anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 18 reacties

 

Hallo iedereen,

Net weer bij de vk geweest, en zei ze dat we een kleine baby krijgen.
Moet nu over 2 weken een groeiecho laten maken om te kijken of ze wel goed genoeg groeit.
Want vorige keer dat ik daar was is ze dus niet genoeg gegroeid. Best gek dat ze er toen niks van gezegd heeft vind ik dan zelf maar goed!

En nu zei ze ook dat omdat ik niet heel groot ben, de baby toch al geen 8 ponder zou worden.

Maar maak me toch wel een beetje zorgen, maar als het echt ernstig zou zijn zou ze me toch gelijk door hebben gestuurd ?
Ik vind dat ze altijd zo lekker onduidelijk zijn.
Weet dus helemaal niet wat ik ermee moet.
En dan duren 2 weken zo enorm lang!

En heb met men stomme hoofd weer zitten googlen en dat moet je dus ook niet doen word je alleen maar banger van, maar ja je hoopt gewoon positieve dingen te vinden!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi meiden ik ben gisteren  naar een andere gynaecoloog geweest. nu blijkt dat de datum wel juist is geprikt maar dat de kans bestaat dat ik deze niet helemaal zal uitzitten. omdat het mijn derde kindje al is. ik ben nu 30 wk en de dokter zei me dat ik nog 6 à 7 weken vol moet houden en dat het dan mag komen, dus ik kijk er al echt naar uit. vele groetjes vicky

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oeh dat lijkt me wel prettig dat je niet helemaal tot het einde hoeft of vind je dat zelf niet? spannend hoor! gaan ze je dan tegen die tijd inleiden of laten ze het wel z'n beloop?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@eileen waarschijnlijk gaan ze me inleiden als het dan al niet zelf gebeurd is. ik vind het heel spannend. maar ik zal blij zijn als het voorbij is. ik werk iedereen op de zenuwen mijn enzo. maar ja dat hoort nu eenmaal een beetje bij zwanger zijn he. nu alleen hopen dat het bij jou een beetje gaat beginnen he. groetjes vicky

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja het kan of je hebt net als ik een heel grote baby

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey hey heeft je huisarts je niet iets geadviseerd? en heb je wel een groeiecho gehad om te kijken naar de grootte van je kindje?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hallo daar, wel ik heb ook een vraagje daar omtrent. volgens mijn gynecoloog ben ik maar 29wk maar als je me ziet lopen zou ik al in de laatste maand van de zwangerschap zitten iedereen zegt dat ik een maand vroeger moet bevallen zelfs mijn huisarts keek raar op toen ik zei dat ik toch nog wel 3 maand moest wachten. wat denken jullie daarvan zou het idd kunnen dat ik ook een klein babytje heb en naar een andere dokter gaan ik weet me echt geen raad meer groetjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Maak je niet te veel zorgen. Onze dochter zou ook geen 7,5 pond wegen bij de geboorte ze zou hoogstens 5 a 6 pond zijn. Ook wel echo's gehad en zeiden ook dat ze klein zou zijn. op 26 augustus is ze geboren met een gewicht van 7,5 pond en 52 cm lang. Later kwam de gynocoloog vertellen dat ze niet verwacht hadden dat het zo'n stevige dame zou zijn. Dus zo zie je maar.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik vind het vrezelijk voor je dat ze je zo bang zitten te maken. van al die stres die je nu hebt word ze zeker niet groter. maar laat me je gerust stellen baby's van 5.5 a 6 pond zijn prachtige babys helemaal niet te klein. dat er tegen wordig vaker 7.5 a 8.5 ponders geboren worden. dan zijn de gewone baby's in eens klein? heel raar. die van mij kon niet eens gewoon geboren worden hij was een 8 pond nou wat was ik daar blij mee. nee hoor geef mij maar een 6 ponder veel beter. dan heb je teminste een baby in plaats van een peuter. laat je maar niet gek maken er is niets mis met je kleintje. ze werken allemaal volgens een protocol en die verandert om de twee jaar ze bedenken steets iets nieuws. zo was banaan met sinasappelen toen ik baby was heel gezond en toen mijn tweede broertje toe was aan zijn fruithapje mocht je dat in eens niet meer geven dat was heel slecht en nu mag je dat je kind rustig weer voeren. heel veel succes en laat je niet gek maken. 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, Toevalling gisteren weer bij de vk geweest. En weer werd er gezegd dat ze te klein was, baarmoeder is al voor de 3e keer niet echt gegroeit terwijl ik zelf het idee had van wel. Ze lag dwars maar dat is dus ook niet meer zo, blijkt dat ze "teveel" ruimte heeft om te bewegen. gisteren dus gevraagd wat nu de bedoeling is. Ben volgende week vrijdag 35 weken zwanger en heb die donderdag daarvoor een echo die moest ik dus afwachten. ( weer een week in de stress!!) als ze echt niet goed gegroeit is moet ik naar de gyn en word ze misschien eerder gehaald, omdat ze dan buiten de buik beter af zou zijn. Maar dat gaat nergens over want tegen die tijd dat dat allemaal geregeld is is ze hoogswaarschijnlijk al vanzelf geboren, denkt de vk ook. Want mijn zoontje is ook met 37 weken geboren, en heb nu het gevoel dat het toch niet lang meer duurt (vk ook) Word er zo onzeker van. Maar ja we zullen zien volgende week. Ben iig heel blij als het erop zit, en we de kleine vast kunnen houden!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Maak je geen zorgen. Toen ik 27 weken zwanger was zeiden ze dat ze ook te klein was en elke keer groeiecho´s gehad. ik heb me erg zorgen gemaakt en waarom geen idee. Ze is kerngezond geboren en inderdaad te klein 2170 gram en 45 cm. Ze hoefde niet in de couveuse, maar wel een paar dagen in het warmte bedje. Nu een jaar later is het een actief kind. Ze was met alles heel snel, zitten, optekken, kruipen, lopen en weet al veel woordjes. Je ziet er iets meer van terug dat ze petit is geweest. Gewoon genieten van je zwangerschap en als ze geboren is. Kortom laat je niet gek maken en ga op je eigen gevoel af.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden