anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 
Ik moest dit even met jullie delen hoor

Elke avond voordat mijn vriend en ik gaan slapen, legt mijn vriend altijd even zijn hand op mijn buik om te kijken of hij de kleine kan voelen.
En gisteravond was het raak!
De kleine was heeeel druk en mijn vriend voelde heel veel!
Het was echt zo bijzonder!
Hij is echt zo blij dat hij het nu ook eindelijk kan voelen
We hebben er ruim 10 minuten van kunnen genieten, echt nog best lang vind ik.

Hebben jullie dit ook al ervaren?
Wat waren jullie ervaringen ermee?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat leuk! Zelf ben ik nu 29 weken zwanger en mijn man kan de kleine eigenlijk dagelijks voelen. Ze reageert heel sterk op zijn warme handen op mijn buik. Als hij zijn oor op mijn buik legt hoort hij ook haar hartslag en soms schopt ze hem ook echt voor zijn hoofd! Hahahaha! Vanaf de 18e week begon ik zelf al wat te voelen en vrij snel kon mijn man toen al haar hartslag horen. Baby's kunnen vanaf een week of 24 ook al behoorlijk goed horen wat er buiten de buik gebeurt. Het is dan ook heel leuk om je man/vriend tegen je buik te laten praten en te zien/voelen dat je baby daarop reageert. Geniet ervan!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ah wat leuk zeg, zit hier dus nog te wachten op dat moment. Ik voel de kleine zelf al wel heel erg goed maar ik ben dan ook de enige! Geniet ervan met zn tweetjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haaai dames! soms wil het ook wel helpen als je partner met z'n vingers iets harder duwt.... Dan voel je soms vanzelf tegenstand... Als je je hand los op je buik legt zonder te drukken, dan verneem je bijna niets... Heb geduld want het kan een hele poos duren ;) Hier nu geen last meer van, mijn hele buik gaat heen en weer ha ha... Dus het is nu ook met het blote oog te zien dat die kleine zich omdraait ;) Grappig hoor... Veel succes dames!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik denk dat het bij mij nog vrij snel is dat hij het voeld. hij had zijn hand er gewoon opleggen zonder te drukken en hij voelde het heel goed. ben nu 19 wk en 2 dgn. kijken hoe goed hij het zal voelen als hij wel met zijn vingers drukt :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha probeer het maar eens, mijn partner heeft het ook voor het eerst gevoeld met 19 weken... Succes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden