anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 20 reacties

 

Goeie dag, Ik heb sinds 19-10-2011 een Implanon. Dit omdat ik altijd een erg heftige menstruatie heb. Sinds ik de Implanon heb verlies ik af en toe wat oud bloed maar ik ben niet meer echt ongesteld geweest. Voor zover ik weet kan ik niet zwanger raken door de Implanon heen maar het gekke is, ik heb sinds een paar weken ineens een enorme eetlust (normaal ben ik niet zo'n grote eter). Ik heb een vreemd gevoel in me onderbuik. Een beetje het gevoel van kramp als je ongesteld moet worden maar dan met een beetje kriebels erbij. Het is een heel vreemd gevoel. Ik ben er ook al een paar keer wakker van geworden midden in de nacht. Ook heb ik sinds een paar dagen gevoelige borsten. Weet iemand hier of ik toch zwanger kan zijn door de Implanon heen? En of dit ├╝berhaupt op een zwangerschap lijkt?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Dat kan kan ook wat anders zijn, wacht de dokters uitslag af... kan ook zwangerschap zijn. Maar dat weetje nooit.. en zou je moeten bespreken, als je.. je z'n zorgen maakt... kan altijd tegen vallen. Maar kan ook meevallen.... maak je niet al te druk. Kan misschien ook 'suikerziekte' zijn. Me moeder heeft dat ook.. dat hadden ze door haar bloed gevonden. En als die klachten blijven en je dit nooit eerder heb gehad. Zou ik met een huisarts gaan praten. En kijken wat het kan zijn. X

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Hallo, Ik zit met een dilemma en krijg het niet uit mem hoofd , ik heb nu bijna 2 jaar een implanon, maar de laatste weken veel hoofdpijn buikpijn onderin , lijkt banden pijn , misselijk , borsten zijn groter geworden, herken dit wel uit men vorige zwangerschap maar nu komt t , al een paar testen gedaan maar allemaal negatief , blijf toch de klachten houden en nog nooit eerder gehad , morgen de bloed uitslag! Ze testen me ook op suikerziekte!! Spannend , iemand dir ook gehad maar toch zwanger ? X

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Ik heb begin vorig jaar in Maart de imlplanon laten zetten. Ik kon niks hebben van de pil werd ik zwaar depressief en bij de prikpil helemaal. Ik moet zeggen dat de imlplanon totaal geen invloed heeft op mijn stemming (ik heb van aanleg stemmingswisselingen, nu kan ik zeggen dat HAD ik) Sinds de imlplanon relaxt in mijn hoofd. Ook mijn hoofd haar is niet zo droog en hoef ik niet meer met cremespoeling te doen! Alleen shampoo en heb dan volume. Ik ben 30 kilo kwijt 94-65 mede door imlplanon minder eetlust. Ik had nooit menstruatie tot vorige maand rond de 25 en een beste! Geen doorbraak maar echt een menstruatie. Ik voel me niet zwanger maar ben wel actief in bed met een nieuwe vlam! Ik merk ook dat ik steken begin te voelen in de lies. Ik hoop dat de imlplanon nu niet al gaat uitwerken. De 1ne zegt een jaar de ander zegt 3 jaar. Ik ben heel erg vruchtbaar.Ik heb al 2 kinderen en ben nog niet toe aan een 3e. Eerst een goede relatie opbouwen en dan later nog misschien een kinderwens. Het zal zeker mijn planning en rust verstoren. Ook jeukt mijn imlplanon nu veel.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hai allemaal. Ik heb Mijn staafje sinds 29/1/2014 en er staat op mijn kaartje dat het er januari 2017 uit moet. Ik heb nu pijn aan mijn linker eierstok en ook tijdens de omgang is dit erg pijnlijk. Ook heb ik een vreselijke eetlust(maar ik heb vaker vreetbuien) ik heb sinds een paar dagen een menstruatie buikpijn gevoel. Weet iemand tot wanneer het staafje echt veilig is. Is het precies tot de eind datum of moet je toch een maandje eerder ofzo al het staafje vernieuwen?

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Het staat in de bijwerkinginge dat je meer of minder kan gaan eten ik hen de implanon nu langer als een maand ma ik heb 1 vraag na een maand ben ik tovh beschermd ?

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo, ik heb mijn implanon nu iets meer dan twee jaar. Mij werd bij het plaatsen verteld dat het tussen de twee en drie jaar werkend blijft. Ik vroeg toen wanneer weet ik het dan zeker is het bij twee jaar of drie jaar. Mij werd verteld dat ik het wel zal merken. Nou ik heb langere tijd geen seks gehad omdat ik een beetje zat te piekeren over de tijd fase precies. Ik heb wel ong. een maand geleden weer seks gehad en ik voel me daar nu heel erg oncomfortabel bij. Wordt ik nu zwanger? Want ik heb een enorme eetlust gekregen, me maag is opgezwollen (is bij mij opzicht niet zo ongewoon heb namelijk PDS) heb aan en tijd mijn ongesteldheid, voel me niet goed en mijn borsten doen erg veel pijn en zijn gevoelig. Ik ben nu zo heel erg bang dat ik toch zwanger ben maar heb ook het idee dat het maar in me hoofd zit maar ik weet nu dus niet zo goed wat ik moet doen. Ik wil namelijk geen kind.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik had de implanon net 2 dagen heb toen onveilog seks gehad en hij is in mij klaar gekomen heb de implanon er na 3 maanden uit laten halen door de huisarts omdat ik misselijk en hoofdpijn en veel moest gaan plassen dacht dat ik door de implanon die klachten had maar nu mijn implanon eruit is heb ik nog steeds die klachten kan ik zwanger zijn??

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik had de implanon net 2 dagen heb toen onveilog seks gehad en hij is in mij klaar gekomen heb de implanon er na 3 maanden uit laten halen door de huisarts omdat ik misselijk en hoofdpijn en veel moest gaan plassen dacht dat ik door de implanon die klachten had maar nu mijn implanon eruit is heb ik nog steeds die klachten kan ik zwanger zijn??

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik heb al 2, 5 jaar een implanon. Werd elke maand netjes ongesteld, wel heel licht hoor. Maar deze maand niet ongesteld. ........Mss zwanger???? Twijfels......pfffff. Heb trouwens wel overgewicht. Zou het kunnen ????

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi, ik heb hier een vraagje. 2 maanden geleden heb ik een implanon laten plaatsten. Toen ik hem heb laten plaatsen was ik niet ongesteld.. De gynaceoloog zei dat ik eventueel nog een eisprong zou hebben. Ik heb wel seks gehad maar zal niet weten of ik toen vruchtbaar was. Toen ik seks had had ik ook bloed omdat je altid een beetje bloed ga verliezen als je de implanon in heb. Bijwerkingen van de implanon zijn gevoelige borsten heb ik gelezen. Me temperatuur is ook verhoogd en ik heb heel erg rugpijn, misselijk en moet opvallend veel plassen. Ben veder niet meer ongesteld geworden heb alleen een paar druppels donkerbruin bloed. Mijn testen zijn negatief maar misschien maakt mijn lichaam de hcg hormoon wat later aan. Zal ik eventuueel zwanger kunnen zijn?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden