anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 12 reacties

 
Hoi allemaal,

Ik maak mij een beetje zorgen... MOrgen ochtend heb ik afgesproken met het CB te bellen, want er was nu niemand...
Ergens krijg ik het idee dat ons manneke een mega groeispurt maakt, hij wordt naar mijn idee echt veel te groot nu!
Hij is 70 cm en weegt zeker 8.2 kilo.... dat met 5 maanden.
Is dit erg groot?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

dames... het komt echt allemaal goed... maar wel fijne dat je hier zo je zorgen kan delen.... sanne zal falko het nog een keer komen laten zien hoe het moet!!!:P:P:P sommig kinderen zijn gewoon met ander dingen eerst bezich.... en je zal zie dat ze dan in een keer zonder heel veel oefen het zo kunnen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Thanks! Stom voel ik me dan, maar soms heb je van die twijfels... 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Thanks ;-) @ Sane: ons manneke rolt ook niet hoor, doet er ook totaal geen moeite voor.... Volgens de fysio komt het nog wel :-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik zou me niet al te veel zorgen maken hoor. Ik ben met Alyssa nog langs het CB geweest met 5 maanden om te wegen en te meten. Was gewoon benieuwd. Meten deden ze niet (dus heb ik lekker thuis gedaan) Ze woog 7400 gram en was 66 cm. Jij zegt dat Jonathan 70 cm en 8200 gram is. Dat is idd een stuk groter, maar vergeet niet dat hij bij de geboorte ook al 3560/51 was en Alyssa maar 3000/49. Ieder kind heeft inderdaad zijn eigen groei, en ik denk dat Jonathan gewoon lang wordt later, maar ik verwacht niet dat hij te groot is. Heb je al op internet gezocht naar van die groeicurves (staat ook in je CB boekje) dan kan je zien of hij binnen de lijntjes blijft. Hij zal aan de bovenkant zitten, maar naar mijn idee er niet bovenuit komen. Okay ik was nieuwsgierig dus heb even het boekje erbij gepakt. Bovenlijn bij 5 maanden zit op 8700 gram en 70 cm. Hij is dus lang, maar niet te zwaar.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Maak je geen zorgen hoor! Elk kind groeit anders, remco is nu ook 70cm en 8.7 kg,s een vriendin van me haar zoon iS 5 maand en al 73cm, verchilt gewoon per baby.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Super Wennie. Even de feiten erbij...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi hoi, hier nog zo'n grote kerel!! Levi is nu net 4 maand en is maar liefst 70 centimeter, en weegt 7600 gram. Hij zit met gewicht en met lengte boven het lijntje op het cb. Maar ik hoefde me daar geen zorgen om te maken, omdat hij zo lang is, kan hij het gewicht wel gebruiken! Liefs...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

agh ieder kind is anders, jonathan is groot, Tijn is weer klein. Hij zit nog steeds in maatje 56!!! Dus die lijntjes bij het cb zeggen ook niet zoveel. Dat zijn nou eenmaal gemiddeldes en die krijg je door verschillende maten te meten ;) Kortom geen zorgen maken! Als hij vrolijk en tevreden is gaat alles goed toch!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Mmmm als we het toch over zorgen hebben... Tijn kan qua rollen enz echt nog helemaal niks. Op zijn buik liggen gaat nu wel heel goed en hij gaat hier zelfs de lol van inzien maar verder dan draaien naar zijn zij komt hij echt nog niet. Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg met hem oefen om te rollen en dat wij hem meer moeten gaan stimuleren ofzo maar ik weer niet zo goed hoe. De 7weken jongere 2ling neefjes rollen al wel en ga me nu dan ook echt wel een beetje zorgen maken over zijn ontwikkeling :(

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Sane, heeelemaal mee eens hoor!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden