Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 


Oke...

Misschien een hele stomme vraag:

Ik ben nu 21 weken en ik voel mijn kindje erg goed!
Gisterenavond voelde ik een schop waarbij mijn buik flink omhoog ging!

Vannacht werd ik wakker van een schop die zo zeer deed!! dat ik het nu nog voel! (bij mijn navel een cm naar rechts en dan ong een cm naar beneden).

Kan een baby iets kapot schoppen van binnen? Hebben meer hier last van?
Je zou zeggen... Bel de dokter... Maar ik ben niet zo'n dokterpersoon omdat ik altijd denkt dat hij vind dat ik me aanstel ofzo...

Wat jullie?

Groetjes Alana

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik zou gewoon bellen hor meid! Ik heb er zelf ook flink last van, gekneusde ribben, en continu een beurs gevoel, en ben pas 31 weken, dus wordt nog veel erger hor!!

Anoniem 10 jaar geleden

Gewoon bellen naar je VK. Ze krijgen dit soort vragen vast vaker en kunnen je vast een antwoord geven!

Anoniem 10 jaar geleden

even de vk bellen, die vinden namelijk éééééééécht niet dat je je aanstelt, ik ben namelijk precies hetzelfde en op een gegeven moment dwongen ze me zowat om toch te bellen. Dus gewoon doen!!

Anoniem 10 jaar geleden

Zoals al gezegd, je kan altijd je vk bellen...liever een paar keer te veel, dan 1 keer te laat! Maar om je vraag te antwoorden, nee, je baby kan niets kapotschoppen daarbinnen hoor! die zit veilig en wel in een zak in je baarmoeder, en je baarmoeder is een spier die echt heel wat aan kan en op kan vangen. Tuurlijk doen zie schopjes vaker zeer, bedenk je wel dat er een heel persoontje in je buik zit (nogal krap), en dit wordt steeds krapper terwijl de kleine steeds sterker wordt, dus verwacht nog maar meer pijnlijke trapjes hoor! Die van mij vond het heerlijk om tegen mijn ribben te trappen terwijl ik wilde eten, nou dan krijg je ook geen hap binnen hoor ;)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden