anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
Even een totaal niet baby gerelateerde vraag, maar dacht wie weet is een van jullie handig.

Tijdens de bevalling heeft mijn nicht gefilmt, de verpleegster zou een foto maken als de navelstreng doorgeknipt werd. Helaas is die foto niet goed gegaan (het fototoestel stond op film stand, dit hadden we echter niet door). Na een paar pogingen kreeg Alyssa het te koud en dus dan maar geen foto. Het staat gelukkig wel op film.
Ik ging ervan uit dat het makkelijk was om van een filmpje een foto afdruk te laten maken.
Maar ik kan het dus niet vinden.
Heb al met google gezocht en daar kwam ik wel een tip tegen van iemand dat je filmpje op pauze moet zetten, print screen en dan in paint plakken. Dus ik dat gedaan, maar als ik het dan op wil slaan, dan wordt het beeld zwart. Heel vreemd.

Is er hier iemand die wel weet hoe dit moet? Ik wil namelijk toch wel heel erg graag een foto van het doorknippen van de navelstreng in mijn plakboek.

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

tnx voor de antwoorden. Ik had gelezen dat het met nero showtime moest. Maar daar kreeg ik iedere keer in paint een zwart beeld mee. In word lukte het wel, maar ja, dan kon ik het niet opslaan als foto, zodat ik hem kan laten afdrukken. vervolgens heb ik het geprobeerd met de windows media player en toen lukte het wel. Volgens mij is kwaliteit niet echt super, maar het gaat erom dat ik toch iets in mijn plakboek kan doen. Ik heb de eerste foto's al besteld, heb al meer als 200 foto's gemaakt en ze is pas 3 weken. Dat gaat nog wat worden. Maar snel met inplakken beginnen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik nooit paint daarvoor, doe het eens in word, kijk of dat beter werkt?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Je hebt dus een filmpje waar je graag een foto moment van wilt? Dat is heel makkelijk ;) en inderdaad via paint Zodra je je filmpje op je pc hebt staan, kun je hem laten afspelen met een willekeurige afspeler Media Player of Winamp oid. Wanneer je op het juiste moment bent in het filmpje, druk je op het knopje Print Screen of Prt Sc deze zit gewoon op je toetsenbord. Daarna kun je het stukje plakken in Paint en eventueel bijknippen. Want volgens mij krijg je dan een heel schermafdruk, maar ook met de foto wat je wilt! Je moet deze afbeelding wel opslaan als JPEG. Als het goed is, moet je foto niet zwart worden.... Succes! Ik heb het ook gedaan met echo foto's. Deze heb ik ook van de dvd gehaald. Liefs...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden