anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
Hello mommy's

Hoe gaan jullie om met huilen en weet je precies wat welk huiltje betekend?

Ik heb nog niet altijd precies door wat elk huiltje betekend, hoewel we langzaamaan steeds meer weten wat Jonathan wil...
Daarnaast heb ik vanaf mijn moeder en schoonmoeder steeds te horen gekregen dat ik Jonathan best even mag laten huilen, zelf vind ik hem daar echt nog te klein voor... Hoe kijken jullie hier tegen aan?
Ik laat hem wel even huilen wanneer ik precies even op de wc zit of in de douche ben, maar verder laat ik hem nog niet echt huilen, alleen een beetje mopperen loop ik niet altijd direct naar toe. Vaak heeft hij ergens op de dag een huil moment waarbij hij gewoon even bij mij wil zijn en knuffelen. Dan is hij daarna weer rustig en gaat dan vaak slapen.

Wanneer kun je een kindje laten huilen? Momenteel krijg ik dus steeds meer te horen dat ik Jonathan even "lekker" moet laten huilen, dat hij dan vanzelf wel in slaap valt. Ik vind dat dus een beetje vreemd, hij is net 3 1/2 week oud....

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hm ik kon eerst topics sluiten maar zie nu dat ik die privelege niet meer heb? Dan moet de redaktie het doen...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dit topic mag gesloten worden, heb er per ongeluk 2 geopend!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dit topic mag gesloten worden, heb er per ongeluk 2 geopend!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden