anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 161 reacties

 
Hallo meiden (mama`s)

Ik merk dat ik nog steeds erg meeleef met het cluppie waarmee we al die tijd actief zijn geweest op het forum tijdens onze zwangerschappen.
Op steffie, graafjes en girlygirl na is volgens mij iedereen van het `uitgerekend in juni` topic bevallen.
Het lijkt me leuk om, als de laatste ook bevallen zijn, een keer ergens iets af te spreken, om elkaar en elkaars baby´s eens in het echt te bewonderen.

Tijdens de zwangerschap is er ook al een idee voor geweest, maar dat is toen niet gebeurd voor zover ik weet.

Nu heb ik geen idee waar iedereen vandaan komt, en of het voor iedereen haalbaar is (helaas niet voor jennefer en steffie), maar het lijkt mij leuk.
Misschien kunnen we hier aangeven waar we vandaan komen, voor degene die het leuk lijkt, en dan een centraal punt nemen om af te spreken

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 161 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hihi, Jonathan was echt vreselijk moe! Haha, hij werd na 2 1/2 uur wakker en heeft nog even gespeeld, de fles gehad en in bad geweest om daarna lekker te gaan slapen om half 8. Nou, hij moest brullen, hij was gewoon een beetje oververmoeid nog! Vanmorgen was hij met geen mogelijkheid wakker te worden en viel na de ochtend fles ook weer lekker in slaap ;-) Beetje jammer dat de telefoon net ging want ik hoorde hem wakker worden, waarschijnlijk valt hij nog wel in slaap! Van het weekend waren we ook weg geweest en het viel mij op dat hij zo weinig geslapen had, maandag was hij opeens een dagje heel erg verkouden en toen dinsdag ook minder geslapen. Ik geloof dat vandaag een inhaal dag qua slapen wordt....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heel erg leuk dat jullie dit gedaan hebben!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heeey meiden, ook ik vond het echt super gezellig gisteren!! Tijn was er nog helemaal van onder de indruk ;) Zou leuk zijn als we binnenkort weer af zouden spreken met nog wat meer mama's!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik zeg wie roept een datum en locaties...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat leuk zeg dat jullie dat gedaan hebben!! Ik hou even in de gaten wanneer jullie dit nog een keer doen, wie weet kan ik er een keer bij zijn, lijkt me erg leuk!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat leuk zeg dat jullie dat doen en wat leuk dat het dan klikt met elkaar! en ding hebben jullie n ieder geval gemeen en dat zijn 4 prachtige kindjes....is iedereen welkom bij zo'n meeting of alleen met een kindje van de zelfde leeftijd??

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nee hoor, wat mij betreft is iedereen welkom. Het gaat erom dat je een ding gemeen hebt en dat is dat je mama bent haha. Toevallig was er een hele hechte club juni mama's (uiteindelijk is een deel al in mei geboren, maar ach), daar is nu mee afgesproken, maar ik vind dat iedereen die lekker actief meekletst op het forum zeker welkom is. Een nieuwe datum lijkt me een goed idee. Ik moet vanaf morgen wel weer werken, mijn vrije dagen zijn dinsdag en vrijdag. Laten we zeggen half oktober ergens? Dan zijn de net geboren baby's alweer een week of 6, dus dan is het voor die mama's misschien ook wel leuk om erbij te zijn. Ik vond het wel prettig dat we bij iemand thuis hadden afgesproken, dan zit je toch relaxter dan ergens in een restaurant. Het mag bij mij, maar als iemand anders (die misschien wat centraler woont) het ook leuk vind, ik heb een auto, dus ik kom er wel. Ik roep even wat data en als iedereen dan erachter zet of je wel of niet kan, dan kunnen we hem over een week ofzo definitief in de agenda's zetten. woensdag 12 oktober vrijdag 14 oktober dinsdag 18 oktober vrijdag 22 oktober dinsdag 25 oktober Als de di en vr niet uitkomen bij een heleboel, dan is er voor mij ook wel mogelijk om een keer een werkdag te ruilen, dan zou ik op woensdag ook kunnen, vandaar dat ik er ook een woensdag bijgezet heb.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, hoi, Klinkt weer helemaal leuk! Voor mij is een datum toezeggen nog een beetje lastig omdat ik nog in de ziektewet zit en geen idee heb wanneer ik dan wel of niet kan qua werk. Op zich kan ik wel vrij nemen aangezien ik nog aardig wat dagen heb, ik doe liever door de weeks dan het weekend, dan heb ik namelijk geen auto. In principe kan ik dus elke datum wel, ik zal dat ter zijnertijd even regelen met mijn werk!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hmm ik lees nu dat mijn verhaal wat tegenstrijdig is, eerst zeg ik dat een datum aangeven nog lastig is en dan aan het eind dat ik wel wat kan regelen.... Ik bedoel: kiezen jullie maar een datum, dan regel ik op mijn werk dat ik vrij neem/ ben!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ow dat is dan de enige datum dat ik niet kan: 21 oktober, dan is mijn man jarig!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden