anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 20 reacties

 
hallo allemaal, ik kan heel moeilijk in slaap komen en helaas rond 1 a 2 uur val ik tot nu toe iedere avond in slaap en wordt dan 20 keer wakker op een nachten en rond 7 uur ben ik dan al weer klaar wakker. ben wel moe maar slapen lukt gewoon niet. hebben jullie dat ook....................????? TIP'S???

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@Clarinda. Doe ik (zolang het duurt :P)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou vanacht weer een lekker nachtje gehad bah bah kunnen we niet een chatbox opene waar wij dames die niet kunnen slapen gezellig kunnen babbelen hahahha bij mij helpt douche juist anders om helaas wordt ik wakker van maar een bad lijkt me wel lekker rust gevend gaan jan verhuizen en krijgen dan een bad dus verheug me er nu al op.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

haha, ja, dat van die chatbox lijkt me een goed idee, dan was t vannacht vast weer gezellig geweest...  Ik ben ook weer vanaf 12 uur tot een uur of 4 wakker geweest, pffff, hahaha...  Ach, ben er nu wel wat laconieker onder, blijkbaar heeft bijna iedereen er last van en gelukkig heb ik de mogelijkheid om overdag bij te slapen. Ga dus lekker elke dag nog ff een paar uurtjes naar bed. Gek genoeg slaap ik dan wel trouwens :s (Heb al geprobeerd om overdag niet te slapen in de hoop dat ik dan 's nachts beter zou slapen, maar dat hielp niet) ff iets heel anders.. waarom begint het te stortregenen op het moment dat ik naar mijn werk moet?? zelfs hagel! Daar zijn mijn fietsje en ik niet tegen opgewassen hoor, haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey dames, Ik slaap als een baby! Om half 10 word ik moe.. en rond half 11 ben ik bijna KO. Als ik dan ga slapen slaap ik vrijwel meteen tenzij de baby aan het schoppen is.. Ik moet wel 2 a 3 x naar het toilet in de nacht.. maar dan zit ik als een zombie bijna te slapen tijdens het plassen haha..

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

weet niet waar je woont maar hier schijnt lekker de zon. is wel frisje's dat wel.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hmmm... weet ook niet waar jij woont, maar wellicht moeten wij verhuizen... ;) En Alana, denk dat je nu een heleboel mensen jaloers maakt ;) Heerlijk zeg, geniet ervan!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

blijf maar daar............... hier is het net 5 min geleden begonnen 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hmmm, okay.... hier regent t ook nog steeds....  ach, t is goed slaapweer, hahaha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik herken het ook hoor dames, gelukkig niet zo vervelend als bij jullie maar ik moet wel meerdere keren mijn bed uit om naar de wc te gaan, veel vaker dan normaal.  Nu drink ik dus een paar uur voor ik naar bed ga niet meer en wat ik vind helpen is ontspanningsoefeningen die je leert bij yoga, je lichaam heel zwaar maken zeg maar, zodat je heel moe wordt en in slaap valt. Sommige mensen hebben ook baat bij meditatie maar dat heb ik zelf nog niet geprobeerd. succes.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb niet alles gelezen dus mischien heeft iemand dit al gezegt. voor dat je gaat slapen een lekker warm bad of douge nemen mischien helpt dat daar word ik altijd heel loom vanof even wat lezen tot dat je ogen dicht vallen. succes.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden