anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 12 reacties

 
Dames, ik heb een gouden tip hier ;) Een dag of 2 geleden vertelde een spaanse dame mijn man dat water van de kokosnoot tegen opgezwollen voeten en handen helpt... Nou ik geloofde er niets van, maar probeerde het toch omdat ik aan het eind van mijn latijn was wat de pijn in handen en voeten betreft, en het werkt nog ook!! De zwelling is een stuk minder en dus ook de pijn! Echt een aanrader! En blijkbaar nog meer health benefits die kokosnoten bezitten, google maar eens "coconut water good for pregnant women", ik stond verbaasd! Het kan zelfs tegen de ochtendmisselijkheid helpen, hadden we een paar maanden geleden moeten weten he :)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt Jennefer een vriendin van mij loopt een week voor mij en zij heeft dus last van eiwitten in de urine, hoge bloeddruk en zwellingen. Ik heb haar het advies van jou doorgegeven, hopelijk helpt het haar ook. Wel is ze onder controle in het ziekenhuis...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

O wat grappig haha en dat jij ze dan zo uit je achter tuin plukt. Ik heb weleens verse cocosnoot gedronken en ging zo wat over me nek ble wat vond ik dat vies zeg maar ja als je er zo baat bij hebt. Gelukkig houd ik op dit moment totaal geen vocht vast dat scheelt een hoop. Succes en fijn dat het helpt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi osssiii, Ja ik had precies hetzelfde, op vrijdag bloeddruk hoog getest en eiwit in mijn urine, daarna op zaterdag het kokos-advies gekregen, dus meteen aan begonnen, en tegen dinsdag, tijdens hercontrole in het ziekenhuis was mijn bloeddruk weer lekker gedaald en de eiwitten waren verdwenen! Dus bij mij hielp het wel! Ook tegen de zwelling, het is er welliswaar nog wel, maar een heel stuk minder! Hopelijk voor je vriendin ook! :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij de C1000 heb je bijna altijd kokosnoten liggen...(mijn man vindt ze erg lekke, ik hoef het niet hoor).. Vorige week waren ze nog in de aanbieding €0,49 p/st

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Klinkt goed Jennefer! Alleen....hou ik niet zo van kokos ha ha ha ha..... Nouja, dan maar vingers op de neus en dichtknijpen, snel opdrinken ha ha ha ha!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha ja ik hou er ook echt niet van! Vooral de verse niet, het is dan ook nog warm omdat ze vers geplukt zijn uit de zon, jakkie! Maar, het helpt echt! De eiwit uit mijn urine is zelfs weg erdoor! Ik drink nu religieus 1 per dag hehe!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik vroeg mij trouwens af of cocosbrood ook goed is? Dat eet ik namelijk elke ochtend bij mijn ontbijt schiet me net pas te binnen... Morgen toch eens melk halen, ik ben wel een cocos liefhebber ;-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Volgens google is het toch echt het (zo vers mogelijke) water en vlees dat de benefits heeft... Als je het al elke ochtend eet, heb je alsnog last van opzwellen? Dan weet je of het werkt of niet :p

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

leuke tipe... ik weet dat in sommis suppermark kokosnoot melk gewoon te halen is... in bliken of pakjes... "nou zal vers altijd beter zijn... hahaha" staat meestal bij de oosters gerechten en meestal hebben ze niet veel op voorraad. dus pak je de laast blik dan staat er achter meestal niks... maar goed... voor de mensen met de beschikking over een makro of sligro pasje die hebben het zekker te weten... (we hebben ooit voor scouting een gerecht gemaakt waar voor we veel nodig hadden... tja voor 200 man koken wat wil je)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

200 man! Jeetje haha! En ja, vers is misschien niet zo lekker, maar het helpt zo goed! Ik drink nu 1 noot per dag, en eet een cup vol van het vlees. Het is echt wonderbaarlijk hoe goed het werkt! Ik kon van de pijn in mijn handen en de zwelling mijn telefoon nog niet eens vasthouden, nu gaat dat een heeeel stuk beter! Het zou zelfs helpen met de aanmaak van borstmelk en als je te weinig vruchtwater hebt, helpt dit ook bij aanmaak ervan! Echt, als je het op het internet opzoekt, sta je perplex! (Op je gezicht doen zou tegen acne en blackheads helpen haha) Wonderplant? :D Ik zou in de supermarkt gewoon proberen de meest natuurlijke te vinden, dus zo min mogelijk toegevoegd spul...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden