anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 16 reacties

 
Hallo dames!

Hier een gevalletje van: in slaapvallen tijdens de voeding...
Ik moest zooo lachen...hij heeft dan vaak van die lachstuipjes!
Onze kraamhulp noemde ze Engelenlachjes...die krijg je dan als dank voor de voeding die hij dan heeft gehad!
Zoooo grappig, hier een paar foto's!

Waar ik trouwens benieuwd naar ben: Wanneer gaan ze echt bewust lachen???


Het is net een zoekplaatje.....Zoek Levi....! ha ha ha

Liefs,

Girlygirl

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ow das niet zo in de buurt. ik woon in zoetermeer (bij den haag). Maar het is me gisteren eindelijk gelukt om haar lach op foto vast te leggen

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Och Wennie,wat een prachtig mooi meisje!!! Geweldig he? Die lachjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hm dat weet ik niet... Kijk of ze babyhaargel hebben, anders net voor de foto wat lotion erop haha! Remco heeft zijn eerste fotoshoot op de 6de augustus... Ben benieuwd:)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik denk wel dat het mag, en gewoon na de fotoshoot er meteen even uitspoelen. Zo zou ik het doen. Of je belt even de lijn van het consultatieburo. Die weten het wel. kanje volgens mij altijd bellen met vragen. Ben wel benieuwd hoe het gaat een fotoshoot met zo'n kleintje. Plaats je hier wat leuke foto's?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi hoi! Nou we zijn er weer hoor! Heb toch maar geen gel gebruikt...Gewoon inderdaad haarlotion, maar het stond nog aardig rechtop! Maar wel schattig...Het is me reuze meegevallen die fotoshoot. Ik dacht: Die gaat alles bij elkaar schreeuwen, maar hij lag in het begin mooi te slapen en konden we nog flink aan hem trekken en omkleden etc. etc. Maar aan het einde werd hij goed wakker en begon hij wat te mopperen...Toen vond ik het ook wel welletjes...De shoot was ook bijna afgelopen.... Ze gaat de foto's eerst bewerken en daarna krijg ik de cd met foto's. Zodra ik die heb, zal ik er een paar online zetten! Was trouwens helemaal niet duur. Ze heeft bijna 100 foto's gemaakt en die krijgen we dan (bewerkt) op een cd rom mee. Shoot duurt ongeveer een uurtje en kostte maar 50 euro....Dus dat is zeker de moeite waard! Liefs...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ow das inderdaad een koopje. Waar heb je het laten doen? Is het speciaal iemand voor baby's? Ik wil ook wel graag wat leuke professionele foto's, dus als je degene waar je bent geweest aan kan raden, dan lijkt het me wel leuk (mits het niet aan de andere kant van het land is)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hahaha, deze vrouw (heeft een studio aan huis) woont in Hardenberg Overijssel. Ken je die stad? Dat ligt vlak bij Slagharen bij het Ponypark.... Ik weet niet waar jij vandaan komt? Liefs....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Alyssa begon met 6 weken bewust te lachen. Maar is nog steeds maar af en toe, en we zijn er ook altijd te laat bij met fototoestel. Soms kan je dr ook echt aan het lachen maken, maar zodra ik dan een fototoestel (of telefoon) pak, dan gaat ze gekke bekken trekken, alsof ze me express dwars wil zitten. Onderstaande foto is dan het resultaat. Ik lag helemaal dubbel van het lachen na het maken van die foto, maar Alyssa ging gewoon verder met gekke bekken trekken. .

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Sane0207: Grappige foto! Dat jasje van de Hema heeft Levi ook ;) Lang leve de hema!! @ Steffi: Wat een mooi kereltje en al zo helder in de oogjes! Wauw! @ Wennie: Wat een komiek is ze ha ha.... Hier heeft Levi vanmorgen ook voor het eerst (naar mijn idee) bewust gelachen...gossie wat grappig zeg! Meende het gisterenavond al gezien te hebben, maar toen twijfelde ik of het bewust was of niet...Maar vanmorgen zat ik tegen hem te praten ( hij had de oogjes ver open) en ineens kwam daar een lach! En toen ik weer doorging met praten deed hij het weer!!! Geweldig!! Levi huilt trouwens nog altijd zonder tranen. Maar merk wel dat z'n oogjes wat vochtiger worden, dus dat zal ook niet zo lang meer duren!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Noëlle lachtte ook vrij vroeg bewust naar ons waarvan ik eerst twijfelde of dat wel kon...vooral als ze vlakbij dr grote zus is en nu lacht ze heel bewust. Als ik haar kom halen uit dr wieg zodra ze wakker is word ze helemaal opgewonden en gaat ze helemaal tekeer met dr beentjes en lacht ze....zo leuk! Ik merk wel dat ze harder wilt lachen maar dat gaat gewoon nog niet maar haar lijfje heeft de schater al ik snap wat Jennefer bedoeld. Die lachstuipjes heeft ze idd als ze slaap of tijdens en na t drinken. Mooie foto's hoor meiden. om de 1 of andere reden doet mijn computer niet wat ik wil en krijg ik die foto's niet geplaatst dus ik geef t op wat dat betreft.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden