anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 
Vanmiddag bij de kinderarts geweest, En de kinderfysiotherapeut heeft al spelende wijze veel testjes gedaan En uitslag ethan heeft alles in gehaald en is nu even sterk aan beide kanten.. En het mooie is nog dat ze beide met de mond vol tanden stonden omdat ethan zelfs ver voorloopt op zijn ontwikkeling hij heeft al veel reflexen die hij nog niet eens hoeft te doen ook loopt hij voor op met zijn fijne motoriek en grove motoriek En alles bij elkaar hoef hij dus ook pas terug te komen op 12maart .. Hij weegt 9230 gram en is 71cm ook al geloof ik dat niet aangezien maatje 74 niet past en hij erg bewegelijk was tijdens het meten Maar morgen moet ik naar het cb dus kunnen we mooie vergelijken

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha nee hoor Dromertje, zo groot zijn we niet, die lengte is redelijk normaal. En Falko, zo zeg! :) vind het zo leuk die verschillen allemaal :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi hoi, Wat een goed nieuws! Lekker hoor, stelt je toch wel weer gerust he! We willen tenslotte allemaal horen dat onze kleintjes het goed doen! Ik ben ook zeer benieuwd wat de fysio gaat zeggen vandaag! Nou, ik ga mijn kleine man uit bed halen, hij ligt wat te sputteren, die verkoudheid is maar lastig ;-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Goed zo Ethan! Grappig, Remco zou ook 70cm zijn nu, ben benieuwd hoe het cb Ethan morgen meet!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ben jij of je man zo groot dan.. Want is wel flink hoor

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat goed... eeeeeeeeeeeee nou ja... wij zijn hier ook niet echt groot maar falko is toch echt denk ik nu 71 cm of zo... maar goed wij mogen maandag dan weten we het weer precis... en wij schatten rond de 8,5 9 kilo.... eeeeeeeeeeeeeee

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat super dat het zo goed gaat he!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat goed zeg, en grappig dat ze alletwee met de mond vol tanden stonden.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden