anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 
Remco heeft me een moederdag kadootje gegeven :) vanmorgen viel zijn navelstomp eraf! Prettige moederdag voor iedereen op het forum, de al bevallen mama's en de aanstaande mama's!

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik weet nog goed de eerste dagen zonder man en ineens sta je daar. Maar het gaat allemaal van zelf.  Geniet er lekker van. Zo dat doet ie al goed, hoofdje enz. Lief het dat gekletst van ze. Nu met mijn 2 dames zou ik wel weer eens willen dat ze niet konden praten hahahahaha.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Klinkt allemaal zo leuk! Goed om te horen dat alles goed gaat en spannend een weekje saampjes... Wanneer ik deze verhalen lees denk ik echt "ow nu wil ik ook!" maar dan bedenk ik mij dat het nog wel 4 1/2 week kan duren, haha dat klinkt echt lang!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey mommyD, het kan ook elk moment gebeuren! Mijne was 3 weken vroeg! ;)maar het is veeeel werk zeg!wel dubbel en dwars waard hoor! En Graafjes, kan me voorstellen dat je stilte mist met 2 kwebbeltantes hihi! En dames klessebessen altijd meer hehe! Vanmorgen hebben we hem lekker in bad gedaan, hij moet er nog aan wennen maar eenmaal opgerold in de handdoek was ie helemaal tevreden :) Nu ligt ie heerlijk in mijn armen te slapen. Wat een gevoel!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heee jen, Wat een leuk moederdag cado, beter he dat ie er af is. Hoe gaat het nu met jullie, al een beetje helemaal gewend aan mama zijn? Gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Aah het is fantastisch! Veel werk maar echt zo waard! Deze week ben ik alleen met hem, mijn man gaat op zakenreis voor een week, vertrekt morgen, dus wel even zenuwslopend! Daarna neemt hij een week vrij, maar dit word een lange week haha! Maar het gaat goed met de kleine, hij wordt met de dag actiever. Hij probeert zelfs al zijn hoofd op te tillen, en maakt van die tevreden kir geluidjes nu. Heerlijk hem zo te horen "kletsen" hihi!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden