anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 
Hallo (aanstaande) moeders, Gisteravond zijn wij bij de musical Miss Saigon geweest. Er waren veel harde, dreigende geluiden, geschreeuw en geweerschoten. De kleine in m'n vrouw d'r buik protesteerde heftig en zelfs uren later in bed nòg. Kunnen jullie ons vertellen of we de kleine een 'trauma' hebben bezorgd? We zijn het er wel over eens, concerten en musicals doen we pas weer na de bevalling :) Bedankt alvast voor jullie reactie!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het is helemaal niet erg als je extra voorzichtig bent met je kleintje. dan ben je niet meteen een muts. en ervaren word je met de tijd van zelf en helemaal prof word je nooit  mijn moeder heeft 7 kinderen en die weet nog steets niet alles zeg ze vaak tegen mij als ik weer eens met een vraag aan kom.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Thanks dames! We zijn af en toe ook wel een stelletje mutsen en nog erg onervaren :) Errug blij met dit forum! Groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Apekoppie. Ik ben ook bij miss saigon geweest 2 wk geleden ik was toen 36 wk zwanger. Zover ik weet lan het geen kwaad de kleine kan er idd op reageeren maar dat kan ook beteken dat hij/zij het juist leuk vond Ik zou me niet te veel druk maken de kleine van mij reageerd vaker op muziek en ze zullen die muziek dan ook herkennen als ze geboren zijn. Gr an

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

toen ik zwanger was van mijn zoon luisterde ik vaak rock. mijn man houd daar heel erg van en het stond ook vaak hard. hij is nu bijna drie en als hij dan moet slapen in de auto denk ik wel eens ik doe geen muziek aan dan slaap je lekkerder. maar hij slaapt dan niet ook al is hij erg moe. zodra ik dan de muziek aan zet is hij zo weg en slaapt hij als een roosje

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden