anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 17 reacties

 
Hallo iedereen, Ik ben nu 13 weken zwanger, en je ziet er nog niet veel van...maar er zijn nu al mensen die aan mijn buik gaan zitten als ze weten dat je zwanger ben. En daar houd ik niet van, ben ik achter...is dit raar? Mijn vriend zegt dat het inherent is aan het zwanger zijn en dat ik het maar moet accepteren, wat ik natuurlijk belachelijk ;)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 17 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb er vrij weinig last van, heb een kleine buik voor 32 weken. Dus denk dat dat veel helpt! Sommige willen het wel voelen, maar dan help ik ze naar de plek waar ik hem voel (dus alleen als ik het wil/"voel", als ik niet wil zeg ik gewoon dat hij slaapt ofzo)!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb er ook geen last van dat mensen aan mijn buik willen zitten. ik denk dat ik al uit straal dat iedereen van me af moet blijven of zo. hahaha alleen mijn jongste 2 broertjes (14 en 12 jaar) willen wel hem voelen schoppen maar die hebben altijd pech want deze man is erg rustig.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb nog maar een heel klein buikje, maar had afgelopen week op mijn werk een klant die zomaar aan mijn buik zat!!! Ik was echt even perplex, maar heb toen toch maar gezegd dat ik dat echt niet wilde. Daar schrok zij ook weer van, was zelfs even boos, want ze bedoelde het goed, maar ja, jammer dan.  Van sommige mensen kan ik het wel hebben en op sommige momenten beter dan op andere momenten. Mijn schoonmoeder doet t ook, nahja... dat vind ik niet altijd prettig, maar ook weer niet zo storend dat ik er wat van zeg. Het scheelt dat we elkaar niet heeeeeel vaak zien, daarvoor wonen zij en haar vriend iets te ver weg.  Mijn moeder is helemaal niet zo aanrakerig, dus daar heb ik het nog niet bespeurd ;) Als de kleine straks flink trappelt, zal ik haar ook wel eens laten voelen :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja dat lijkt me ook heeeel vervelend! Heb nog geen buikje maar zou gewoon idd ook n buikband aan doen met afblijven erop ofzo!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha dat doe ik ook, als hij beweegt vraag ik aan diegene of hij/zij even wil voelen. Bij sommige mensen kan ik het beter hebben als ze aangeven dat ze willen voelen dan bij anderen. Clienten van mijn werk vinden het ook allemaal heel interessant.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Als mensen aan mijn buik zitten (tenzij ik er toestemming voor heb gegeven) Zeg ik altijd: Ik vind het niet prettig als iedereen aan mijn buik zit. Niks persoonlijk maar het is vervelend als iedereen dit doet! Ik vond dat in het begin heel moeilijk, maar nu komt er niemand meer aan! haha.. Als ze schopt zeg ik gemeend uit mezelf... wil je even voelen! Works for me :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik ben nu op vakantie met 2 vriendinnen en die zitten  ook steeds aan mn buik en met hun hoofd erop luisteren of ze wat horen... nou ik voel nog niks lijkt me sterk als hun wat horen best vervelend soms

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik begrijp je heel goed! Verschrikkelijk al die mensen die er aan willen zitten... een leuke buikband om doen met afblijven!! Het valt me wel op dat het meestal mensen zijn die veder van je afstaan mensen die je kennen vragen mag ik even voelen... Fijne zwangerschap nog!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik hou er zoiezo niet van als mensen ongevraagt aan me zitten, maar nu lijkt iedereen ineens aan mijn buik te willen zitten. Ook mensen die ik niet ken! Mijn oom was zelfs beledigd toen ik er wat van zei. Dus nee je bent zeker niet raar.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hier had ik eenzelfde topic over geopend toen ik pas zwanger was! En ja hoor het is 1 van de grootste irritaties van zwangere vrouwen! Dus je bent echt niet raar hoor!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden