anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
Hi meiden, Ik ben maandag voor de 20 weken echo geweest. Met ons mannetje is alles goed! We waren zo blij dat te horen. Echt een opluchting. Maar de echoscopiste zei dat ik een laagliggende placenta heb. 1,7 cm en het moet 2 cm zijn. Met 32 weken moet ik terug komen om te kijken of de placenta opgetrokken is anders krijg ik een keizersnee. Ik heb een beetje zitten googlen op laagliggende placenta (waar ik nu spijt van heb) en kwam beetje enge verhalen tegen over bloedingen enzo…Ben best wel van geschrokken. Nog een ander dingentje; vanaf begin van de zwangerschap zijn mijn borsten erg stevig. Maar sinds 1 week zijn mijn borsten veel slapper en zachter geworden. Kan dat zo ineens? Heeft iemand hier ervaring mee? Met laagliggende placenta en met minder stevige borsten?

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Ik ben ook van de raare verhaaltjes achter gekomen dus dacht doe het effe niet meer Want je word alleen maar bang en onrustig van

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hallo..., Ben nu 27weken en 2dagen zwanger. ik heb ook een laag liggende placenta. kwamen ze achter  bij de 11weken door bloedverlies. daarna geen last meer gehad van bloedverlies maar mijn placenta licht nog steeds voor de uitgang. al zeggen ze dat ik hoop moet houden dat het nog kan verplaatsen. maar ben zelf bang van niet. aangezien het er al meer dan 16weken voor zit. en nu opeens binnen 2,5 week zou het moeten verplaatsen. maarja we wachten af. dan word het een keizersnee maar wie weet bij hoeveel weken ze de baby halen? Ik dacht bij de 37weken? aangezien ze niet willen dat jezelf op gang gaat maar nu lees ik dat er bij veel vrouwen pas bij de 39weken een keizersnee word gedaan?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik ben nu 30 weken zwanger, van het weekend een beetje  bloedverlies gehad, naar het ziekenhuis, ecg echo's de hele reutemeteut gehad, het kindje is gewoon gezond, kwam ook omdat ik een laag liggende placenta heb, met 36 weken kijken ze der nog eens heen en als die dan nog daar ligt dan krijg ik een keizersnee, ik weet niet waar ik banger voor moet zijn haha keizersnee of gewoon bevallen, het komt nu wel heeel dichtbij dus heb super erge zenuwen, maar hoe mijn meisje ook ter wereld komt, ik weet dat ik het aan kan en het hele gedoe van de zwangerschap vergeet als ik haar in mijn armen heb, en ik denk dat iedereen dat wel heeft, zenuwen zijn normaal toch maar dame's we weten waar we het voor doen, zolang onze wondertjes in orde zijn kunnen wij dat wel aan toch :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, ook bij mij kwam het na voren met de 20 weken echo. Google was voor mij ook niet de juiste manier, werd alleen maar banger. Ik probeer het positief te zien omdat we met 30 weken weer een echo krijgen en hopelijk is dan alles oke. Het idee een keizersnee word ook ik niet vrolijk.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jeetje, hier geen problemen.... iedereen succes met jullie placenta's ha ha! Gaat vast wel goedkomen! Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallooooooo.... Mijn verloskundige zegt dat ik ook een laagliggende placenta heb. Daar kwamen we achter omdat ik een hevige bloeding heb gehad! Het is niks ernstigs...e schrikt er alleen heel erg van! seks is ook af te raken! tenzij je het in bad of onder de douche doet! anders word het zo'n bende! en dat over de stevige bosten heb ik ook.. in het begin voelen ze gespannen, nu zijn ze wel groot maar soepeler! ik ben er blij mee! het doet veel minder pijn en ze zien er natuurlijker uit!haha niks ernstis joh! niet gaan googlen! er staan alleen maar enge dingen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb met de eerste ook een laagliggende placenta gehad, en ook met 32 weken is gekeken of deze mee omhoog is gegaan met de groei van de baarmoeder zodat er wel voldoende ruimte is. Bij mij was dat het geval en ben ik gewoon bevallen en geen bloedingen gehad. Dus wacht rustig die 32 weken af en kijk dan verder, meestal trekt deze mee omhoog. Maar hierdoor mag je wel mooi nog een keer gluren.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Ep, Ja als je gaat google kom je vaak de extreme dingen tegen. Bij mijn tweede zwangerschap kreeg ik bij 13 weken een bloeding maar niet zo als ongesteld zijn het leek meer of het naar buiten spoot geen dikke straal hoor, tuurlijk schrokken wij en dacht ik dat ik een mk kreeg maar gelukkig zagen wij de volgende dag een spring levend kindje op de echo. Die bloeding had ook te maken met een laagliggende placenta. In de 14 de week heb ik nog een keer zo'n bloeding gehad maar schrok er eigenlijk niet zo erg van omdat het echt helder bloed was en het kwam anders naar buiten dan met ongesteldheid zeg maar. Daarna geen last meer gehad al moest ik toen wel stoppen met werken dit omdat ik bij selekt vracht werkte en vaak zware pakketjes tilde tot 25 kg. Ergens tussen de 20 en de 25 weken begon mijn placenta mee te groeien met mijn buik en uiteindelijk lag hij omhoog gelukkig. Ik wens je heel veel sterkte en ik hoop dat je placenta net zoals bij mij mee gaat groeien. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

een laagliggende placenta kan inderdaad problemen op leveren maar dat hoeft absoluut niet.. me zus begon bloedingen te krijgen en heeft vanaf 6maand in het ziekenhuis gelegen kindje is 5 weken te vroeg gehaald omdat de weeen niet meer te stoppen was en me zus er van onderuit ging

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden