 20.oo uur voor de rust van hun dochter. Ik vind het dan niet teveel gevraagd dat jij aan hem vraagt te stoppen met muziek voor jouw rust. Hij weet toch ook dat je hoogzwanger bent! Laat hem inderdaad een koptelefoon opdoen, of het geluid heel zacht zetten. Ik vind het niet vreemd om dat te zeggen hoor! Stuur anders je man er eventjes op af!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden