Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
Hallo allemaal, Ik ben Eileen en ben pas 21 jaar dus vrij jong voor een kindje. Ik ben ongeplanned zwanger geraakt maar gelukkig heb ik wel een stabiele relatie van 5 jaar. Ben nu waarschijnlijk 11 weken, maar zeker weet ik het nog niet. Ben er sinds afgelopen donderdag achter gekomen. Het is laat, ik weet het, maar ik zit momenteel in een verbouwing, net een nieuw huis gekocht, en alles moest eraan gebeuren. Dus alles wat ik voelde, associeerde ik met de verbouwing. Toen helemaal niet ong. geweest en toen pas ging er een lampje branden van goh het zou toch zo kunnen zijn. Test gedaan en ja hoor, Zwanger! Mijn vriend was er nog niet echt klaar voor, maar we zijn nu beiden ( vooral ik ) wel erg blij. Woensdag mijn eerste echo, dan weet ik ook precies hoe ver ik ben wihoe!! kan niet wachten ben zo benieuwd! Nu even mijn vraag, Ik heb erg last van soort van krampen onderin mijn buik alsof ik ong. moet worden. Is dit normaal? kan je er iets tegen doen? Gr. Eileen

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Eileen, Wat een super neiuws zeg van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. En je bent de 12 weken al voorbij hahah heerlijk. Geniet er lekker van. Gr

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Eileen, Gefeliciteerd met je zwangerschap!!! Hoezo te jong?? Er zijn vrouwen die daar voor kiezen, jij misschien niet maar dan nog. Je hebt een stabiele relatie en een huis gekocht.... Ook ik heb een beetje last gehad in het begin van de krampen...als je maar geen bloed verliest.... Idd paracetamol kan je gedurende de hele zwangerschap gebruiken.. ibuprofen of de -achtige mag je laten staan. Want ibuprofen wekt vroegtijdig de weeen op... Ben benieuwd naar de echo van vandaag... Groetjes.

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Osssiii, Ik verlies geen spatje bloed gelukkig dus denk wel dat alles goed zit. Wel fijn dat ik paracetamol kan nemen, dat verlicht de krampen wel wat. Gelukkig heb ik vandaag tot nu toe nog geen krampen gehad, wat ik de afgelopen dagen wel al had zodra ik opstond. Ik ben nu op mijn werk, en zit de hele tijd te denken van oooohh is het al tijd om te gaan??!! Om kwart voor 11 heb ik mijn afspraak, ooo ik ben zo benieuwd! Ik wilde altijd al wel vroeg moeder worden, dus voor mij is de grote schok nu wel voorbij en kan ik alleen nog maar genieten, mits het allemaal goed is straks bij de echo. Alleen mijn vriend was er nog niet klaar voor en wilde graag nog een jaar of 3 a 4 wachten. Dus hij is nu ook nog niet helemaal van de schrik bekomen, ben benieuwd of dat straks anders is als hij de kleine op het beeldscherm ziet! Word dus vervolgd zodra ik terug ben op mijn werk

Anoniem 10 jaar geleden

Nou ik ben er weer en nou ik had het nooit verwacht maar ik ben dus al 14 weken!! Wouw wat mooi zeg! Mijn vriend is er ook ondersteboven van en is nu echt helemaal om het was een inwendige echo en echt super mooi beeld! Het is echt een mooi kindje zo te zien, en is al 8,5 cm groot! Aan mijn buik zie je aan de buitenkant alleen nog nix echt wel vreemd maar alles is goed dus de buik komt ook wel :) Het bewoog als een gek echt niet normaal rekken en draaien en doen. Heerlijk om naar te kijken. De vk was ook heel enthousiast want die had ook verwacht dat het veel kleiner zou zijn. Ik heb 4 foto's mee gekregen, helemaal super!

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Eileen, Geweldig meid, gefeliciteerd! En al 14 weken, dat schiet goed op dan! Al de eerste enge maanden voorbij, en nu genieten! Welkom ook op het forum! Je zult er waarschijnlijk veel aan hebben... Ik heb er heel veel aan gehad en nog steeds, het is mijn eerste uk ook dus je zult vol vragen zitten ;)

Anoniem 10 jaar geleden

Absoluut! Ik ben echt blij dat dit forum er is, het is zo leuk om als die verhalen van anderen te horen en ook alle info die erop staat is echt super! ik ben super blij helemaal op mijn roze wolk!

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd en welkom op het forum

Anoniem 10 jaar geleden

Dank jullie voor de reacties, steld me wel weer wat gerust! Ik kan echt niet wachten tot het morgen is, eindelijk dan de echo!! Ik weet pas sinds donderdag dat ik zwanger ben maar het lijkt nu al zo lang voordat ik dan eindelijk de echo krijg hihi. Op naar morgen!

Anoniem 10 jaar geleden

Hai Eileen! Ten Eerste Van Harte Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! En die buikpijn is heel normaal hoor! Ik ben de eerste weken ook niet misselijk geweest maar wel erg last van zere buik. Dat komt omdat je lichaam druk aan het werk is. Je darmen krijgen een nieuwe plek (daardoor kan het zelfs zijn dat je buik al iets een bolling vertoont, maar dat trekt langzaamaan ook weer weg) en je baarmoeder gaat groeien. De buikpijn kan dan aanvoelen alsof je ongesteld moet worden. Beetje vervelend, maar wel een goed teken dus! Je kan gewoon paracetamol nemen als het te heftig wordt hoor, en de ibuprofen zou ik maar even laten staan voor na de bevalling! Schijnt een stofje in te zitten wat niet gezond is voor je kindje. Geniet er van, en vooral, bij je echo! Het eerste beeld van je kleine kindje is zoooo bijzonder! ~Groetjes, Girlygirl!

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Eileen, Als eerste an harte gefeliciteerd met je zwangerschap.  Wel logisch dat je je klachten relateerde aan de verhuizing, dooor stress had je menstruatie uit kunnen blijven. En 21 jaar oel je niet te jong, heb een stabiele relatie woont samen dat is het beste met liefde natuurlijk wat je een kindje kan geen. De krampen die je in je onderbuik voelt, heeft inderdaad te maken met de groei van je baarmoeder. Het voelt alsof je ongi gaat worden, dus een goed teken zeg ik maar. Op naar woensdag dan weet je precies hoever je bent. Gr

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden