anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 27 reacties

 

hoi allemaal,

Ik zit met een probleem.
Sinds ik meer last van mijn hormonen heb is mijn hondje zich anders gaan gedragen.
Mijn hondje is een kruising tussen een jack russel en een terrier..
Hij is 8 jaar oud en woond zo'n 5 jaar bij mij.
Mijn hondje Bo zit altijd in een grote bench als ik ga werken of even weg ben.
Dit ging altijd prima.. hij kan in de bench spelen en zijn eten / drinken staat erin.
Nu is het zo dat Bo gaat janken zodra ik weg ben.
Dit gaat aanhoudend door en mijn buren klagen sinds vorige week elke dag.
Ik heb hen uitgelegd dat ik niet weet wat er aan de hand is en dat ik naar een oplossing zoek en dat vinden zij prettig te weten. Ze denken ook echt mee dus wat dat betreft heb ik super fijne buren.
Sinds paar dagen heb ik Bo zijn bench in de garage gezet (waar ook vloerverwarming is). Hij gaat nu de garage in als ik weg ben zodat buren geen last hebben van mijn hond.

Bo blijft janken.. ook als wij savonds naar bed gaan.
En als ik thuis ben kruipt hij zowat in mij. Hij ligt veel tegen me aan en snuffelt veel bij mijn buik en borsten. Het lijkt er dus op dat zijn gedrag wel iets met mijn zwangerschap te maken heeft.

Maar hoe los ik zijn gedrag op??
Iemand ervaring met dit probleem??
Ik ben echt radeloos.. !

Groetjes Suzanne


 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 27 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

wat leuk allemaal die verhalen :D Ik heb zelf een labrador/golden retriever en die luistert zoo goed naar mij! mijn vriend is regelmatig geirriteerd aan het feit dat hij alles 10 keer moet vragen aan hem... en hij springt ook niet meer tegen me op!zelfs niet als ik het vraag!alsof die het inderdaad weet! normaal sprong die eigenlijk gelijk wat hoger zodat ik hem kon aaien.. maar zelfs dat doet ie niet. normaal ligt hij ook altijd bij mijn vriend en mij in de slaapkamer.. maar als ik nachtdienst heb, slaapt hij bij de deurmat tot ik thuis ben. als ik dan ga slapen, komt ie wel bij me in de slaapkamer. heb echt een voorbeeldige hond momenteel! ik hoop dat het aanhoud! hihi! ik laat mijn vriend al expres de brokken geven voor de band.. maar ik ben echt zijn nummer 1! hihi!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hahaha jaaa... ik stond er ook al van te kijken waarom ze niet wou eten... maarja ze krijgt nu KVV dus eet ze wel met smaak op... Maar je hond zal het eerder weten dan jij ;)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wat fijn dat er zwangeren zijn die dit herkennen! De eerste drie maanden weigerde mijn Duitse herder compleet om naar me te luisteren. Ze xnegeerde me helemaal en keek eerst naar mijn man of hij het goed vond om te luisteren als ik haar een comando gaf.   Ik heb ontdekt dat dit door de vermoeidheid kan komen. Je uitstraling is zwakker en dit roept beschermingsdrag op. Gelukkig werd het na de drie maanden beter. De vermoeidheid werd minder, Ik weer vitaler en de hond luisterde weer beter.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik heb een labradoor en een duitseherder. dus dan hoef ik geen test te kopen. als de ene niet meer luisterd en de ander niet meer eet dan ben ik zwanger wel te gelijk natuurlijk anders telt het niet 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

wat leuk om te lezen....heb dan wel geen hond.....maar mijn katten zijn wel aan het mauwen......en dat deed 1 tje zeker nooit...hij looopt achter me aan wil op schoot en plast als hij boven is alles onder....! ;-) nou mogen ze eigenlijk al nooit naar boven...maar schieten wel is tussen mijn benen door. hoop dat inmiddels het probleem met je hond is opgelost  greetz jel!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik heb een labrador teefje van net iets ouder dan 1 jaar. Heb haar altijd gevoerd en ben met haar op trainingen geweest, dus ik was ook de eerste persoon naar ze wie ze het meeste trok. Vanaf dat ik zwanger ben wilt de hond het liefste niet in mijn buurt zijn (tenzij ik een deken over mij heen leg, dan komt ze wel bij me liggen) of eten van mij krijgen (tenzij het echt vers vlees is). Ze pakt dan letterlijk de brok aan de spuugt deze terug uit. Doet mijn vriend het.. eet ze het wel. Wel mogen er geen andere honden bij mij in de buurt komen want die probeert ze weg te jagen als ze tegen mij willen opspringen. Haar gedrag is dan wel veranderd op dit moment naar mij, maar echt last ondervind ik niet van haar.. Ben eens benieuwd hoe ze reageerd als mijn baby er is.. (bij de baby van kennissen blijft ze mooi op een afstand liggen of komt heel rustig aanlopen om ff geaait te worden).  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Veerle, Wat mooi te zien dat je hond zo over je waakt! Toch mooi he dat je zo'n band hebt. Hopelijk is hij straks heel lief voor jullie kindje.. als ze onderdeel van het gezin blijven doen honden het meestal wel goed! Mijn hond is ook bij deze zwangerschap weer anders. Gelukkig jankt hij nu maar heel af en toe. Hij weet nu dat er een baby op komst is. en wil graag bij mij zijn. Maar hij is nu wel steeds na een paar minuten stil.. (fijn voor de buren) :-) Ons zoontje vind hij helemaal geweldig dus ik ben nu ook niet bang dat hij de baby niet zal accepteren.. Hij waakt er nu al over haha Toen Niels werd geboren liep hij me achterna tijdens de weeen. Meteen na de geboorte hebben we een tas met de moederkoek laten ruiken.. en daarna de eerste luier ook. Hij zag Niels en likt meteen over zn gezicht en sinds dien is het dikke mik tussen Niels en Bo :-) groetjes  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

een labradoor die voer wijgerd  wouw daar heb ik nog nooit van gehoord. die van mij eet alles maar dan ook alles. ik ben erg benieuwt naar hoe ze reageert als ik zwanger ben. we zien het wel

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

@ Nynke, die gaat jouw vertellen dat je zwanger bent voordat een test positief is ;-)  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hahaha ja dat zou gaaf zijn nou Roos kom maar op dan met dat goede nieuws

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden