anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 21 reacties

 
Hoi DAme's

Toch maar evenop het forum zetten aangezien ik twijfel en het helemaal niet herken met mijn vorige zwangerschappen.

Ik ben nu 34 weken zwanger en heb sinds 8 uur steeds harde buiken die elkaar opvolgen binnen een kwartier, daarbij ben ik ook nog eens misselijk. Baby beweegd goed hoor.

Nu twijfel ik wat het kan zijn, hebben jullie hier ervaring mee, moet ik bellen of ????

gr

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Graafjes, je bent wel heel stil! Gaat alles wel goed daar???

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja dat vond ik dus ook dat het zo stil blijft.... 't zal toch niet nu al hé?!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Dame's Sorry sorry, nee ik ben niet aan het bevallen pffffffffff gelukkig niet. WIl der nog even in me buik houden tot min 37 weken.  Ben op dit moment bezig om alles helemaal af te hebben, dus net ff laatste shirt gehaald voor mijn meisje en zo flessen uit koken en tas klaar zetten. Ik blijf veel last hebben en probeer maar te denken "het zijn voor weeen voor een goed doel" Mijn vk hoidt het in de gaten en bij regelmaat moet ik weer gelijk bellen. Het spannend en probeer zo veel mogelijk nog te genieten ondanks de kwalen. Hoe gaat het nu met jullie?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh gelukkig zeg en inderdaad nog maar even lekker blijven zitten hoor , 35 weken is wel vroeg. Doe maar lekker rustig aan en rust goed uit. Hoop dat dat wel een beetje lukt ondanks dat je nog vanalles moet doen. Kan je niet wat dingen delegeren ? Hier gaat het prima, gisteren 20 wkn echo gehad en alles is ok, we krijgen een jongetje  Ben pas 21 wkn dus ik heb nog niet echt last van kwaaltjes enzo gelukkig maar. Ik mag helemaal niet klagen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat goed om te horen dat de 20 weken echo goed was, en een jongen leuk man. Geniet er van voor je het weet ben je mama

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heej Graafjes hoe is het afgelopen? Nog steeds last en wat zei je eigen vk?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ graafjes,, wat voelde je dan over je hele buik?? wat ik nu geregeld heb is gespannen buikspieren... vergelijk het met set-ups doen voor je buikspieren.. je ligt op de grond, je komt omhoog en weer naar beneden.... nou mijn buik voelt als ik dus blijf hangen als ik naar boven kom.. het moment dat je dus je buikspieren aanspant...  en daar blijf je hangen.. en dit gevoel voel ik in me hele buik als ik zit, loop, lig.. en is doooood vermoeiend.. zijn dit nou harde buiken? krampen zijn nog steeds niet over.. maar zijn heel onregelmatig, dus de alarmbellen gaan nog niet rinkelen.. ik weet het echt niet meer, ben de kwijt weg ik ben ook benieuwd wat je vk zegt graafjes! hou vol! liefs

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi  Steffi@ wat ik voel is niet te vergelijken met buikspieren, zoals jij het omschrijft ken ik het ook helemaal niet. Kunnen harde buiken niet verschillend zijn per vrouw? Mijn buik word dan heeel hard ( net beton) en voelt heel zwaar en pijnlijk aan, af en toe dan moet ik echt stil gaan staan en vertokt het me adem. De VK zegt harde buiken door de baby, maar ik begin echt te twijfelen hoor, heb zo het gevoel dat ik alles af moet hebben nu, gister snel vit K luiers babypakje enz gehaald.  Bij mijn vorige 2 dochters begon het ook een week van te voren.  Volgende week moet ik weer naar de VK maar als dit zo blijft bel ik vrijdagavond dan heeft mijn eigen vk weer dienst. MIsschien zit ik me voor niets zorgen te maken maar aangezien ik pas vrijdag 35 weken ben vind ik het allemaal een beetje vroeg dit.  Sanne@ bij de tweede herkende ik de weeen ook niet en dat terwijl ik ze al heb gehad hahahaha. Zelfs nu denk ik van ja makkelijk gezegd hoor herkennen van de weeen. Hebben jullie ook zon last van je darmen? gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoooooi! @ graafjes, ik maak mezelf ook gewoon gek geloof ik.. vandaag heb ik een betere dag.. maar blijf krampen trekken en steken voelen.. ik zie het wel, ik blijf rustig en me ding doen. en als het écht komt merk ik het wel! Mijn darmen zijn eindelijk ok eigenlijk! daar kan ik nou NIET over klagen ;) hihi liefs  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hier rommelt het af en toe een beetje in mijn buik, maar het is weer een stuk rustiger... Wel heb ik regelmatig misselijkheid, geen maagzuur, maar misselijk... Ik hoop dat het een beetje vol te houden is voor jullie! Ik ben sowieso blij dat het wat afgekoeld is, dat doet me echt goed!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden