anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 14 reacties

 
chillen wij in de tuin

eerst maar eens chillen op onze billen


en als we dan onze buik vol hebben

lekker in de schelp ipv boven in bad


hier nog een filmpje
http://inge-hummer.hyves.nl/album/67199038/Ethan_6_tot_12_maand/Vgh1b6YU/fotos/1415951421/0/YSPh/#media_navigator_1=1&media=1.1415954252.bE8F&__state__=8

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh dat ziet er erg leuk uit!! Heerlijk he op het strand? Ik vond het alleen wel hard waaien trouwens...hoe vond Alyssa het??

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ooow Wennie had al heerlijk genoten van je foto's op FB maar het ziet eruit als een heeeerlijk dagje weg!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Alyssa heeft echt heerlijk genoten. Wind viel reuze mee, maar het was niet echt superheet op het strand. We hebben haar eerst nog echt onder de parasol gelegd, maar het was wel een beetje fris, dus ook wel af en toe even in de zon (in de factor 50 dat dan weer wel). Ze vond het allemaal prima. Eerst hebben we nog met de wagen door de duinen gewandeld, maar we waren nog geen minuut onderweg of ze sliep. Tegen de tijd dat we (na een uur) weer bijna bij de auto waren werd ze wakker. Toen hebben we haar overgedaan in de draagdoek (makkelijker op het strand) en zijn we op een grote handdoek op het strand gaan liggen. Alyssa heerlijk tussen ons in. We hebben haar uiteraard ook even met de teentjes in het zand laten spelen en even de zee laten voelen. Het zand vond ze wel grappig, ging heel blij met haar voetjes spartelen. Het water keek ze een beetje bedenkelijk bij, maar ja dat was ook wel erg koud, dus dat hebben we eigenlijk alleen even voor de foto gedaan. Toen we net iets wilde gaan eten (na zo'n 1,5 uur liggen) was mevrouw net in slaap gevallen en heeft bijna een uur geslapen (en wij maar honger hebben). Al met al een zeer geslaagd dagje.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hihihihi geinspireerd door de heeerlijke foto's hier op het forum, zijn wij er zondag ook lekker opuit getrokken!! Wij zijn lekker een dagje aapjes wezen kijken in de Apenheul! Dat was zo'n suc6 dat we maar gelijk een seizoenkaart hebben gekocht voor volgend jaar!!  Lachen met mama   niet onder de indruk van alles Hé een aap op m'n wagen! Doodvermoeiend zo'n dag tussen de apen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Leuke fotos! En wat kijkt ze toch vrolijk :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een heerlijke topic! Lang gewacht en toch nog een paar lekkere dagen gekregen! Onze tuin heeft helaas geen zon meer in deze tijd van het jaar, alleen in de voortuin, maar in het badje buiten hebben we maar niet gedaan. Wel zijn we gisteren lekker naar het strand geweest. Iets wat ik al niet meer voor mogelijk had gehouden voor dit jaar. Maar toch nog gelukt. Alyssa zal later wel denken... voor het eerst... naar het strand... op 1 oktober!!! Hieronder even een paar kiekjes van ons dagje strand lekker met de teentjes in het zand wroeten Op de buik liggend kan je alles heel goed zien. Even vliegtuigje spelen en na afloop lijken we wel een stel toeristen, maar wat hebben we genoten!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ben het met ien eens...die blote fotos zou ik voor thuis houden!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het zijn wel hele leuke foto's! :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

leuke foto's!! even wat anders... iedereen heeft ineens 2 tickers onder haar naam... hmmm

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Zo lekker hoor hihi,past hij nog in de kinderwagen bak?  ik zou toch de blote foto's van forum halen ivm de openbaarheid van het forum en dus ook voor mensen die andere bedoelingen hiermee hebben. Helaas leven we in een wereld met dat soort mensen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden