Anoniem 7 jaar geleden

 
In navolging van 'Graafjes' ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar alle leuke jongensnamen. Wij zijn zelf volop op zoek naar leuke namen, maar vinden toch de meisjesnamen makkelijker dan de jongensnamen. Ben heel benieuwd naar jullie ideeën!
 
avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wij waren er best snel uit met de namen, de meisjesnaam helemaal, de jongensnaam hebben we toch nog veranderd. Eerst hadden we Sem, maar dat vinden we toch een iets te populaire naam.  De namen die het geworden zijn, hou ik nog even geheim (m'n zus kijkt af en toe of ze hier wat geheimpjes van me kan ontfutselen), maar als het een jochie wordt krijgt hij 3 namen. Zijn 2e naam wordt de 2e naam van de vader van mijn vriend (die is te jong overleden, vandaar dat we dat graag willen), zijn 3e naam wordt de roepnaam van mijn opa.(ja, dit kan m'n zus natuurlijk wel lezen, haha) Mijn opa en oma woonden naast ons en hij heeft een groot aandeel in mijn opvoeding gehad en ik was stapelgek op hem, dus die herinnering geef ik mijn kleine graag mee.  Als het een meisje is, krijgt ze 1 naam. Niet dat we haar dan niet willen vernoemen, maar de namen die we als 2e en 3e naam hebben, kunnen echt niet voor een meisje!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

jesley vind ik wel een erg mooie naam ik ben nu 22 weken en 4 dagen zwanger en wij hebben dus de namen jason-jesley gekozen omdat wij dat een mooie combinatie vinden

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het blijft  een geheimpje! *als ik mijn mond kan houden!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben ook definitief uit mijn jongensnaam zeg... Pfffff!! Dat heeft lang geduurd, zat er best wel over in, eerlijk gezegd! D ..... (ga ik nog geheim houden, hihi)! En als 2 doopnamen Tycho Ethan!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nou dat zal vast genoeg keus zijn ;) Heel veel suc6!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hey jullie horen het waarschijnlijk niet vaak maar ik ben als een mijsje geboren maar voelde al snel dat ik me eigenlijk een jongen voelde ik ben nu op het punt om een nieuwe naam te kiezen ik heb nu de naam femma dan is het wel zo makkelijk om een jongens naam met een f te hebben maar ik zie bij al die namen geen leuke tussen dus hebben jullie suggesties liefst met een f maar andere mogen ook groet, femma

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nou komt ie, Misschien heb je hier wat aan? Faas Faber Fabian Fabiano Fabianus Fabien Fabiën Fabio Fabius Fabrice Fabricius Fabrizio Facco Fadrique Fadyan Faes Faëthoon Faidimos Faisal Fake Falco Falk Fane Fang-Kay Faraaz Fares Faris Farley Farrel Farried Fastwin Fatih Faustino Fausto Faustus Fawzi Fayette Fe Feargal Fedde Fedderi Feddrik Feddy Federico   Federigo Fedja Fedor Fedrik Feduard Feel Feico Feie Feije Feiko Feitse Fekke Felice Feliciaan Feliciano Felipe Felipe Felis Felix Felony Femios Femme Fen Fenno Feodoor Fer Ferd Ferdi Ferdinand Ferdy Fere Ferenc Ference Fergus Ferguut Ferinand Ferjo Ferko Fermín Fernand Fernande Fernandez Fernando Fernao   Ferosh Ferran Ferrand Ferrando Ferre Ferren Ferri Ferron Ferry Feye Feyo Fico Fideel Fidelio Fidelis Fiel Figo Filemon Filiberto Filiotis Filip Filippo Filippus Filipus Filo Filoktetes Fin Finbar Finbarr Fincent Fineus Finidi Finlay Finley Finn Finn-Christian Finnr Fion Fiorello Firank Firmijn Firmin Firminus Fitz   Fjodor Fjødr Flaviano Flavien Flavio Flemming Fliep Flint Flip Flippe Floorke Flor Floran Florein Florens Florent Florentin Florentius Florentyn Florenz Flores Floriaan Florian Florijntje Floris Floris-lan Floryn Floyd Focko Foday Foinix Fok Foke Fokke Fokko Folco Folie Folke Folker Folkert Folko Folkward Folmer Folos   Fonger Fonne Fons Fop Foppe Foran Forest Forkys Formijn Forn Forrest Fos Foster Franc Francesc Francesco Francies Francis Francisco Franciscus Francisquito Franck Franco Francois Francois-Henri Francois-Xavier Franek Frank Franke Frankie Franklin Franklou Franky Frans Fransje Frantisek Franz Franz-Xaver Fre Fred Freddy Frederic Frederick Frederico   Frederik Frederique Fredrico Fredrik Free Freeck Freek Freere Freerk Fren Frence Frenk Frenky Frens Frido Frie Fried Friedel Friedrick Friedus Frigge Friso Frithjof Frithjof Fritjof Frits Frits-Hein Frits-Marnix Fritz Frixos Frode Frodo Frouko Fuat Fuiko Fulbert Fulco Fulko Fulvio Funmilayo Fynn  Heb de namen die ik zelf wel leuk vind met de 'F' even vetgedrukt....(zijn er overigens niet veel)

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hallo iedereen , ik ben hier nieuw, ik ben vrouw van 30 uit belgie en ik verwacht binnen 4 maanden ons eerste kindje , spannend allemaal , jongensnamen inderdaad niet gemakkelijk , wij zelf zijn ook op zoek naar een jongensnaam, we komen er samen maar moeilijk uit  

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wij hebben voor een jongetje de volgende namen op ons lijstje: - Riley, Duncan, Roan, Liam, Milo...We vinden beide Roan op dit moment het leukst..maaarrr we hebben nog 5 maanden om er over na te denken..naja misschien nog maar 6 weken, als het een meisje wordt.. :) Mike vind ik ook een leuke naam. Ken er een aantal (sta voor de klas..dus kom veel namen tegen) en zijn allemaal lieve, leuke jongens! Succes met de namen allemaal!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ah beide Mike en Benthe zijn hele leuke namen,  Mike is idd stoer, kort en krachtig, en Benthe is heel apart... heb ik nog niet eerder gehoord!  

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wat een leuken name allemaal. Wij hebben ook de naam al al heel lang en we weten ook dat het een meisje word. Ik zeg alleen de naam nog niet Dat vertel ik pas als ze gebooren is.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hey eileen, Leuk de naam Mike....daar hebben wij ook aan gedacht alleen anders geschreven...MAIK....vond ik wat aparter! Maar daar hebben we uiteindelijk maar niet voor gekozen aangezien vrienden van ons een MICK hebben....Dat vond ik echt teveel op elkaar lijken.... En het is dus uiteindelijk LEVI geworden..... Ook lekker kort maar krachtig! Liefs...

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hallo ik ben nu 18 weken zwanger en wij hebben gelukkig wel al namen met onze eerste vonden wij het ook onwijs moeilijk, soms denk ik zal ik nog veranderen van naam want dan denk ik weer mischien vinden ze het stom ofzo haha maar goed daar komen we ook wel weer uit. groetjes

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik zou een naam niet veranderen omdat een ander het stom kan vinden die kans is er altijd al je het samen een leuke naam vind dan is het toch goed ;)

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Aah Eileen, toe dan! ;)

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hmmm.... **twijfel**twijfel**....

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

We vertellen niks verder! Of zitten er mogelijk bekenden van je op het forum?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

nee niet dat ik weet :p ok ok ik zal het zeggen ben wel heel benieuwd wat jullie ervan vinden :p voor een meisje word het Benthe en voor een jongetje Mike.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Als je niet wilt zeggen voel je niet verplicht hoor! Ben gewoon heeeeeel nieuwschierig!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mike doet mij denken aan een jongetje wat vroeger erg pestte op de basisschool, maar Benthe vind ik heel leuk!!

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden