anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 12 reacties

 
Angel80 is stilletjes... Zou haar engeltje zijn gearriveerd? :D of speelt ze spook op het forum en leest ze maar reageert ze even niet :p Angelll laat ons weten, ben stiknieuwsgierig :)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dat klinkt goed meid! Ja ik kan ook niet wachten om de kinderwagen te vullen en erachter te lopen hehe! Goed dat het steeds beter gaat met je, hopelijk ben je snel weer de oude!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd!!!! Leuk joh en dat op 1 april....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dank je voor de felicitaties... Wij zijn gisteren al even naar buiten geweest voor een korte wandeling naar de supermarkt :-) Echt heerlijk, en het is geweldig om achter de kinderwagen te lopen ;-) Jammer dat we geen bekende tegen kwamen. hihihi Met mij gaat het met de dag beter, vrijdag zijn de huidhechtingen eruit gehaald en daardoor ben ik ook veel mobieler. Ze waren erg irritant. Nu snel douchen en nog een kort rondje lopen... gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met jullie dochter Steffi, wat grappig dat ze op 1 april is geboren. Moest je sommige mensen overtuigen dat het echt was? Geniet van jullie kleine meid en doe lekker rustig aan. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteeeeerd! en natuurlijk wat een mooie naam ;) die van mij schrijf je ook met IE alleen deze gebruikersnaam was al bezet op dit forum hehe.. Geniet er van saampjes! en hopelijk gaan de nabevallingskwaaltjes snel over.. heel veel liefs!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

GEFELICITEERD! Wat leuk en natuurlijk ook wel een grap ;-) Hopelijk zijn alle kwaaltjes binnenkort verleden tijd :-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Lieve allemaal, Het is geen grap... Afgelopen vrijdag op 1 april om 00.42u zijn mijn vriend en ik de trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Steffie. Ze was bij de geboorte 2504 gram. en is 48 cm (werd op dag 3 gemeten) Steffie moest nog wel even in het ziekenhuis blijven ter observatie omdat ik koorst heb gekregen tijdens de bevalling en omdat ik GBS drager ben. Gisteren zijn we thuis gekomen en nu zijn we heerlijk aan het genieten van elkaar. We moeten het nog wel rustig aan doen omdat ze echt even moet wennen en op temperatuur moet blijven en alles.... Het is een pracht van een meid en wij zijn ontzettende trotse ouders :-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

GEFELICITEERD! Wat een leuke naam! Ha ha ha, Steffie zelfde als Steffie van 't forum! Geniet er van!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

:D ik wist het!!!! Jippie!! Hartstikke gefeliciteerd!!! En oh geniet ervan! Wij kunnen niet wachten! Is de bevalling goed verlopen? En hoe voel jij je? Oh echt leuk, 2 babies van ons "groepje" zijn er nu :) Ben zo blij voor je, is ze toch lekker eerder gekomen he? :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteerd met de kleine Steffie, geniet van elkaar!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden