anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 11 reacties

 
ben vandaag 19weken en 3dagen zwanger maar spijtig genoeg voel ik mijn kindje nog steeds niet :-( hoop dat ik het snel zal voelen volgende week 20weken echo ben benieuwd wat het gaat worden jongen of meisje :-)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi ik kan je ongerustheid wel begrijpen ik ben nu 22 weken en 4 dagen maar ik voel ook nog niet veel je kan gerust zeggen helemaal niets ik heb een 20 weken echo gehad en alles was goed het bewoog ontzettend veel maar het probleem dus mijn placenta ligt aan de voorkant vandaar ik het niet voel nou hoop ik wel dat het nog wel gaat komen ik heb het bij mijn andere twee kinderen wel gehad en dat was echt een heerlijk gevoel dus ik heb zoiets van kom maar op met je getrap laat je maar voelen dat je er ben

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja is ook heel vervelend want doet echt pijn

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

dinsdag op controle geweest en alles was goed het weegt 340gr en het word een klein prinssesje :-) deze nacht toen ik in mijn bedje ging liggen dacht ik ik ga eens voelen en jaja mijn kleine meid heeft een paar keer goed gestamd tegen mijn hand :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Onze eerste zwangerschap, onze kleine hummel is flink aan het bewegen. Mijn echtgenote voelt de baby veelvuldig, maar ik voel hem nog niet heel vaak.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ anoniem, wat fijn dat je het nu hebt gevoeld en dat alles in orde is. En een meid wat leuk zeg! Ik zou zeggen genieten maar!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hebben  julie ook zo een last van jullie maag ik heb bijna elke avond stekende pijn hieraan ???

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hmm nee, ik heb daar geen last van... lijkt me erg vervelend 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

dat gebrubbel zou heel goed je kindje kunnen zijn. Vraag het voor de zekerheid bij de vk even dinsdag Het zal vast en zeker goed zitten hoor ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja het is mijn eerste kindje  voel helemaal nog niks heb wel week geleden ff wat gebrubbel gevoeld maar waren mijn darmen denk ik omdat ik achteraf niks meer heb gevoeld heb weer echt zenuwe voor dinsdag op controle te gaan ben benieuwd wat het weegt hoe groot en wat het ga worden :-) maar zal jullie zeker op de hoogte houden hoor :-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, Is dit je eerste kindje?Het kan zijn dat je het kindje pas na 22 weken gat voelen dat heb ik vaker gehoord. Ik hoop voor je dat jet het snel gaat voelen. Spannend volgende week! Laat je ons allen weten hoe het is gegaan? Groetjes Eileen

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden