Anoniem 10 jaar geleden 21 reacties

 
Hoi!!! Ik ben nu ongeveer 6 weken en 5 dagen zwanger. Na 2 positieve testen te hebben gekregen, waren we toch een beetje beduusd, is het dan toch gelukt? Ongeloof, ja toch weer een keer goed lezen, ja twee streepjes is zwanger, en ja dat zie ik op de test..... wauw, na dikke 2 jaar dan eindelijk toch spontaan zwanger, ben nog wel heel voorzichtig met te denken dat ik zwanger ben, ik bent tenslotte nog maar 6 weken. Maar....we zijn wel heel erg blij!!! Liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

goedemorgen allemaal, mijn vriend en ik zijn al meer dan 2 jaar bezig om zwanger te worden maar het lukte eigelijk helemaal niet. elke maand dacht ik weer iets te voelen en dan wordt je gwoon weer ongesteld  ondanks een aantal pogingen bij de huisarts ( om te vragen voor een doorverwijzing naar het ziekenhuis) kreeg ik steeds het antwoord ja we vinden je nog wat te jong ( toen 22 nu 24) en werd eigelijk gewoon weg gestuurt. een jaar later na mocht mijn vriend van de huisarts zich wel laten testen en deze was gewoon goed. meteen dacht ik eigelijk dat het aan mij lag en werd erg onzeker en ook best wel verdrietig en boos in mijzelf, want wat nou als het wel zo is dat het aan mij ligt wil hij me dan nog wel. toen maar weer eens naar de dokter gegaan en toen kreeg ik eindelijk een doorverwijzing naar het ziekenhuis 2 jaar later en ik was heel erg blij. dus wij meteen het ziekenhuis gebeld in juni en ze zeiden ja we hebben een tekort aan gynecologen dus u wordt op de wachtlijst van november gezet. weer een domper eigelijk want dat betekende weer langer wachten op antwoord. de dag na het telefoontje werd ik steeds bedroefder, misselijk, zere tepels en wij dachten gewoon stess. maar een week later werd ik ook niet ongesteld en deed ik maar een test. en wat denk je zwanger. maar ik geloofde dit niet en deed er nog 1 en weer zwanger en toen nog 1 van clearblue met indicatie en nog steeds zwanger al 5weken  we kunnen ons geluk niet op en zijn er heel erg blij mee.

Anoniem 10 jaar geleden

Wat fijn! Geniet ervan!!

Anoniem 10 jaar geleden

Wat fijn! Geniet ervan!!

Anoniem 10 jaar geleden

wauw wat super zeg!!!! Van harte gefeliciteerd!!!!!!

Anoniem 10 jaar geleden

Geweldig zeg, van harte gefeliciteerd en welkom op het forum 

Anoniem 10 jaar geleden

Geweldig nieuws geniet van het mooie wondertje in je buik het is echt een super mooi geschenk

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteerd! Wat heerlijk zeg! Lees lekker mee hier!

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteerd! Wat heerlijk zeg! Lees lekker mee hier!

Anoniem 10 jaar geleden

heel erg bedankt allemaal 

Anoniem 10 jaar geleden

Poppie19, Wat geweldig voor jullie... Geniet ervan Gefeliciteerd liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden