Anoniem 10 jaar geleden 15 reacties

 
Ik lig lekker in bed, en ineens vooel ik de baby. Wat een heerlijk gevoel. Maar toen ik mijn hand op mijn buik legde, voelde ik het ook van buiten! Zou dit de baby al wel kunnen zijn? Het duurt nu al bijna 5 min dat ik hem of haar af en toe voel!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Zeker weten Jennefer, maar ben bang als de stress afneemt dat de voorweeen en de harde trappen ook minder worden! 

Anoniem 10 jaar geleden

Geniet ervan want dalijk ga je het missen hoor! Weet nog hoe "leeg" en stil het voelde toen Remco geboren was....al die harde pijnlijke trappen tegen je ribben en ruggegraat vergeet je dan weer haha! En een teken van leven daarbinnen is altijd heerlijk, pijnlijk of niet :p of niet soms veertje?

Anoniem 10 jaar geleden

De baby schopt steeds harder, je ziet het ook aan de buitenkant! Vandaag heeft de kleine man een drukke dag! En mama vindt dat heel gezellig!

Anoniem 10 jaar geleden

Geloof me bloemetje, dat wordt nog veel erger! Geniet er maar van, want voor mij is het af en toe al ongenakkelijk!

Anoniem 10 jaar geleden

Nou ik kan niet wachten tot ik de kleine wat meer begin te voelen... Vind het maar erg stil daarbinnen... gewoon geduld hebben :)

Anoniem 10 jaar geleden

Ik voel het ook regelmatig maar meer door de stress dan positief, maar het blijft een heerlijk gevoel! Ook mijn man speelt af en toe met mijn buik en daar reageert dan de kleine op (meestal maar 1 keer op de zelfde plek), dus 9/10 keer mist hij zijn schopje terug, maar wel heel leuk hor!

Anoniem 10 jaar geleden

Leuk!! Hier voel ik haar ook aan de buitenkant sinds gister. Helaas was ze toen mijn man thuis kwam ineens erg stil... dus die heeft het nog niet kunnen voelen.

Anoniem 10 jaar geleden

leuk daphne!! hij zal het nu ook vast snel gaan voelen bij je, de kleine word nu steeds vaker en duidelijker voelbaar dus komt goed 

Anoniem 10 jaar geleden

Wat fijn dat je de kleine al kan voelen van buiten! Zal bij mij ook wel beginnen binnenkort :) Jij bent trouwens drie dagen na mij uitgerekend :D wordt nog spannend wie als eerste bevalt!

Anoniem 10 jaar geleden

tuurlijk kan dat je voelde hem of haar toch al heel vroeg? wat geweldig dat je hem of haar zelf als eerste voeld. bij mij was de verloskundige de gelukkige ze was helemaal in de gloria haha geniet er maar lekker van liefs candy

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden