Anoniem 10 jaar geleden 14 reacties

 

Hallo allen,

Ik zal komende dagen wat minder actief zijn op de site, want wij gaan voor het eerst met ons gezinnetje op vakantie!! Heerlijk uitwaaien, hier dichtbij! Ben benieuwd hoe alles zal gaan en wat Levi er van zal vinden. Hij mag dan voor het eerst in z'n nieuwe campingbedje slapen!

Als we terugzijn, zal ik even wat foto's plaatsen!

Groetjes,

Girlygirl en Levi!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

wat een grote vent al zeg! Lekker dat jullie zo genoten hebben!

Anoniem 10 jaar geleden

wat een lekker vendje  een speen is net zo erg hoor voor dat hij 18 is doet hij het niet meer.

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een heeeerlijke foto's!! Wat wordt Levi toch al een grote knul, heeerlijk!! Het lijkt op jou foto of jij je maxicosi kunt kantelen, is dat ook zo of is dat meer de invalshoek waarmee je de foto hebt genomen? De jas staat trouwens leuk bij Levi!! wij hebben m in maat 68 gekocht dus Tijn moet nog even groeien voor hij erin past ;)

Anoniem 10 jaar geleden

superrrleuk! wat een droppie en wat groeit die hard! Wij gaan ook een leuke jas voor dante scoren voor als we in december komen! heb nu al een leuke gezien! ik vind die van jou (jullie) ook echt te gek! hihi

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een leuke foto's zeg en zo te zien hebben jullie heerlijk genoten. Wat heb je een heerlijk ventje :-) Liefs

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo allemaal, Ik had nog wat  beloofd, hierbij dus een paar foto's van de vakantie! En wat hebben we genoten! Levi moest eerst wennen aan z'n campingbed, hij kroop steeds onder de dekens vandaan, die kleine boef! Erg leuk, nu weer lekker thuis in ons eigen bed, slaapt toch altijd weer beter! Ons chalet: Lekker wandelen op Hoge Veluwe... De grootste lol in de wipstoel... Ik zie tussen de bomen het bos niet meer ha ha Paddenstoelen... Op het boxkleed voor de glazen schuifpui: Hmmm beetje jammer, betrap hem hier steeds vaker op, maar 't ziet er voor 1x wel schattig uit: Lekker ondeugend uit m'n deken gekropen....overdwars in bedje....:

Anoniem 10 jaar geleden

Have fun!!!

Anoniem 10 jaar geleden

Ow wat leuk! Veel plezier, geniet ervan! Ik zie ook echt uit dat wij tussen kerst en oud/nieuw een weekje weg gaan en twee weken vrij zijn!

Anoniem 10 jaar geleden

oh lekker genieten samen!!

Anoniem 10 jaar geleden

Geniet ervan!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden