anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
Hallo Had dit al gevraagd in mijn topic over mijn laatste groeiecho, maar niemand las het :( Weet iemand vanaf wanneer het ok is voor een baby om de indaling te beginnen? Ben nu 32 weken en mijn zoontje is al een stuk ingedaald...

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ook ik voel hier erge druk en pijn op mijn schaambot. Ook af en toe scherpe steken in de vagina, alsof het hoofdje eruit wilt. Maar mommyd, het kan best zijn dat de baby gedeeltelijk is gaan indalen of lager is gaan liggen waardoor je die steken in je lies krijgt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ethan is mijn eerst maar hij is echt niet ingedaald van te voren.. met 37 weken was hij ingedaald maar lag nog niet vast waardoor met 38 weken bleek dat hij er weer uit wat gekomen.. 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Misschien een gekke vraag... ik heb sinds een week een stekend gevoel in mijn linkder lies, kan dat komen door indalen?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Geen idee mommyD... Ik heb voornamelijk last van het bot onder de schaamlip, dat uitstraalt naar het dijbeen...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het indalen is verschillend per zwangerschap. Wat ik wel heb gelezen is dat het kindje bij een eerste zwangerschap voor de 37ste week moet indalen, bij een tweede of derde of......zwangerschap mag het ook tijdens de bevalling, omdat ze dan iets meer ruimte hebben vanwege een eerder zwangerschap. Ik had met 32,5 wk indalingsweeen en gister hoorde ik van de gynaecoloog dat ons meisje ook echt was ingedaald!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

de ene baby daalt sneller in dan de andere..  Ethan is niet ingedaald dat moest nog gebeuren toen de bevalling begon

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik had bij mijn 1e met 34 weken indalings`pijn` T kindje lag al gauw lekker vast maar ik had niet5 t gevoel dat er iets tussen mn benen hing zoals graafjes zegt, we meer ruimte rondom mn maag en maagzuur was weg!. T verschilt idd per vrouw en lichaam uiteraard. Zit nu id 34e week dus ben benieuwd of de geschiedenis zich herhaalt of dat ie nog even lekken in mn maag blijft hihi! liefs

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Jen, Ik weet van mij verloskundige dat indalen per vrouw verschilt. Bij jou zou het best zo kunnen wezen. Het indalen voelde bij mij alsof er iets tussen mijn benen hing hahahah niet letterlijk maar het gaf zon drukkend gevoel. Gr Graafjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi Graafjes, ja de vk zelf zei het, we kwamen er vrijdag met de groeiecho achter... maar verder zegt ze niet of het nu goed of slecht is. maar lastig voor mij is het wel zeg! :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden