anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
Hallo!! onze kraamweek is alweer voorbij.....zucht..... wat VRESELIJK dat het zo ongelovelijk snel gaat... Emma is alweer 8 daagjes oud vandaag en ze doet het echt werkelijk super!! echt een baby volgens "het boekje" heerlijk. maar ik heb het er best wel moeite mee dat de alles achter de rug is..... de zwangerschap, de bevalling, de kraamweek.... en nu moeten we alles weer zelf doen het ons ritme weer vinden wat ook helemaal super is natuurlijk maar ik voel me er nog wel raar onder dat alles al voorbij is! hebben jullie dit ook gehad? als ik de tijd voor heeeeeel even terug kon draaien dan had ik dat gedaan en alles nog weer even kunnen beleven! wat een bijzondere dagen..... zucht..... maar we gaan lekker ons ritme weer proberen te vinden wat al redelijk lukt en heerlijk genieten van onze 2 dametjes!! maar ik moest dit nog even kwijt hier!! Liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja heel herkenbaar hoor! Het is weer zo'n afgesloten hoofdstuk he? Ook al heb ik totaal geen kraamtijd gehad, met Remco de eerste week in het ziekenhuis, dan mijn man een week op zakenreis toen hij net 3 weken was (dus net een week thuis), ik mis het toch allemaal wel... De zwangerschap was zwaar, maar als ik het nog eens over zou mogen doen, zou ik er meer van genieten. Ik heb mijzelf te veel gepushed gedurende die tijd, ik zou nu lekker rusten en genieten van het wonder! En ik mis hoe klein Remco was soms...hij wordt zo snel groot! Alhoewel het weer leuk is de nieuwe ontdekkingen te zien ontwikkelen...vandaag heeft ie ineens door hoe hij dingen kan gooien! Er vliegen nu rammelaars en knuffels in het rond haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey daan! Oooh dat had ik ook zo!! Zo ben je nog zwanger, en loop je te klagen over allerlei kwaaltjes, en zo ineens is de kleine er en ben je niet meer zwanger! Dat vond ik zoooo raar!  Soms mis ik het zwanger zijn wel een beetje hoor! Alle spanningen (vooral wanneer het je eerste is) en hoe bijzonder je je voelt wanneer je een kindje draagt...Ik kan ook niet wachten om met een tweede te beginnen, alleen moet ik nog een jaar lang geduld hebben. We willen graag aan een 2e beginnen wanneer Levi in een groot bed kan slapen....Maar ik vond het echt heerlijk om zwanger te zijn, ondanks m'n bekkeninstabiliteit, (welke ik nog soms goed verneem) Ga lekker genieten van je meissie! Net wat Jennefer zegt, ze zijn zo weer baby-af!! Levi is ook geeneens baby meer...Hij was eigenlijk maar heel even baby omdat het zo'n knoeperdslange jongen is... Ik moet vanmiddag weer naar het bureau voor de 2e ronde prikjes....Ben zooo benieuwd hoe zwaar Levi is en hoe lang! Nou meid, lekker genieten van je 2 meissies!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

idd zo  ben je nog zwanger en zo ineens niet meer!! maar heb jij nog zoveel last van je bekken na de tijd ja?? ik had ook giga bekkeninstabiliteit maar na de bevalling ben toen ik naar de douche liep was het zoooooo'n verademing dat ik mijn bekken al niet meer voelde dat was echt heerlijk.... lopen zonder pijn.... (dat mis ik dan weer niet haha) en ja ze zijn ook zo weer babyaf helaas! maar Emma is ook zo makkelijk ik vraag me wel is af of het wel goed is dat ze zoooooveel slaapt!!! sliepen jullie kindjes ook veel??? Emma is alleen tijdens de fles wakker meer eigenlijk niet echt! en net spuugde ze en het was helemaal geel..... hmmm de melk is toch echt wit denk ik dan....... hebben meer dit?? maar spannend zeg 2de prikjes alweer.... gaat echt snel niet? kleine mannetjes worden grooooooot!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat fijn dat Emma het zo super goed doet! Kan Lisa er ook een beetje aan wennen dat ze opeens grote zus is? Herkenbaar hoor dat je het even allemaal mist! Het gaat ook opeens allemaal zo snel voorbij. Maar nu lekker gaan genieten van je mooie gezin met 2 van die super leuke meiden!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

idd heel herkenbaar, maar als je eenmaal weer in je ritme zit is ook weer lekker. Gewoon lekker blijven genieten! Gaat idd hard.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik begrijp volledig wat je bedoelt. Mijn zwangerschap was verschikkelijk, maar ondanks dat mis ik het toch wel, de verwachting, al het nieuws wat komen gaat en dan inderdaad die eerste week. Dat was zo bijzonder!!!! Maar moet zeggen dat ik het nu ook wel bijzonder vind als ze steeds weer iets nieuws kan/mag. Andere vraag, moet je zelf maar zeggen of je wil antwoorden. Maar zie dat er maar 1 jaar en 3 maanden tussen je meiden zitten. is dat iets waar jullie bewust voor gekozen hebben? Want je was dus 6 maanden na de bevalling alweer zwanger. Ik was er gewoon benieuwd naar. ben ook benieuwd hoe dat dan is, zo'n klein leeftijdsverschil. Ik heb altijd geroepen dat ik ook graag twee kids dicht op elkaar wil. maar de zwangerschap was voor mij zo zwaar dat ik dus echt eerst weer minimaal een jaar aan mijn medicijnen moet (en dan weer een maand of 3 afbouwen) voordat ik weer zwanger mag worden. Bij ons zal er dus minimaal zo'n 2 jaar tussen gaan zitten.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

aaah fijn dat het zo herkenbaar is :) en idd straks als alles weer een ritme heeft en dat ze dingen gaat ontdekken is ook helemaal weer super daar kijk ik ook wel weer naar uit! Lisa doet het ook ENORM goed als grote zus... ik was vandaag voor het eerst alleen met de beide meiden en Lisa heeft zich echt als grote zus gedragen echt super om te zien.... kusjes geven... aaien :) wij vermoeden dat ze toch heel wat meer van de zwangerschap en de veranderingen heeft meegekregen dan dat wij hadden gedacht! @ wennie81..... Lisa was 7 maand toen ik weer zwanger werd en dat is behoorlijk vlug inderdaad maar het was een bewuste keuze... de zwangerschap van Lisa verliep helemaal pefect, net zoals de bevalling en Lisa deed het zo goed dat wij besloten direct voor een 2de te gaan.... wij hadden ook niet gedacht dat wij direct weer zwanger zouden raken maar het was weer direct raak.... heerlijk!!! maar nu is het ook even klaar hoor;) Als Lisa naar de basisschool gaat dan praten we hier thuis nog wel een keer verder over evt nog een kindje haha voor die tijd moet ik er even niet meer aan denken.... mijn lichaam heeft genoeg geleden gehad met 2 zwangerschappen kort op elkaar!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden