anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 62 reacties

 

Het is misschien nog ver weg en raar dat de 2e ontmoeting nog niet heeft plaats gevonden maar voor de 3de ontmoeting is er al een leuk idee geoperd nl om gezellig af te spreken op de jonge gezinnenbeurs in de jaarbeurs hallen in Utrecht. Deze is van 3-6 November 2011. Lijkt het je leuk om voor de 1e keer of misschien de 2e keer of voor sommige zelfs de 3e keer af te spreken met de forum moeders met hun kleintjes geef dit dan aan zodat we mogelijk met een nog grotere groep een hele gezellige dag kunnen hebben. Welke datums kan je, dan kijken we op welke datum de meeste kunnen. 

De kosten: Bestel kaarten in de voorverkoop en profiteer van €3,- korting! Tevens krijg je tegen inlevering van je toegangskaart op de beurs de nieuwste Ouders van Nu, Kinderen, Groter Groeien, Kek Mama of Ook (t.w.v. €4,25) cadeau!
Prijslijst:
Voorverkoop: €12,-
Kassa verkoop: €15,-
Kinderkaart (7 t/m 12 jaar): €2,50

De website: http://www.jongegezinnenbeurs.nl/

Donderdag 3 november
 Vrijdag 4 november: Zaterdag 5 november: wenne81, Veertje, revitally, sacha26,  dromertje
Zondag 6 november: 


 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 62 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi dames mijn excuus dat ik er niet was voor de meeting! bijnader inzien ben ik ook niet op de beurs geweest! manlief werd smorgens opeens gebeld voor een spoetklus waar hij niet onderuit kon helaas! dus ik moest thuis blijven!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

maakt niet uit we hebben uiteindelijk ook geen meting gehad.... wel jammer da je niet naar de beur kon...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja ik baalde er ook echt van gelukkig had ik niet via internet een kaartje gekocht en zou ik die daar kopen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja ik kom vandaag dus wel, maar omdat we hooguit met z'n 3tjes zijn dan weet ik niet of het dan wel de moeite is!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zullen we het dan gewoon niet doen???

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Voor de gene die vandaag gaan misschien zie ik jullie wel in de drukte en anders veel plezier

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Veeeel plezier allemaal!! Er is weer genoeg leuks te zien!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zo net gegeten... en nu lekker op de bank aan het bijkomen... even niet op mijn voeten staan... was erg leuk.... zijn wennie tegen gekomen... en gezellig samen poffertjes op... falko heeft heerlijk genoten.. en is nu nog niet moe... is nu lekker op de vloer aan het spelen... zal van nacht dank ik goed slapen... voor die gene die morgen nog gaan veel plazier...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Veertje en  sacha26 ik heb niks meer van jullie gehoord dus ik ge er van uit dat de ontmoeting niet door gaat... als ik morgen ochten nog de tijd vind kijk ik wel even... wij zullen hier rond 9 uur vertekken... als ik de kans krijg om te kijken laat ik wel een bericht achter... zo als het er nu uit ziet zal ik niet om 1 uur op jullie zitten te wachten idereen veel plzier morgen die gaat

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zijn er nog ander dames die nog komen... of sta ik straks te wachten voor niks???? wand dan ga ik mijn dag niet om de meting heen plannen... ik kijk vrijdag rond 20:00 voor de laaste en heeft er dan nog nimanden geregaerde ga ik niet naar de meting... dan zie ik wel wie ik zie... Dromertje... heer heeft man lief er niet zo een bezwaar tegen... hij vind het heel goed dat ik met jullie elke keer afspreek... en dus gaat die dan gewoon mee... :D maar ik kan het me goed voor stellen... hoop dat we elkaar zien... ben wel benieuw naar Ethan in het echt... (wij pakken nog de GPS voor misschien even tussen door... vorig jaar niet gebruik maar hadden het wel mee... dus wie weet komen we elkaar daarrond om wel tegen)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden