Anoniem 7 jaar geleden

 
Hoi DAme's

Toch maar evenop het forum zetten aangezien ik twijfel en het helemaal niet herken met mijn vorige zwangerschappen.

Ik ben nu 34 weken zwanger en heb sinds 8 uur steeds harde buiken die elkaar opvolgen binnen een kwartier, daarbij ben ik ook nog eens misselijk. Baby beweegd goed hoor.

Nu twijfel ik wat het kan zijn, hebben jullie hier ervaring mee, moet ik bellen of ????

gr
 
avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Graafjes, je bent wel heel stil! Gaat alles wel goed daar???

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja dat vond ik dus ook dat het zo stil blijft.... 't zal toch niet nu al hé?!!!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Dame's Sorry sorry, nee ik ben niet aan het bevallen pffffffffff gelukkig niet. WIl der nog even in me buik houden tot min 37 weken.  Ben op dit moment bezig om alles helemaal af te hebben, dus net ff laatste shirt gehaald voor mijn meisje en zo flessen uit koken en tas klaar zetten. Ik blijf veel last hebben en probeer maar te denken "het zijn voor weeen voor een goed doel" Mijn vk hoidt het in de gaten en bij regelmaat moet ik weer gelijk bellen. Het spannend en probeer zo veel mogelijk nog te genieten ondanks de kwalen. Hoe gaat het nu met jullie?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oh gelukkig zeg en inderdaad nog maar even lekker blijven zitten hoor , 35 weken is wel vroeg. Doe maar lekker rustig aan en rust goed uit. Hoop dat dat wel een beetje lukt ondanks dat je nog vanalles moet doen. Kan je niet wat dingen delegeren ? Hier gaat het prima, gisteren 20 wkn echo gehad en alles is ok, we krijgen een jongetje  Ben pas 21 wkn dus ik heb nog niet echt last van kwaaltjes enzo gelukkig maar. Ik mag helemaal niet klagen.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wat goed om te horen dat de 20 weken echo goed was, en een jongen leuk man. Geniet er van voor je het weet ben je mama

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heej Graafjes hoe is het afgelopen? Nog steeds last en wat zei je eigen vk?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@ graafjes,, wat voelde je dan over je hele buik?? wat ik nu geregeld heb is gespannen buikspieren... vergelijk het met set-ups doen voor je buikspieren.. je ligt op de grond, je komt omhoog en weer naar beneden.... nou mijn buik voelt als ik dus blijf hangen als ik naar boven kom.. het moment dat je dus je buikspieren aanspant...  en daar blijf je hangen.. en dit gevoel voel ik in me hele buik als ik zit, loop, lig.. en is doooood vermoeiend.. zijn dit nou harde buiken? krampen zijn nog steeds niet over.. maar zijn heel onregelmatig, dus de alarmbellen gaan nog niet rinkelen.. ik weet het echt niet meer, ben de kwijt weg ik ben ook benieuwd wat je vk zegt graafjes! hou vol! liefs

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi  Steffi@ wat ik voel is niet te vergelijken met buikspieren, zoals jij het omschrijft ken ik het ook helemaal niet. Kunnen harde buiken niet verschillend zijn per vrouw? Mijn buik word dan heeel hard ( net beton) en voelt heel zwaar en pijnlijk aan, af en toe dan moet ik echt stil gaan staan en vertokt het me adem. De VK zegt harde buiken door de baby, maar ik begin echt te twijfelen hoor, heb zo het gevoel dat ik alles af moet hebben nu, gister snel vit K luiers babypakje enz gehaald.  Bij mijn vorige 2 dochters begon het ook een week van te voren.  Volgende week moet ik weer naar de VK maar als dit zo blijft bel ik vrijdagavond dan heeft mijn eigen vk weer dienst. MIsschien zit ik me voor niets zorgen te maken maar aangezien ik pas vrijdag 35 weken ben vind ik het allemaal een beetje vroeg dit.  Sanne@ bij de tweede herkende ik de weeen ook niet en dat terwijl ik ze al heb gehad hahahaha. Zelfs nu denk ik van ja makkelijk gezegd hoor herkennen van de weeen. Hebben jullie ook zon last van je darmen? gr

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoooooi! @ graafjes, ik maak mezelf ook gewoon gek geloof ik.. vandaag heb ik een betere dag.. maar blijf krampen trekken en steken voelen.. ik zie het wel, ik blijf rustig en me ding doen. en als het écht komt merk ik het wel! Mijn darmen zijn eindelijk ok eigenlijk! daar kan ik nou NIET over klagen ;) hihi liefs  

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hier rommelt het af en toe een beetje in mijn buik, maar het is weer een stuk rustiger... Wel heb ik regelmatig misselijkheid, geen maagzuur, maar misselijk... Ik hoop dat het een beetje vol te houden is voor jullie! Ik ben sowieso blij dat het wat afgekoeld is, dat doet me echt goed!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik zou ook gewoon even bellen voor de zekerheid, vooral omdat je het bij je andere zwangerschappen niet gehad hebt. @steffie: Iedereen zei ook tegen mij als je weeen hebt weet je dat wel! Maar juist omdat iedereen dat zei dacht ik de hele tijd, dan kan dit het niet zijn. Mijn weeen waren ook nog eens onregelmatig dus tegen de tijd dat de vk kwam had ik al 4 cm ontsluiting en aan de telefoon zei ze nog het zal wel niks zijn! ( was toen ook pas 37 w en 3 d zwanger) Je voelt de weeen in je onderbuik, maar bij mij voelde het niet als menstruatiepijn. En mijn zoontje was rustiger dan normaal toen de weeen begonnen waren.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

zelf geen ervaring met weeen... teminsten ik denk het van niet... maar wel met heel veel harde buiken.... als je in een uur tussen de 6 a 7 harde buiken heb... zou je meoten bellen... of als ze na een uur rustig (wat je toch niet kan) liggen met een warme kruik er tegen (wat nu niet echt lekker is denk ik) zou je moeten bellen als ze nog niet weg zijn... bij 3o weken heb ik gewoon 4 dagen achter elkaar constand harde buiken gahad... lag al 3 dagen er voor op bed... en kon dus niet meer lekker liggen... ik zeg gewoon bellen... ben toen zelf 3 keer naar ziekenhuis geweeste en aan de gct gehangen... ik had geen onsluiting en dat wat het belangrijkst... ze denken geen pijn... maar lekker is anders.. en op de duur vond ik ze onprettig en nou ja pijnelijk... mijn buik en buikspieren waren vermoeide denk ik... en dat dee pijn.... ze zien je in de zieken huis ook liever 10 keer dan dat je te laat ben.... en de vk denkt over het algemee het zelfde... voor beide dames gewoon bellen/gaan.... liever een paar keer te veel dan niet!!!!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

dat heb ik dus ooK! omdat iedereen zegt, nou als je weeen beginnen dan weet je het wel hoor!!! bij alles wat ik voel, denk ik.. nou dan is dit het nog niet dan... maar diep van binnen denk ik... of wel? pfff gisteren een warme douche genomen en naar bed gegaan.. maar zelfs als ik in bed ging liggen bleef ik de pijn voelen.. vannacht werd ik wakker en was ik echt mega misselijk! nu is dat gelukkig weer weg.. ik heb steken en lange krampen onderin me buik, van lies tot lies en wat er tussen in zit.. en het is nog steeds niet over.. ik kijk het nog even aan.. hoe gaat het met jou graafjes? hoe was je nacht? liefs

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@Soffie ik heb begrepen dat veel vrouwen rond de 6 cm ontsluiting heel erg misselijk kunnen worden en dat het er na weg trekt... ik zou al ik jouw wat gewoon weer langs gaan.. liever een paar keer te veel dan dat je te laat ben... succes

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Weeen voelen echt niet als menstruatiekrampen (althans niet bij mij) Uiteraard hielp het dat mijn water gebroken was dat ik dus wist dat het weeen waren, maar het voelt vooral in je onderbuik van lies tot lies, en word alleen maar erger! Op gegeven moment kun je niets anders dan de pijn wegpuffen, dan weet je hoe laat het is ;) Success...zou wel ff bellen!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Klinkt allemaal spannend! Ik heb al weken steken in mijn lies, dat heeft met het indalen te maken, de druk die erop komt te staan... Ik ben ook regelmatig misselijk wanneer ik harde buiken heb, dan wil ik ook niets eten of drinken van de misselijkheid... het is echter nog niets... Menstruatiepijn kan ik mij niet zo voorstellen, aangezien ik nog nooit menstruatiepijn heb gehad. Ik denk dat je inderdaad beter teveel kunt laten checken dan 1 keer te laat. De twijfel kan ik mij goed voorstellen, ik vraag mij ook steeds af hoe ik nu weet wanneer het begint, dus ik lees maar steeds mee met tips en herkenningspunten... Houdt ons op de hoogte, ik ben benieuwd, sterkte!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi ALlemaal, Nou gisteravond de heleavond last gehad, moet wel zeggen dat ik heerlijk heb kunnen slapen. Vandaag dus contact op genomen met de VK, ze vertelde mij dat ze zich geen zorgen maakte erom omdat ik de afgelopen 2 keer later ben bevallen. Het was dit maal een verloskundige die ik niet ken en zei mij ook niet. Ze kwam niet zeker van haar zaak over, dus morgen is mijn vertrouwde vk er weer en bel ik gewoon nogmaals ( praktijk is samen gegaan met een ander vandaar dat ik er niet ken). Ik moet wel rustiger aan gaan doen, dat word dan naar donderdag want ik wil nog ff met mijn meisje naar een pretpark. Qua weeen en gevoel menstruatiepijn NEEE zoe voelde ze bij mij echt niet hoor. De weeen waren over mijn helebuik te voelen. Het gevoel wat ik gister had vertokte me adem en dat herkende ik wel als voor weeen.   gr

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ben erg benieuwd hoe het gaat lopen met jullie allemaal!! Ik vanacht ook mega slecht geslapen doordat ik wakker werd van zeer pijnlijke harde buiken... En dan beweren ze dat die niet pijn horen te doen!!! Ik herken die twijfels wel over die weeen! Iedereen zegt dat je het weet als het begint, dus ook dat is herkenbaar! Ben benieuwd wat je vertrouwde vk gaat zeggen Graafjes!!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik denk dat ik voor de zekerheid zou bellen. Dan weet je het zeker of er wat en en als er wat is weer je dan waarschijnlijk ook wat het zal zijn. De vk is ervoor he om dingen te vragen! Je zal ook niet lekker kunnen slapen strax als je zo in de zenuwen zit.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Graafjes! help ik wilde ook net een topic plaatsje nu lees ik die van jou! ik weet het niet hoor.. ik zit beetje met hetzelfde probleem, al sinds de middig buik krampen! ben al dik en breed naar het toilet geweest, dat is het dus niet.. de baby beweegt ook superrr veel! en hard! grote lange schoppen!  en heb ook om de haverklap harde buiken.. ze doen nu ook zeer, en ze zeggen dat harde buiken niet zeer horen te doen... wat heb ik dan!? oefenweeen? al de hele middag? hier doen ze niet aan verloskundige bellen, als je hier iets merkt wat raar is. gelijk naar het ziekenhuis! nou ben ik van de week al geweest.. en weer naar huis gestuurd met dat ik dus oefenweeen heb af en toe maar onregelmatig  en rustig aan doen! dus wil nu niet wééér naar de eerste hulp "voor niks".. maar ik heb dus een vraag, nu zeggen ze. als weeen beginnen dan weet je het precies! nou zeggen ze dus ook dat weeen voelen als menstruatiepijn... nou mijn menstruatiepijn was altijd heel heftige en deed zeer in me baarmoeder.. (die normaal onderin me buik zat).. nu zit me baarmoeder ongeveer tot onder me ribben, dus als ik nu weeen moet vergelijken met mensturatie pijn geldt die pijn dan voor je heeeeeeele buik?? of nog steeds alleen onderin? pff ik voel, zoveel dingen in me buik.. pijn, steken, krampen samentrekkingen.. en denk elke keer.. neeeeeee dit is het niet hoor. nóg niet!!! maar wanneer dan wel? ik zou wel bellen als ik jou was! jij kan gelukkig bellen!! en ze zijn er voor om vragen te beantwoorden! hou me op de hoogte! liefsss

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden