anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 20 reacties

 

Goedemiddag allen,
 

Ik ben sinds vandaag nieuw hier.. de reden is dat ik vermoed dat ik zwanger ben alleen kan ik pas teste over enkele dagen (heb uit ongeduld al enige testjes gedaan maar niks dus)

Misschien dat jullie mij kunnen helpen met mijn onzekerheid.. ik zal het ff uitleggen..

Ik ben nu 2 maanden van de pil af en heb op  13 en 14 aug sex gehad.. Mijn laatste menstruatie was op 5 aug.Dit zal moeten inhouden dat mijn vruchtbare dagen ongeveer 17 tot 19e zijn ofzo..Dit zou moeten inhouden dat mijn vriend zijn zaad tot die tijd had moeten overleven. Nu heb ik gesproken met een verloskundige en die zeggen dat zaad maar 2 dagen kan overleven dus ik zou eigenlijk niet zwanger kunnen zijn.
Echter lees ik op internet dat 5 dagen kan.. Ik ben uigegaan van een cyclus van 28 dagen by the way.. Nu heb ik rond 23e kleine steekjes in mijn onderbuik gehad.. geen bloeding.. Nu zou ik deze week ongeveer ongesteld moeten worden echter heb ik echt hele gevoelige tepels.. een vinger erover en ze zijn hard en ze doen ook echt mega veel pijn.. ik ben ook echt MOE de laatste week, ik wil alleen maar slapen als ik van werk kom.. Ik ben sowieso iemand die veel eet maar nu eet ik NOG meer en dan heb ik opeens op een ander moment helemaal geen trek in niks.. Vorige week had ik dus dat ik duizelig was en had ik dus ook een gevoel dat ik ongesteld zou worden.. maar niks.. en nu weer.. gistere een zeurderig gevoel.. in de avond niks en nu weer de hele tijd en elke keer trekt t weg..

Denken jullie of t mogelijk is  dat ik zwanger ben ? Ik weet niet eens wanneer ik eigenlijk KAN testen want mijn cyclus is denk ik nu nog onregelmatig maar ik ga er vanuit van 2e..
ik wil graag zwanger en mijn vriend inlichten maar ik wil hem nog  niet blij maken met een dooie mus totdat ik het zeker weet..
maar is het mogelijk ??
 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bloed uitslag was goed lichamelijk geen reden waarom mijn periode uitblijft. Ik mag volgende week weer testen.Ik heb nu weer blaasontsteking in 3 weken tijd de 2x..Dus was er net een week vanaf nu weer....ik heb sowieso snel blaasontsteking. Ik heb ook veel buikkrampen en gevoelige borsten.Ik hou je op de hoogte!! Wat heb jij een prachtige zoon!gaat alles goed met jouw mooie stoere kereltje?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

En weet je al meer????

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Positief blijven meid!! Je hebt een licht streepje dus dit betekent toch wat. Ik ben vanf begin juli niet meer o.g geworden. Ik heb ook zwangerschapverschijnselen, maar de eerste test had ik niet goed uitgevoerd te weinig urine en de tweede vlak naar mijn blaasontsteking beiden negatief...ik ben naar de dokter geweest en afgelopen donderdag bloed geprikt. Ik ben benieuwd.Ik moet 2 weken wachten of de menstruatie komt zo niet,testen en een echo bij de dokter..Ik ben er ook erg meebezig en het maakt je onzeker he??je wil geen teleurstelling en je probeert van het negatieve uit te gaan zodat de teleurstelling niet te groot wordt. Ik vind zelf test kruidvat niet duidelijk dat is mijn mening.. Liefs

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oja ik heb vorige week een test gedaan en daar was een heeeeeeel licht streepje te zien.. echt bijna onzichtbaar maar toch wel weer zichtbaar.. EN mijn urine is echt heel licht van kleur.. normaal gesproken heb ik gew een gele kleur van urine maar deze is echt heeeeel licht.. (de kleur zou zijn als je gew gele urie met water zou mengen, zo licht geel).. de testen daarna waren overigens allemaal negatief maar dat was ook te verwachten want ik ben gew TE vroeg met testen! (btje erg ongeduldig)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Tja ik zou zeggen een streepje is een streepje hoe licht ook en die krijg je naar mijn weten alleen als er hcg hormoon in je urine aanwezig is en das dus alleen als je zwanger bent! Het kan best dat je te vroeg getest hebt, mijn eerste test was ook negatief terwijl ik zeker dacht te weten dat ik zwanger was. Wacht nog even een weekje en test dan opnieuw. Ben benieuwd 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja zo dacht ik dus eerst ook en heb heel veel op internet gekeken en derg en er zijn meerdere mensen die dit zeggen maar daarna heb ik ook nog getesst en die waren negatief.. ik dacht misshcien heeft t te maken met dat er nog te weinig HCG in mijn lichaam zit ?? en mijn urine ook te licht is ofzo ?? Ik weet het niet maar ik ben best zenuwachtig.. Ik wil het graag maar ben dus bang omdat de testjes daarna negatief waren :S :( En daarbij komt kijken dat ik lees dat de testen van predictor niet zo betrouwbaar zijn of er zijn in ieder geval veel mensen met negatieve ervaringen :(

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh ? Geen idee nooit negatieve berichten gehoord over predictor. Ik zou gewoon nog een weekje afwachten en dan nog een keer testen. En ja ik weet het....een week duurt dan héél erg lang 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bah ! wachten maar jij in ieder geval veel succes met de laatste weekjes.. ennu mochten er nog meer mensen zijn die willen reageren PLS DO ! want nog steeds vraag ik mezelf af of zaad ook nog eens zo lang kan overleven.. en of de kleur van mijn urine normaal is enz.. Overigens plas ik best wel vaak en enkele dagen geleden had ik echt OVERMATIGE afscheiding.. niet normaal gewoon, ik schrok er heel erg van... Ik ben echt zenuwachtig

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey meis, kan best hoor dat je zwanger bent. Bij mij zaten er zo'n 5 dagen tussen de bevruchting in, (en bovendien kan je ovulatie van maand tot maand verschillen dus wie weet heb je eerder een ovulatie gehad). Die "symptomen" die je beschrijft lijken mij op een zwangerschap hoor, en wat je zegt je had een streep, licht of niet, een streep is een streep hoor! Ga anders eens bij de huisarts langs, die kan via een bloedtest nauwkeuriger testen... of "gewoon" wachten ;) hoe moeilijk dat ook is! success meid! en alvast gefeliciteerd hoor :p

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik had ook een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel licht streepje...... daar ga je idd wel van twijfelen maar dat betekend echt WEL dat je zwanger bent hoor!!!! al een digitale test gedaan??

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden