anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 16 reacties

 

Hallo allemaal!! vrienden van ons zijn bijna uitgeteld en nu zijn wij opzoek naar een leuk kraamkado maar ik weet werkelijk NIETS!!! ze heb ook al zo veel! Ze krijgen een Jongetje! hebben jullie misschien nog leuke ideen voor een kraamkado? wij zitten rond de 75-100 euro wat we er aan willen uitgeven! HELP!!!!! :) Groetjes, Danielle

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Ik ben nu net 4 maand zwanger van ons tweede kindje en al volop bezig met de voorbereidingen voor de kinderkamer en de kraamcadeautjes (wat vroeg, ik weet het, maar als het op cadeautjes aankomt ben ik er altijd als de kippen bij :)). Ik ben van plan om online een geboortelijst aan te leggen omdat ik dit voor familie en vrienden makkelijk vindt. Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de site www.aankleedkussen.net terecht met heel wat informatie over aankleedkussens, hoezen, enz. ... en dat leek me heel interessant. Kijk, speelgoed, knuffels en lakentjes en zo vind ik makkelijk om te kiezen maar de dingen die je voor een baby echt nodig hebt zijn toch wat moeilijker. Iemand nog andere tips of kennis van interessante sites voor babyspullen?

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Een kraamkado met naam doet het altijd erg goed. Bij Kreafeest (www.kreafeest.nl) maken ze leuke, beschilderde kraamkado's van het geboortekaartje. Bijvoorbeeld een geboortestoeltje met het geboortekaartje erop geschilderd. Een leuk kado waar de kleine lang wat aan heeft.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Zie voor leuke hippe kraammandjes tegen een leuk prijsje www.pollieskraamkados.wordpress.com

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi allemaal, Ik ben nieuw hier en zit met wat vraagjes. Sinds oktober ben ik gestopt met de pil omdat mijn vriend en ik graag kindjes willen. Op 30 september heb ik mijn laatste pil genomen en op 2 oktober kreeg ik mijn laatste "maandstonden". Sindsdien heb ik mijn echte maandstonden nog niet gehad. Ik had de eerste maand ook heel wat ontpillingsverschijnselen. De laatste maand zijn de hormonen-perikelen terug wat gaan liggen, ik voel me nu ook veel beter. Ik heb in de periode van oktober tot nu al 2 testen gedaan, maar die waren negatief. Niet dat ik er heel erg op gehoopt had (het zou wel snel geweest zijn), maar het was toch telkens een teleurstelling.. Nu heb ik sinds 24/12 een heel opgeblazen gevoel, misselijk,buipijn onderin mijn buik, heb de laatste dagen ook meer last van puistjes in m'n gezicht, ik had 25/12 ook zo'n vreemde metaal-achtige smaak in m'n mond en toen had ik ook een klein beetje roze afscheiding. Geen idee wat dit allemaal betekent, maar ik loop met een heel raar gevoel rond... Ondertussen heb ik al getest (op 30/12), maar die test was negatief. Ik voel me echter wel "zwanger", ik heb sinds kort ook hele pijnlijke tepels. Ik denk dat ik te vroeg getest heb. Ik heb nog een test liggen en zou graag testen, maar ben bang dat het weer negatief gaat zijn. Zou het kunnen dat ik toch zwanger ben?Wanneer kan ik ten vroegste nog eens testen? Kan iemand me helpen of is er iemand die hetzelfde heeft meegemaakt? Veel liefs!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Misschien is deze site iets voor je: http://kinderkamerkadootje.nl? Hier vind je schattige schilderijtjes met een dierenprint die je eenvoudig online kan bestellen en bij je vrienden kan laten bezorgen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ girlygirl .... ja erg leuk idee maar het punt is dat zij zelf een fotografie cusus heeft gehad  haha en ook zelf zo'n megacamer heeft:) ik ga 1 dezer dagen wel even bij de eig en wijs  kijken..... daar heb je ook iets van geboorte knuffels met naam en datum volgensmij!! ff kijken hoe dat in z'n werk gaat :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

phoe dat is lastig! ik zal even gaan nadenken of ik wat kan verzinnen...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Eileen fijn dat je meedenkt :) ze hebben ons trouwens een armbandje gedaan met Lisa haar naam erin (maar ik vind dat persoonlijk wat voor de familie om dat te doen)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja wel erg leuk maar inderdaad meer een familie ding en het is leuk als je zelf iets anders doet als wat hun jouw hebben gegeven toch?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

google eens op Borduurservice Zeelan d. Wij hebben er heel goede ervaring mee!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden