anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 13 reacties

 
Aan de hand van de prijs van Dromertje via Zalando, kwam ik op het idee om dit forumonderwerp toe te voegen.

Plaats hier je foto van je kinderkleertjes!! Wat vind jij leuk en stoer??

Zo kunnen we zien wat voor smaak iedereen heeft!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik was vandaag met mijn moeder in Kleef. Daar hebben ze echt hele leuke kleding bij Kaufhaus en bij Empings family.En duur is het er niet.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Aaagh Wennie wat een heerlijke meid heb je toch!! Ik zou bij een meisje ook helemaal los gaan met jurkjes enz! Ik kon het vandaag weer niet laten en heb bij de H&M wat kleding gekocht!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Sane0207: Dat zwarte vestje van de h&m heeft Levi ook Die gaat hij morgen aandoen met de fotoshoot, hij heeft ook zo'n blokjesbroek van de h&m met zwarte sokken! Ik heb vandaag ook weer wat gekocht, een leuk spencertje... wel alvast een paar maten groter aangezien het van de najaarscollectie is. En de blouse op de foto heb ik van de Wibra, die hebben ook erg leuk spul voor maar een paar euries!! En dit is het nieuwe spencertje...Ik vond hem zooo coool, gewoon van de Tuunte Fashion!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Girlygirl; Volgens mij komen de kledingkasten van Levi en Tijn aardig overeen! Wat een ontzettende stoere spencer en blouse zeg! Wat voor fotoshoot ga je met levi doen? Tijn is nu echt al zo verwend hahaha maar kan het gewoon vaak niet laten om wat leuks voor m te kopen en zeker als het dan maar een paar euro is!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hahaha, ja erg is dat he? Dat had ik vanmiddag dus ook, ik moest alleen even naar de hema om een plakboek te halen voor alle kaarten die we hadden gekregen, maar dan kom ik dus langs de tuunte en dan kan ik me echt niet beheersen, dan MOET ik even naar binnen...hadden ze net de voorjaarscollectie in de rekken hangen, maar heb me nog weten te beperken tot 1 spencer... Morgen fotoshoot. Dat is een speciale babyshoot. Dan gaan ze Levi op de foto vastleggen, ook nog een paar foto's naakt en met kleertjes aan. En een foto samen met papa en mama! Zodra ik bestanden heb, zal ik ze hier op het forum plaatsen! Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Leuke topic. En leuke kleertjes. Wel toeval dat alleen de mama's met jongens nog maar gereageerd hebben. Ik moet zeggen dat ik niet een bepaald merk heb waar ik heel blij van wordt. Ik wordt blij van leuke jurkjes. Zeker in de maat waar ze nu in zit, heb ik heel veel gekregen, dus is niet allemaal mijn eigen keuze (of wat ik zelf zou kopen, omdat ik sommige dingen wel heel leuk vind, maar gewoon veels te duur voor de korte tijd dat ze het maar aan kunnen). Even de foto's die ik geplaatst heb. 1e is een pakje van prenatal. Had ik gekregen al tijdens mijn zwangerschap. helaas laat de zomer het een beetje afweten, maar zodra het zonnetje goed scheen heb ik het haar aangetrokken, stond zo leuk! Tweede foto is ook een kadootje. Maar zoals ik al zei, ben dol op jurkjes, en met een maillot, hoef ik me ook niet druk te maken om sokken die allemaal veel te groot zijn. De derde foto is een jurkje dat ik zelf gekocht heb.Gewoon bij zeeman. Maar die heeft zulke leuke dingen! Dit jurkje kostte maar 3 euro en heeft ze echt heel vaak aan. Misschien is het dan versleten na 10x wassen, maar ja, tegen die tijd is ze er toch al uitgegroeit. Vind het zo lekker vrolijk staan. Ik ben echt iemand van de kleurtjes.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb laatst van Noppies 2 nieuwe kleertjes gekocht!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oooow Noppies ook echt helemaal het merk wat ik het einde vind!! Wij hebben ook een paar pakjes voor Tijn van Noppies alleen past hij deze nog niet :( Dit pakje komt bij de hema vandaan! Dit pakje is van Lief! en heb ik vorige week gekocht, vind ik nog zo'n geweldig merk!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oooh die zijn ook leuk zeg!! Ik heb ook 1 pakje van de hema, een heel leuk poloshirtje waar een blousje onder genaaid is, ziet er zo wijs uit!! Die schoentjes zijn ook van de Hema....Leuk spul hebben ze daar!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Aaaagh die schoenen, hoe ontzettend gaaf!! Tijn heeft 5!! paar schoenen gekregen in de kleinste maat geloof 16 of 17 ofzo. Eigenlijk wel jammer want je trekt ze nu bijna nooit schoenen aan :(

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden