Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
hoi meiden
ik wil even iets met jullie delen! ik ben nu iets meer als z17 weken zwanger en je ziet helemaal niks!
het is natuurlijk mijn 3e en bij de eerste 2 ging het veel harder! nou weet ik dat de ene zwangerschap niet de andere is maar vind dit wel een mega verschil wat denken jullie?! http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/380472_140898282685092_10... ik hoop datik het zo goed doe met de foto!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Hoi, Ik had bij de tweede heel laat een buikje maar die kwam dan ook ineens pats boem naar voren. Ik heb ook 3 kids in 4 jaar tijd en 3 miskramen en inderdaad strakkebuikspieren zullen het niet zijn hahahaha maar meid zolang alles oke is met je kindje zou ik gewoon ff genieten van je niet te grote buik.Straks heb je het en dan zit ie misschien wel vet in de weg. Dus nu lekker genieten van je sokken aan doen schoenen enz. gr

Anoniem 10 jaar geleden

op foto1 lag collin juist in mijn rug dus dat kan denk het verschil niet echt zijn! en volgens mij heb je nu ook nog niet zo heel veel vruchtwater!  misschien die strakke buikspieren....?! denk het ook niet! het 3e kindje in 4,5 jaar tijd denk niet dat je dan nog strakke buikspieren over houdt hahaha

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben nu 21 weken en de laatste 2 weken is mijn buik echt enorm gegroeid. Dus wellicht krijg je de komende weken ook opeens een groeispurt. Mijn buik is nog wel wat minder groot, dan op jouw foto met 21 weken. Maak je niet teveel zorgen, komt vast opeens.

Anoniem 10 jaar geleden

babykamerideeen.net Hoi Hoi, Bij mij een beetje het zelfde. ben nu bijna op de helft en begin nu pas iets ronder te worden. Heb begrepen als  je strakke buikspieren hebt dat je buik minder snel uitzet.

Anoniem 10 jaar geleden

miss heb je nu wat minder vruchtwater of zow ik weet het niet heb er nog geen verstand van. Ik weet wel dat mijn buik na 15 weken ong eruit ziet als foto 1....

Anoniem 10 jaar geleden

Idd een heel groot verschil! Heeft de VK er iets over gezegd? Voor zover ze dat kan, gezien indd elke zwangerschap anders is! Waarschijnlijk komt de groeispurt nog!

Anoniem 10 jaar geleden

Misschien draag je deze baby meer in je rug? inderdaad een groot verschil... maar is alles met de baby verder in orde? daar gaat het om he! ;) Ik liep te klagen omdat mijn buik te groot was, veeels te zwaar hhaha

Anoniem 10 jaar geleden

nu wel!!

Anoniem 10 jaar geleden

hihi ik zag em ook al op je Facebook staan!! wat een MEGA verschil zeg heeeeeel apart!! maarja misschien komt de groeispurt nog :) zou toch wel leuk zijn als de buik nog even flink ging groeien :) ik vond altijd... hoe dikker hoe beter haha;)

Anoniem 10 jaar geleden

jaaa ik wil ook dat hij gaat groeien  hoop ook op een groeispurt!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden