anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 5 reacties

 
Lieve mensen,
Sinds vier maanden loop ik trots rond met m'n kindje in de wagen.
We hebben en mutsy 4-rider.
Nu een vraagje:
aan beide zijkanten - ter hoogte van het hoofdje - zit een gat in de bekleding. Ik zou niet weten waar die voor is...
Kan iemand mij helpen?
Groetjes,
Mirthe

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Prachtig verhaal, Alana... ik heb dezelfde ervaring. Alleen als ik hem KEI- en keihard heen en weer schudde ging hij dicht. Ja...zie je me dat al doen: kindje in de auto, boodschapjes inladen en huppa, KLABAM KLABAM ook nog even het onderstel...niet dus. Ik heb ook de winkel gebeld. Haha wat een mop. Gelukkig ben ik niet langs geweest. Mijn man is iets rustiger en die hielp me...het gaat nu goed.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Wij hebben die wagen ook! Hadden jullie ook zo'n moeite met inklappen?? We dachten eerst dat ie stuk was, Toen naar de winkel gebeld.. En die meneer lachte mij bijna uit en zei dat ik het echt verkeerd deed... We hadden fiilmpjes opgezocht op internet en deden toch echt precies hetzelfde... Mijn vriend heeft toen (terwijl ik was werken) de wagen in de auto geladen en is terug gegaan naar babydump. Daar aangekomen klapte een medewerker m zo in!! Hij weer proberen, maar kreeg het niet voor elkaar.. Na 35 x kijken kwam er een andere medewerker.. Die ging 8er mijn vriend staan.. En met zijn handen voordoen hoe dat t moest! hahaha en toen lukte het pas... Dus hij helemaal blij dat ie niet kapot was.. (schaamde zich wel hoor) komtie thuis, wil hij het aan mij laten zien... Klap ik m (per ongeluk) zo in! Hahaha :D Anyway's We hebben het :D Sorry zag mutsy staan.. en toen moest ik meteen hieraan denken. gr Alana

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nee die heb ik weggefrummeld onder de kap, dan zie je er niks van!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ha ha ja ik snap het helemaal. Maar ik vind het zooooooo lelijk eigenlijk, die gaten. Heb jij die 'klikdingen'  los in de bak hangen? Liefs en bedankt voor je reactie!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoihoi, ik heb em ook en door die gaten (zitten aan de bovenkant toch? Op de rand zegmaar..) zijn voor de draaggordels. Je krijgt dan bovenaan 2 (1 links, 1 rechts) 2 stukjes, en dan 1 lange naar onderen. Dan kun je de bak makkelijker optillen. Door die gaten moeten dan de -hmm hoe noem je die dingen-  van die klikdingen, net als waar je bijvoorbeeld gordeltjes van de kinderstoel mee vastklikt... Niet helemaal duidelijk, maar ik weet eigenlijk niet hoe die dingen heten die er doorheen moeten! Als je het niet snapt wil ik er wel een foto van maken hoor!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden