anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 23 reacties

 
Hallo allemaal. Momenteel ben ik 40 weken zwanger + 5 dagen van de eerste. Aangezien ik medicijnen heb voor de bloedruk moet ik in het ziekenhuis bevallen. Vanmorgen op controle geweest en bloedruk was weer wat hoger ondanks de medicijnen. Nu wordt ik aanstaande woensdag ingeleid. Wie heeft er ervaring mee.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

aaaaaaaahhhhh geweldig!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Alvast een foto.  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd! Nu nog fotos posten haha Welkom bij de mama's enne, bevallen tabje is er ook nog he? ;) Blijf gezellig erbij zou ik zeggen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wat een verhaal inderdaad, maar van harte gefeliciteerd met jullie dochter! geniet ervan :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

OP 26 augustus om 14.23 is onze dochter rianne jolette geboren. Ze 7,5 pond en 52 cm lang. Woensdag 2 keer gel gehad om op te wekken. donderdag 1 x gel en s'middags vliezen gebroken. S'avonds een ruggeprik gekregen om tot rust te komen ivm de weeén die heel heftig waren ivm wee op wekkers. Andere dag werdt het infus nog hoger opgeschroeft en om 13 uur uiteindelijk volledige ontsluiting. Pers weeén had ik al toen ik 7 cm ontsluiting had. Ze hebben de vacum pomp nog geprobeert maar mevr ging elke keer terug met haar hoofd. Ik was ook kapot maarja niemand luisterde. Uiteindelijk om 13.30 hebben ze een keizersnee gedaan en om 14.23 is ze geboren. Ik Heb 1200 ml bloed verloren na de tijd in de uitslaapkamer. Maandag ben ik thuis gekomen en heb nog hulp tot morgen. Daarna lekker met z'n 3 tjes. De wond ziet er mooi uit alleen rechts rood maar niet ontstoken die trekt. Rianne kreeg niet genoeg voeding via de borst en krijste heel veel in het ziekenhuis. Thuis ben ik meteen over gegaan op de fles en die drinkt mevr nu al tot 80 a 90 leeg sinds vandaag. Herstel van mij gaat aardig goed wel moe en staal tabletten. groetjes jantine.  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jeetje wat heftig zeg jantine Maar allereerst GEFELICITEERD met jullie dochter! Jammer dat de borstvoeding niet wilde lukken, maar als ze tevreden is met de fles, geeft dat als moeder ook rust toch (had ik wel hoor, heb wel borstvoeding gegeven maar moest vanwege eigen gezondheid stoppen en toen in zag dat ze ook met fles heel tevreden was, was het voor mij ook makkelijker) Maar jemig wat een verhaal zeg van die bevalling zeg. Als ik het goed begrijp zijn ze dus woensdag begonnen met inleiden, zijn donderdag de vliezen gebroken, had je vrijdag middag pas volledige ontsluiting, maar was je dus helemaal uitgeput (wat ik me helemaal voor kan stellen) en is ze uiteindelijk alsnog met een keizersnede gehaald. Heb je wel een klacht ingedient over het feit dat niemand naar je luisterde? Want klinkt niet echt als een fijne bevalling zo. Maar ga nu eerst maar eens lekker genieten van jullie dochter en als je je een beetje beter voelt zou ik (en de rest vast ook) het heel leuk vinden om een foto van Rianne te zien. Welkom bij de mama club

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Jantine, van harte gefeliciteerd met je dochter! Jeetje joh, wat een verhaal en wat absurd dat je niet serieus werd genomen. Ben blij dat die kleine gezond en wel ter wereld is gekomen en ook jij weer herstellende bent. Doe rustig aan, pak hulp waar je ze aangeboden krijgt en geniet vooral van je kleine meid, je nieuwe gezin. Groetjes Herma

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jantine? Ben zo benieuwd hoe het is gegaan en of alles goed gaat met jou en je kleintje. Waarschijnlijk ben je gewoon heerlijk aan het genieten en is het forum het laatste waar je aan denkt. Maar denk dat ik niet de enige ben die nieuwsgierig is.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heeeeel nieuwsgierig hierzo!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hier nog een die nieuwsgierig is hoor hihi

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden