anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 31 reacties

 
Jeetje, moeilijk om weg te blijven zeg! Telkens als Remco iets nieuws doet, wil ik het met jullie delen... Gisteren na zijn badje bijvoorbeeld, rolde hij voor het eerst van buik naar rug! Zo trots! En vandaag voor het eerst op het strand in zee geweest met hem, dat ging ook weer zo erg goed! Hij genoot met volle teugen, prachtig! Hij is nu 7kg en 67 cm, hoofd 42 van 37 bij de geboorte...volgens de dok wordt ie later rond 1.80m zoals het nu gaat...das goed want ik ben maar 1.62:p En maandag alweer 4 maanden... Oh en we hebben de OK gekregen om met vast voedsel te beginnen, dus dat word lachen :) Hoe gaat het met alle andere?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 31 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wel erg grappig hoe veel verschil je ziet in de gewicht en zo... falko is nu 3 maanden maar zo nu en dan zie ik op ander forums baby van 6 maanden waar hij meer dan weegt!!! acht ja als ze maar gezond zijn

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja en dante was 2 weken geleden 60 cm en 6 kilo!  toen was die nét 2 maanden oud!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hihihi steffi, Dante groeit volgens mij ook als kool he!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja echt niet normaal! het gaat veeeeeel te snel! hihi  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Noëlle is niet echt een dikkertje...gezonde dijtjes heeft ze wel hihi. Ze was ook 2680 bij geboorte he. Ik Kan er vlgnd week helaas niet bij zijn ivm onverwacht drukte op t werk, maar ik zie jou en allyssa op verjaardagen alleen moet de 1e nog komen...oktober denk ik?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hier nog eev verslavde.... aaaaaaaaaaaaaaaaaa het lief lees ik 5 keer per dag... @wennie81 ik weet niet wie nu dik is maar ik denk Falko.. 3 maanden 7400 gtam en 62 cm.. of komt dat om dat die een jongen is... (merk het wel aan mijn rug)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Zo die zeker flink dan. Denk dat het ook wel scheelt in hoe ze geboren worden. Ik zie dat Falko al 53 cm en 3670 gram was bij de geboorte, Alyssa was er maar 49cm en 3000 gram. Lijkt me zo leuk om alle baby's volgende week in het echt te zien

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ wennie81... hangt inderdaad af van de being... en van de bou van de ouders denk ik zo... maar kan inderdaad neit wachten om ze even naast elkaar te zien... ik moet er even eentje redden die heeft zicht tegen een kast aan gewurmd!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hahaha nou Tijn is geloof ik ook een ukkie hoor met zijn 54,6cm en zijn 9pond ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi...ja ik heb ook al een tijd niks van me laten horen ivm werk...zieke meisjes en ja...gewoon druk! Wel Lees ik af en toe jullie updates hihi ...maar ja dat ziet niemand! Wat is remco al lekker gegroeid zeg, Noëlle was gistern 5290 en 62 cm idd ook prikjes gehad en ondertussem slaapt ze een gat in de dag ervan! Wij zijn wel begonnen met rijstebloem (papje) maar verder mag t pas bij 6 mnd ivm allergiën! gaat hard met alle kindjes als je t zo leest! 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden