anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 22 reacties

 

Hallo,

Welke luiers gebruik je en waarom juist deze?

Ik gebruik op dit moment Pampers New Born....Maar als deze niet in de aanbieding zijn, gebruik ik de eigen merk luiers van de Kruidvat.
Onze vent jaagt ze er door heen. Had laatst al zo'n aanbieding gehaald van 3 midpakken voor 30 euro.
Nou, deze heeft ie al bijna op!!! En dan istie nog maar net 3 weken ha ha....
Onze grootverbruiker!!

En nog een vraag: Welke maat luiers zit je babytje nu? Levi zit nu nog in maat 1, maar wanneer ga je over naar maatje 2??

Liefs....

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 22 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik pamper, heb zoveel pakken luiers gekregen in verschillende maten dat ik voorlopig even vooruit kan. Heb in maat 2 al ruim 200 luiers gekregen en maat 3 nog veeeel meer maar voorlopig zit Tijn nog lekker in maatje 1 dus blijft de rest nog even in de kast!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Hoi, Kruidvat luiers gebruik ik het leifst met de pampers. Lisa zit nu op 2 1 vind ik aan de krappe kant. Ik ga altijd een maatje groter zitten zodra ik merk dat ze voormijn gevoel strakker om hun buikje gaat zitten.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik ook pampers. Vind die gewoon erg prettig. Werk in de kinderopvang, en heb heel wat merken voorbij zien komen, maar pampers vond ik het fijnst. Vandaar mijn keuze. Ik heb tot nu toe ook alleen maar in de aanbieding gekocht. Alyssa zit vanaf 6/7 weken in maat twee. en de hele zindelijkheidstraining discussie, daar wil ik geen eens aandacht aan besteden. dat komt wel als ze eraan toe is!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik had eerst een groot pak van Pampers, daarna een pak van de super die echt prima waren! en nu heb ik Huggies. die ik echt waardeloos vind! Hij lekt zo vaak door nu! ben blij als ze op zijn! ik zit ook al op maat 2.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wij jagen op de kopjes van pampers... en dat gaat redelijk goed... heb ze tot nu toe allen in de aanbeiding gekocht... en we hebben alvast een voorraad... ook wat groter maten!!1 wij zijn vorig week geloof ik over gegaan op de nieuwborn maat 2... vind dat de beweging mogelijkheiden makelijk zijn als de luier wat kleiner is... dus we gaan proberen om zo lang mogelijk zo klein mogelijk te gebruiken... vind namelijk de beweging vrijheid ook erg belangerijk... verder zijn we bezig met potty training... heb tijdens de zwangerschaap deze boek gelezen "JE BABY OP HET POTJE (Laurie Boucke)" en sinds afgelopen weekeind ook echt aan het proberen en het lukt onze onder tussen wel is... van af geboorte al bezig met de voorbereidingen er voor...  dus wie weet zijn we binnen kort luier vrije!!! of gedeelte lijk luier vrij!!! denk dat als die redelijk lukt dat ik over gaan naar kartoen luiers tegen de ongelukjes... en dan misschien wel echterluiers gebruik als we de huis uit gaan en snachts of zo... we kijken het wel even aan!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Zo revitally, dat is mooi op tijd om de baby nu al zindelijk te krijgen.... Ben benieuwd of het jouw gaat lukken....lijkt mij een onbegonnen zaak met zo'n kleintje.. Maar wel handig natuurlijk als het wel lukt.... Succes er mee!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb gehoord van dit maar eerlijk gezegd vind ik het echt onzin. Zal vast werken maar ik denk bij mezelf waarom moeten die kinderen nou al dingen leren. Ik vind het erg onnatuurlijk tegenwoordig moeten kleuters al presteren eigenlijk begint het al op peuterschool. Nee ik laat ze gewoon op hun tempo zinnelijk worden ze mogen van zijn zoals het natuurlijk gaat. Niet om jouw aan te vallen hoor revitally maar gewoon mijn mening. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ben het met ien eens...kind kan zijn eigen hoofdje nog niet ondersteunen op die leeftijd! Zijn elke dag keihard aan het werken om hun spieren te ontwikkelen, en dan moeten ze nog meer dingen leren? Wij hebben nooit newborn maat aangehad, direct van de geboorte huggies step 1, nu 2...ga bij gewicht dat op de doos vermeld zit. De wipes van huggies kan ons ventje niet tegen, krijgt hij uitslag van, de luiers zijn goed...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ien... ik zie het niet als een aanval... elke ouder heeft echt op hun eigen mening over opvoeding... en je manier moet ook bij je passen... wel ga ik uit legen waarom wij het proberen... ten eerst moet Falko niks... als we het indruk krijgen van zijn gedacht dat die moet... dan houden we hem boven de was bak (wc is nu nog wat onhandig... en tja heel laag dus zou het minder zijn voor onze rug en zo) daar maken we een geluid waar mee we al sinds de beging aan het mee oefen zijn.. als die plaste of poepte maakte we deze geluid... en dan laat die meestal alles gaan wat er uit moet... lukt het niet of word die te ontrustig dan stopen we er gewoon mee en krijg die weer een luier om... dan is het vaak zo dat wij het verkerde moment hebben gezien... en tja soms zijn we telaat of hebben we het helemaal gemist... hij moet dus niks... maar met een beetje geluk word het wel gewoonte voor hem en voor onze... het vraagt heel veel exstra tijd en aandag voor onze als ouders... of het nu natuurlijk is of niet... in groten deels van de wereld hebben ze niet eens luiers en dus moeten ze deze metode gebruiken... eigenlijk word allen in de wersters wereld luiers gebruikt... en vroeg (heel vroeger) werden die hier ook niet gebruikt... ik denk dus dat de klein dit ook wel als normaal zouden moeten kunnen zien... maar je moet er als ouders ook wel willen... voor ouders die het even te wel zouden willen proberen... let gewoon goed op de gedrach van je kind als die moet poepen of plassen... wij hebben hier de klein een ochten nakt op zo een bevalings matje (uit de kraampake hadden we er veel over) gelede en geopsteveerde en tja die werd heel erg onrustig net voor het plassen of poepen... was wel erg gaaf om te zien... hoe geod een baby te lezen is... en sinds dien hebben we elke keer bij dat zelfde soort beweging... psssssssssss gezecht en nu gebruiken we dat als teken om te gaan!!! en tja.. het lijkt te werk... hij werd net waker en toen moest die inderdaat ook echt... plassen even de geluidje gemaakt en binnen 10 tellen of zo was die bezig... daar na wilde die duidelijk niet meer hij was klaar dus luier weer om en even gevoed en laten spelen en nu slaap die weer... met een droge luier!!! ik ben voor al benieuwde hoe lang wij dit als ouders vol gaan houden... zou het gaaf vinden als het zo lang lukt tot die zelf naar de wc kan lopen en gaan... maar dat zal nog wel even duren...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wat grappig dat er zoveel mensen de kruidvat luiers gebruiken! Onze kleine is er nog lang niet, maar ik had ook de luiers van kruidvat gekocht laatst toen ze in de aanbieding waren. Scheelt een stuk!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden