anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 25 reacties

 
Hoi allemaal,

Ik heb sinds een paar dagen erg last van kramp onderin mijn buik.
Weet een van jullie wat het kan zijn?
Het is wel zo dat ik veel aan mijn hoofd heb qua zorgen ( weten sinds een week dat mijn schoonvader botkanker heeft )  kunnen deze zorgen de oorzaak zijn?
Ik ben nu bijna 30 wkn, het zal nu toch nog geen indalingspijn kunnen zijn of wel?
Maak me wel een beetje zorgen.

Liefs..

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi lincy ik ga je ook echt wel even op hyves opzoeken, vind ik echt leuk :) ja we hebben zeker wat leuks om naar uit te kijken, maar ja het is de vraag of m'n schoonvader dat nog haalt..... ik heb m'n urine weggebracht voor de zekerheid en die was goed, dus gelukkig geen blaasontsteking. woensdag moet ik weer voor controle en krijg dan mijn 30 wkn echo, spannend weer!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Lincy. Ik heb je toegevoegd Gr An

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Yes ik zag het, leuk!! Ik denk dat ik Eileen ook toegevoegd heb, tenminste ik vond haar bij jou op je hyves dus zal vast de goede zijn! ;-) Eileen, tuurlijk gaat je schoonvader dit halen! Hij heeft iets om keihard voor te knokken en om naar uit te kijken, dat komt vast goed! Ik zal hard voor jullie duimen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

dan heb je waarschijnlijk de goede lincy ;) ik zit alleen op mijn werk nu waar hyves grotendeels is afgeschermd dus kan nog niet accepteren maar zal het vanavond doen :) ja we gaan ervanuit dat hij het gaat halen maar als ik hem zie dan hoeft hij alleen maar zijn ogen dicht te doen, 6 plankjes eromheen en klaar zeg maar :( zo slecht ziet hij eruit :(

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Eileen. Wat onwijs vervelend allemaal klinkt niet zo best. Ik hoop dat er een behandeling mogelijk is ik duim voor jou en je schoonvader. En als je een keer wilt praten steur dan een mail via hyves dan geef ik je me nummer kunnen we even praten goed. Gr An

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

dank je meis!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

jeetje, ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen Eileen... "Gelukkig" hebben jullie en je schoonvader iets heel moois om naar uit te kijken, wat zal hij van jullie kleintje genieten zeg!! Je mag me trouwens ook wel toevoegen op hyves als je dat leuk vindt! lincy1.hyves...etc (geldt ook voor de anderen hoor...) Hier bij mij trouwens niet weer blaasontsteking maar wel teveel witte bloedcellen of lichaampjes dus de boel wel weer op kweek gezet.. nu maar afwachten. De kleine was al mooi ingedaald dus het kunnen ook indalingsweeën zijn zei de vk, en die doen mij waarschijnlijk zo'n pijn omdat mijn baarmoeder, blaas en nieren zo enorm verzwakt zijn door de kuren etc... hmm.. beetje jammer de bammer want we moeten nog 4,5 week...pffff Wanneer mag jij weer naar de vk trouwens???

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Lincy. Leuk dat je ook hyves hebt ik ga je opzoeken. Waar woon je want dat is dan makelijker opzoeken. Gr An

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

als je gewoon als website www. lincy1 . hyves. nl intypt dan kom je er toch automatisch of heb ik dat nou mis??? Zonder de spaties natuurlijk....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jeetje Eileen wat een rotnieuws, heel veel sterkte.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden