anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 9 reacties

 
hallo lieve mama's in spe

wie kan mij helpen, ik ben nu bijna 30 weken zwanger en we weten dat het een jongen wordt (jeeee) maar we komen maar geen naam tegen, waarbij we allebij het ja gevoel ervaren

ik weet dat dit de zoveelste forum onderwerp is maar ik heb die andere al bekeken en daar staat de naam ook niet tussen

wie kan me helpen met suggesties

xx

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

als onze kleine een jongen had geweest had hij mike geheten. ook kort en krachtig vinden wij en je hoort het niet veel meer.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik vind Liam en Jim het leukste. Milan? Luc?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Danielle, Wij krijgen ook een jongen en vonden het ook moeilijk om een naam te bedenken die nog niet zo populair is, deze houden we dan ook nog even voor ons zelf. Maar wat vindt je van Boyd? Liam hadden wij inderdaad ook op ons lijstje staan en luca. Succes!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

we vinden korte, krachtige namen erg leuk maar veel van de korte namen, zijn namen die nu heel veel voorkomen en dat wil ik juist niet namen die we erg leuk vinden en op het lijstje staatn zijn, máison, liam, jim en toby maar hoe kom je tot een beslissing, we zitten redelijk op eén lijn maar we hebben beide een voorkeur voor een andere naam. pfff begin nu wel zenuwachtig hierover te worden, ben nu 31 weken zwanger en we komen niet tot een besluit ik blijf dus zoeken maar kom geen nieuwe namen tegen suggesties dames?? liefs

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

een internetvriendinnetje van mij heeft een prachtige zoon gekregen met de naam: Sten Kort, en krachtig! Ik vind Liam idd ook erg leuk, en Sem en Finn ook, maar die komen wel weer redelijk veel voor!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heb je iets met bergen/italie: Stelvio

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Aan welke eisen moet de naam voldoen? Dan weten we in welke richting we kunnen denken! Of heb je inmiddels al een naam gevonden?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

maak je geen zorgen als hij er eenmaal is, komt de naam die bij hem past van zelf.  mijn oudste zoon heet Milan Martin Emanuel.  onze tweede gaat Samuel Peter Brian heten. we zaten nog te twijfelen tussen Pieter en Michael misschien zit er een naam tussen deze acht die jullie mooi vinden.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Danielle, Helaa kan ik je ook niet helpen. Wij hebben ons meisjesnaam al ong... 3 jaar. Een jongensnaam daar kwamen wij ook niet uit.. Gelukkig hoeven we daar nog niet over na te denken want we krijgen een meisje! Je kan wel intikken op google: babynamen jongens.. of top 10 jongensnamen (en dan een jaargetal erachter) kan je dan nog niks vinden dan typ je het in het duits.. engels.. amerikaans.. frans... blabla Er zit vast een naam tussen voor jullie!! Groetjes en succes Alana

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden