Anoniem 10 jaar geleden 1 reactie

 
Hallo allemaal,
ik ben Lieve en ik ben ong 6 weken zwanger. Omdat we (nog) geen kinderwens hadden gebruikte ik de pil. Hier doorheen ben ik zwanger geraakt. De precieze weken en dagen van de zwangerschap weten we dus nog niet precies. Vorige week op de echo was ik ong 5 weken zwanger. Over 2 weken weer een echo, spannend dus! Het kindje is van harte welkom! En onze situatie is gelukkig perfect om een kindje te mogen krijgen.
Nu heb ik al vanaf vorige week aanvallen van buikpijn in mijn onderbuik. Urine ingeleverd en het is geen blaasontsteking maar er zijn wel ketonen gevonden. Mijn huisarts zegt dat dat komt omdat ik weinig zou eten en zou overgeven. Nu eet ik gewoon zoals ik normaal eet (niet extreem misselijk) en ik heb nog geen 1 keer overgegeven! We gaan het wel in de gaten houden, maar toch vind ik het vreemd. Het kan nl ook duiden op zwangerschapsdiabetes (dit had mijn zusje ook). Ik drink vreselijk veel water, dat deed ik voorheen niet en ik moet veel plassen. Wat vinden jullie hiervan?
Groetjes Lieve.
Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 10 jaar geleden

hoi lieve, veel drinken en plassen hoord er wel bij. maar die katone zeker niet het wijst er op dat je eiwitten en vetten aan het verbranden bent in plaats van suikers en dat is niet goed ik zou het voor de zekerheid even laten onderzoeken met een bloedtest. en verder meer kolhydraten proberen te eten en dan niet te snellen zo als suiker en zo. maar volkore produkten met fruid beleg. heel veel succes en sterkte liefs candy

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden