anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 8 reacties

 

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we lid geworden van het forum en wat me opviel was dat er nog geen topic was voor januari 2012 baby's (of misschien hebben we het niet kunnen vinden..).

Ik ben uitgerekend op 2 januari 2012 en ik ben benieuwd of er nog meer vrouwen zijn die op deze datum of in deze maand zijn uitgerekend! Meiden...laat het even horen dus!

Groetjes!

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi Danielle, Goh, zwanger van je eerste...altijd spannend! En ja, alles in dan zeker nieuw..maar moet wel zeggen dat iedere zwangerschap een soort 1e keer is. Erg vervelend die kwaaltjes . Erg hé, die kilo's die eraan vliegen....in het begin had ik daar helemaal geen last van maar het lijkt wel of ik echt de laatste drie weken ben "ontploft" haha Denk wel dat het herkenbaar is. Als ik last heb van me kuiten/benen/voeten en van vocht...dan ga ik lekker met mijn beentjes omhoog. Dat helpt....waarschijnlijk doe je dat al..en anders probeer het...het verlicht echt de ongemakken n kuiten/benen/voeten en het vocht neemt ook af. Ben vandaag ook weer los gegaan in de Prenatal (voor de zoveelste keer...heb jij daar ook zo'n last van...aanvallen van koopmanie voor de kleine?); 2 leuke Nijntje pakjes gekocht, een Nijntje tuimelaar en een positiejurk (ook mamma moet modern in stijl blijven haha). Nou meid, fijn hoor dat alles zo goed bij je verloopt! Houden zo! Groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

heej jayjay wat vervelend dat je zo last heb van kwalen! maar goed om te horen dat het nu wel weer beter gaat! voor mij is dit de eerste zwangerschap en alles is even nieuw en spannend.... tot nu gaat het redelijk goed, begin wel wat kwaaltjes te ontwikkelen zoals veel last van me kuiten/benen/voeten en merk dat alles nu wat zwaarder begint te worden.. tevens begin ik nu ook vocht vast te houden maar verder is het eingelijk allemaal zeer goed verlopen, wel last gehad van hormoon aanvallen haha en de kilo's vliegen er echt aan, pfff

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben ook op 2 jan 2012 uitgerekend, wat een toeval!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat leuk en zeker wat een toeval!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

heb even een acount aangemaakt, is wat makkelijker hoe voel jij je tot nu toe..

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dames, er is al een "topic" voor de januari mama`s. Zelfs al 2 als ik me niet vergis! Ik zal `m eens omhoog halen, even zoeken!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dames, er is al een "topic" voor de januari mama`s. Zelfs al 2 als ik me niet vergis! Ik zal `m eens omhoog halen, even zoeken!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Daniëlle, Ja een account aanmaken is inderdaad wat gemakkelijker. Ik moet je zeggen dat deze zwangerschap heel anders verloopt dan mijn eerste twee. Deze zwangerschap is gecompliceerder. Heb last van allerlei kwaaltjes zoals bekkenpijn (heb abonnement op fysio), heb zelfs mijn werk ervoor moeten neerleggen omdat ik minimaal mag belasten en veel rust moet nemen, opboeren/brandend maagzuur, opvliegers door hormonen, extreme moeheid, harde buiken en ga zo maar door. Vorige week ben ik met tussenkomst van de verloskundige zelfs een dag/nacht opgenomen geweest in het ziekenhuis omdat ze een dreigende vroeggeboorte vreesden. Ik had continue harde buiken, bloedverlies, kindje bewoog minimaal....maar na allerlei onderzoeken (niet echt prettig) was dit gelukkig niet het geval! Gelukkig beweegt de kleine nu weer als vanouds en heb ik wel regelmatig last van harde buiken maar ja dat hoort erbij. Ondanks al die kwalen en ongemakken geniet ik wel maximaal van mijn zwangerschap. Het is en blijft een groot wonder en ik zeg maar zo: als de kleine er is dan ben ik het allemaal in één klap vergeten haha. Hoe verloopt jou zwangerschap tot dusver? Is het je eerste zwangerschap of heb je ook al een kindje(s)? Hoop van je te horen en succes verder! Groetjes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden