anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 30 reacties

 

Hoi, hoi, Wij hebben een twijfelpunt over onze kinderwagen... Ik heb de kinderwagen van mijn zus gekregen, een bak erbij, een zitje, parasoltje, netje, regenhoed enz behalve een maxi cosi die heb ik er zelf bij gekocht. Het punt is echter dat ons manneke te groot is voor de bak, niet alleen in de lengte maar ook in de breedte (het is een smalle bak en hij is groot). Hij is echter te klein voor de "gewonen zitting" omdat deze niet plat kan alleen een beetje schuin en de nekspieren van ons manneke nog te zwak zijn. Daarnaast kan de maxi cosi erop, maar daar mogen kindjes natuurlijk niet te lang in.... Ik weet nu simpelweg niet wat ik moet doen... een hele nieuwe wagen kopen voor die paar weken dat hij nog te zwak is qua spieren vind ik ook weer zo wat.... Heeft er iemand tips?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 30 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

op mijn autostoel staat van 0 tot 15kilo!! hij kan ook heel plat en collin was ook heel lang dus zat daar al met een maand of 5 in! hoop dat ons kindje nu ook wel wat langerin de maxi cosie kan want ik kan hem nu ook op mijn wagen klikken dus vind dat wel makkelijk!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

natuurlijk weet jij als ouder het beste voor je kind... maar denk dat de fabrikanten niet voor niks iets voor schrijven... (maar het is natuulijk uit gaanden van een gemiddelden.... gisteren hier nog 2 ander baby gehad.... die beide iets jonger zijn als Falko... maar in verhouden lijkt het wel of er maanden van verschiel is... in plaat van een half maand..... falko's voetjes komen nu wel richting de eide van de maxicosie... en hij is al even aan de brede kant... maar vind het nu wel kantje boord aan het worden... maar goed toen we heb van de weekeind gewogen hebben woog die dan wel af 9 kilo en hij is nu 6 maanden... denk dat we volgende weekeind een ander zitje aan gaan schaffen en dan als we vinden dat die binnen kort echt niet meer pas hebben we de ander al wel liggen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hee hoi, Levi zit nu ongeveer 3 weken in de autostoel op lounge stand. Hij is nu 5 maand oud. Die maxicosi bood echt geen uitkomst meer. Hij zat met dubbelgeklapte beentjes in de achterbank en ook z'n hoofd ging naar voren hangen. Nu zit hij dus al een week of 3 in de autostoel. Deze kan je op ligstand zetten. Echt een uitkomst, hij vind het zooo leuk, kan nu zelfs uit het raam naar buiten kijken. En ach ja, ze adviseren zoveel met betrekking tot hun rug, maar ik heb echt het idee dat dit veel beter 'past' voor hem. Z'n rug wordt goed ondersteunt en ook z'n nekje kan niet 'bungelen'. Hij zit er echt goed in, en het lijkt ook wel beter zo! Ik denk dat je zelf wel heel goed kunt bepalen of het verstandig is en of het ook echt wil. Dus dan kan zo'n verkoper wel wat adviseren, maarja, die kent jou kind niet. Liefs...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Als eerst gefeliciteerd met je nieuwe wagen hahahaha. Lisa wilde ook al vrij vlot niet meer plat liggen in de wagen, ik heb er toen een dun kussentje onder het matrasje gelegd zodat ze met het hoofdje omhoog kwam en dus nog wel lag. Daar maakt ze nu nog gebruik van al is de wagen nu aan de kleine kant aan het worden. De buggy gedeeltje al gewassen en de winterzak ook dus die gaan snel gebrukt worden. Qua autostoeltje, is het verstandiger om in iedergeval te wachten tot na 6 mnd het liefst 1 jaar. Tot die tijd ivm ruggetje toch de maxicosie dat beentjes eruit steken is geen probleem het gaat echt om het ruggetje. Mijn oudste twee dames zaten rond 9 a 10 maanden in de autostoel liggend. gr

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hmm vanaf wanneer ga je een kind uit de maxi cosi in een auto stoel plaatsen? Ik hoor overal dat je het beste tot 1 jaar de maxi cosi kunt gebruiken, maar zo lang zie ik onze vent daar niet in zitten!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou, de kinderwagen is het geworden, hij staat beneden te pronken en de zitting zit nog even in de wasmachine!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha ik vind het wel leuk zoals iedereen met zijn stoeltjes omgaat! Ik denk dat ik binnenkort toch maar eens rond ga kijken naar een stoeltje... Hij was vorige maand 7.6 kilo dus die 9 is er nog niet maar het gaat snel genoeg!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

tja... denk dat we voor de kerst toch wel een ander zitje of nodig hebben of alvast hebben staan vor snel.... goed zo mommyD... fijne!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

jeuh! Ben blij dat de tip geholpen heeft en dat je nu een nieuwe hebt!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

gefeliciteerd met je nieuwe "wagen" cool hoor! liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden