anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 
ff een vraagje.
Kan het zo zijn dat je niet aan je lijf merkt dat je zwanger bent?  dus geen pijnlijke borsten enz enz.
ookal had je het bij je eerste wel door voor je NOD?
(probeer me zelf beetje hoop te geven voor deze maand)hihi

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja dat kan zeker!!Ik ken een aantal meiden in mijn omgeving die gehele zwangerschap geen zwangerschapskwaaltjes hebben gehad behalve het eerder moe worden!! Dus het is goed mogelijk

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik weet het ook pas net... Werd opeens 1 dag te vroeg ongesteld, hield toen weer op om vervolgens bijna een week later alsnog door te zetten... Omdat ik misselijk was elke dag rond het zelfde tijdstip ging er een belletje rinkelen. Helaas verloor ik een weekje terug het vruchtje... Donderdag een afspraak met de huisarts, begin nu toch wat buikpijn te krijgen en heb een vol gevoel in mijn buik en toen mijn kat (kruising Sfinx, dus niet zo zwaar) gister op mijn buik sprong kromp ik van de pijn, afgesproken dat ik bel voor eerdere afspraak als er meer pijn optreed of het bloedverlies terug komt. Maar goed, ik dacht dus 1 maand zwanger te zijn... Foutje... Ik schijn dus al waarschijnlijk 11 weken zwanger te zijn... Donderdag zal ik wel meer weten... Je kan dus zwanger zijn zonder iets te merken... Ik bleef zelfs 'ongesteld' al was het dan wel rommelig waardoor ik eerder iets had kunnen merken... Heb je hier iets aan? Groetjes! En blijven hopen;-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zal ik dan maar ff mee helpen met hoop geven? ja het kan wel 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

jazeker kan dat!!!!!!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden