anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 11 reacties

 
Hai.

Ik ben er net achter dat ik zwanger ben (ben nu 5 weken ofzo) en ik merk dat ik anders ruik. Niet vies ofzo, maar anders. Herkennen jullie dit?
Komt dat door de hormonen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ja elke keer wanneer ik zwanger ben ruik ik anders. Ik herken dus wat je zegt. Vnd het zo raar dat dat niet standaard bij de zwangerschaps verschijnselen staat!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

De mijne gaat ook goed met kinderen. Alleen ze is zelfs pas een jaar en kan soms behoorlijk onbenullig zijn. Wel valt me op dat bij hele kleine kinderen ze veel rustiger is. Met wat grotere kinderen wil ze vooral spelen en dat gaat dan soms net iets te onbenullig. Tja zolang je de hond maar niet ineens buiten de roedel plaats zou het meestal heel goed gaan. Als je maar nooit een kleine alleen laat met een hond, maar goed lijkt me voor elk huisdier gelden.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het is een teefje. Ze is al wel gesterriliseerd en dat is maar goed ook. Anders bestond de kans dat ze schijn zwanger werd. Heb ik vroeger weleens met een nest jonge katjes gehad, dat een hond schijnzwanger werd, vervolgens gingen de kittens bij de hond drinken als moeder poes weg is, geweldig. Maar als het om je kind gaat.... Ik ben er van overtuigd dat honden het gelijk door hebben. Hoort ook, in de natuur helpen alle wolven mee met de opvoeding van de pups, dus ja onze hondjes zijn zich daar nu ook op aan het voorbereiden :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben heel benieuwd wat onze hond ervan vindt als we straks een wurm in huis erbij hebben. Ik dénk dat hij het helemaal leuk en gezellig vindt, want kinderen in het algemeen vindt hij erg leuk. Het is best een grote hond, maar hij is zo lief en zacht met kinderen. Hij wil ze in het begin even een lik in het gezicht geven (hm) maar daarna doet hij heel voorzichtig. Babby's, peuters of wat oudere kinderen, het maakt hem niet uit.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben ook een hond (een reu). Ik heb de indruk dat hij wat aanhankelijker is sinds ik zwanger ben. Is jullie hond een reu of een teef?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou waarschijnlijk ruik je ook echt anders hoor. Alleen de meeste mensen ruiken dat verschil niet zo goed. Mijn hond wist eerder dat ik zwanger was dan ikzelf. SInds dien is die heel beschermend naar me. In het begin begreep ik dit niet tot ik er een week later erachter kwam dat ik zwanger was. Je geur wordt iets zoeter als het goed is, maar eerlijk gezegt ruik ik het verschil niet.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap!!! Ik herken het ook niet..... maar kan het me wel voorstellen ivm al die hormonen wat veranderd in je lichaam!!!! Groetjes, Danielle

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Whahaha, zit me net te bedenken; kan natuurlijk ook dat ik altijd zo ruik, maar dat mijn reukvermogen nu veranderd is door én de zwangerschap én het stoppen met roken...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ah je bent gestopt met roken! dan hoef je niet meer ongerust te zijn, dat had ik ook toen ik stopte met roken  ik was toen niet zwanger ( was 16, heb vanaf m'n 12e tot 16e gerookt ) en toen ik stopte met roken vond ik ook dat ik zelf anders ging ruiken inderdaad, nou ik denk dat dat het antwoord op je vraag is 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hahaha dat had ik idd ook toen ik stopte met roken :) geuren en smaken veranderen haha!!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden