anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 

Wie koopt er weleens kinderkleding uit Amerika? 

Eerst kocht ik altijd Bonnie Jean kleding via Ebay, maar na verschillende keren flink gepakt te zijn door de douane , durf ik het niet meer aan....

Via via kwam ik er achter dat American Dreamgirl ook het een en ander had, maar daar bestel ik nooit meer...Verschillende keren besteld, maar service erg slecht. Had laatst zo'n leuk zomerhoedje besteld, maar terwijl er stond dat die op voorraad was, kreeg ik hem niet thuis gestuurd...grrr....

Inmiddels ben ik overgestapt naar Lottepop Kinderkleding, daar doen ze zelfs gratis verzenden. Tot nu toe goede ervaringen....Heeft iemand hier al meer ervaringen mee?

Waar halen jullie je kinderkleding van Bonnie Jean, pettiskirts en zo?

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hier heeft de Zara ook baby en kinderafdeling en echt heel goed betaalbaar! en zoooo leuk! Weet niet of dat in nederland ook zo is, en H&M ? verder ben ik echt helemaal niet van de merken als het er leuk uitziet en lekker zit voor de kleine, dat is belangrijk

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben vandaag naar Kleef gegaan, het is voor ons maar een half uur rijden, inclusief dwars door Nijmegen, waar je maar 50 km mag. Ik heb gezien dat het daar goedkoper is dan in Nederland, en het ziet er allemaal schattig uit.... Tjemie... Echt mooi, echt leuk.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja ik moet ook zeggen ik vind zelf de merkkleding voor meisjes vaak helemaal niet leuk dan loop ik de zeeman ofzo binnen en dan hangt daar wel leuke dingen. Hihi smaken verschillen. Moet miss ook nog erg wennen dat ik niet meer naar stoere jongens kleding moet kijken  haha.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha, ik heb er zelfs nog noooooit van gehoord! Succes ermee! hoezo gepakt door de douane? Je mag toch wel kleding bestellen uit amerika? Groetjes Girlygirl!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja beetje vreemd verhaal.. zal wel aan mij liggen. ik bestel niets, ik koop alles lokaal...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gepakt door de douane zal te maken hebben met invoerrechten. Als je boven een bepaald bedrag besteld, moet je in nederland invoerbelasting betalen. Dat kan flink oplopen, waardoor het niet meer loont om het "goedkoop" uit amerika te laten komen. Het is mijn eerste baby, dus ik heb nog nooit kleertjes uit amerika besteld. Ben ook niet echt van de merken. Ze hebben hier ook zoveel leuke dingen (hoewel als ik ooit nog een keer die kant op ga op vakantie, ik zeker ook voor die kleine flink zal inslaan), dat ik voorlopig hier al moeite heb met keuzes maken.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden